_Nejkooo_ Objavljeno April 24, 2007 Opozori Objavljeno April 24, 2007 a to "čevape" al čevape...kaj si mislu? :devil: :devil: ja no risko ti kaj več kot svojga "čevapa" ne bi mogo ponudit .... bomo puncam mi te raje dali kranjske klobase, da bojo zadovoljne :D :D :D :lol1: :lol1:
Čamac Objavljeno April 24, 2007 Opozori Objavljeno April 24, 2007 (popravljeno) mislm da bo tole pomota :lol1: blond nisem :hmm: ne gledam tko zablojeno :hmm: ducati majčke nimam.... jošk mam pa več :lol1: :lol1: pa še kej se bi najdl Tej punci na sliki pa res nič ne manjka :angry: Že zaradi majčke... Pa še nasploh je zlo luškana :wub: Če jo kdo pozna, naj povabi na naslednji piknik :D Če maš pa več jošk pa si tut ti dobrodošla :D Popravljeno April 24, 2007. Popravil Brodar
Irencko Objavljeno April 24, 2007 Opozori Objavljeno April 24, 2007 ja no risko ti kaj več kot svojga "čevapa" ne bi mogo ponudit .... bomo puncam mi te raje dali kranjske klobase, da bojo zadovoljne :D :D :D :lol1: :lol1: stari ponudbe... :blink: hehe, ma s kranskim klobasam nevem če naj boš kupo :P
_Nejkooo_ Objavljeno April 24, 2007 Opozori Objavljeno April 24, 2007 te mrde pridm jst pogledat :P ja žal se ne morš sama povabit, morš se grčiju prikupit... to pa nekaj stane ne, mi smo vsi mogli skoz grčija it, tak da tebi ne preostane kaj druga :D :D
minca Objavljeno April 24, 2007 Opozori Objavljeno April 24, 2007 Tej punci na sliki pa res nič ne manjka :angry: Že zaradi majčke... Pa še nasploh je zlo luškana :wub: Če jo kdo pozna, naj povabi na naslednji piknik :D Če maš pa več jošk pa si tut ti dobrodošla :D manka ji zih kej :grim :lol1: :lol1: lohk ji še jz kej posodm :lol1:
_Nejkooo_ Objavljeno April 24, 2007 Opozori Objavljeno April 24, 2007 stari ponudbe... :blink: hehe, ma s kranskim klobasam nevem če naj boš kupo :P kaj pa kranjska z majonezo :D :D :lol1: :lol1:
reesko Objavljeno April 24, 2007 Opozori Objavljeno April 24, 2007 ja žal se ne morš sama povabit, morš se grčiju prikupit... to pa nekaj stane ne, mi smo vsi mogli skoz grčija it, tak da tebi ne preostane kaj druga :D :D vsi smo ga naluknal...zdej zate pa nevem s čim ga boš...kakšn kol al pa kej..pa ga dej mal..bo takoj bolš volje :D
_Nejkooo_ Objavljeno April 24, 2007 Opozori Objavljeno April 24, 2007 manka ji zih kej :grim :lol1: :lol1: lohk ji še jz kej posodm :lol1: mogoče motor ja, če ga maš seveda :D :D
Irencko Objavljeno April 24, 2007 Opozori Objavljeno April 24, 2007 ja žal se ne morš sama povabit, morš se grčiju prikupit... to pa nekaj stane ne, mi smo vsi mogli skoz grčija it, tak da tebi ne preostane kaj druga :D :D uf nam komentirala, tu kr nega praši kako smoo s prkupvanjem hehe :P
minca Objavljeno April 24, 2007 Opozori Objavljeno April 24, 2007 (popravljeno) ampak ej.... sama hrana vas je...najprej sendvič....potem hamburgerji al kaj...zdej čevapčiči in klobase :eek: :eek: , :lol1: Popravljeno April 24, 2007. Popravil minca
_Nejkooo_ Objavljeno April 24, 2007 Opozori Objavljeno April 24, 2007 uf nam komentirala, tu kr nega praši kako smoo s prkupvanjem hehe :P a jebiga, presidente postavlja pravila, tu ni izjem :D :D
Čamac Objavljeno April 24, 2007 Opozori Objavljeno April 24, 2007 manka ji zih kej :grim :lol1: :lol1: lohk ji še jz kej posodm :lol1: upam da skozi tebe ne govori faušija ker tej punci pa ne vem kaj bi lahko manjkalo... mogoče malo bolj porjavela koža :D
_Nejkooo_ Objavljeno April 24, 2007 Opozori Objavljeno April 24, 2007 upam da skozi tebe ne govori faušija ker tej punci pa ne vem kaj bi lahko manjkalo... mogoče malo bolj porjavela koža :D sej pravim, samo še motor ji manjka :D :D
NejcZ Objavljeno April 24, 2007 Opozori Objavljeno April 24, 2007 upam da skozi tebe ne govori faušija ker tej punci pa ne vem kaj bi lahko manjkalo... mogoče malo bolj porjavela koža :D Na Majci bi lahko Motosvet pisal..
minca Objavljeno April 24, 2007 Opozori Objavljeno April 24, 2007 upam da skozi tebe ne govori faušija ker tej punci pa ne vem kaj bi lahko manjkalo... mogoče malo bolj porjavela koža :D ooh ne...čist nč ji nism fouš :nono: :nono: en iz tuki me je že vidu...tko da... :kva2: :kva2: :whistle:
Matex_46 Objavljeno April 24, 2007 Opozori Objavljeno April 24, 2007 ojke Reesko ti si pa moj :angry: pa ne bod kurbica pa se ostalim okol ponujat :BUA: , sej veš midva mava letos še grmovje na programu :devil: :evilgrin: :wub: :whistle: :naughty:
Irencko Objavljeno April 24, 2007 Opozori Objavljeno April 24, 2007 te grči še vido ni tko d nevem, nevem fantje če bo kj iz tega :P
Matex_46 Objavljeno April 24, 2007 Opozori Objavljeno April 24, 2007 ooh ne...čist nč ji nism fouš :nono: :nono: en iz tuki me je že vidu...tko da... :kva2: :kva2: :whistle: :yes: res je, vidm, d si kr fajn oboževana :kva2:
reesko Objavljeno April 24, 2007 Opozori Objavljeno April 24, 2007 ojke Reesko ti si pa moj :angry: pa ne bod kurbica pa se ostalim okol ponujat :BUA: , sej veš midva mava letos še grmovje na programu :devil: :evilgrin: :wub: :whistle: :naughty: obavezno :D :OK:
minca Objavljeno April 24, 2007 Opozori Objavljeno April 24, 2007 (popravljeno) :yes: res je, vidm, d si kr fajn oboževana :kva2: aja...sej res....ti si me pa že tko prov vidu vidu :grim ...kok sm jz :slap: ma zdele sm še...pol ko me bodo pa vidl...pa najbrž ne več :lol1: :D Popravljeno April 24, 2007. Popravil minca
Irencko Objavljeno April 24, 2007 Opozori Objavljeno April 24, 2007 aja...sej res....ti si me pa že tko prov vidu vidu :grim ...kok sm jz :slap: ma zdele sm še...pol ko me bodo pa vidl...pa najbrž ne več :lol1: :D pov te j vido? :naughty: ups hehe, še brt ne znam vč :P lol
NejcZ Objavljeno April 24, 2007 Opozori Objavljeno April 24, 2007 Joj si pesimistična :P Ne morš vedet an :unsure:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se