Čamac Objavljeno April 25, 2007 Opozori Objavljeno April 25, 2007 OK, pol pa nehajmo. :lol1: jaja seveda...
minca Objavljeno April 25, 2007 Opozori Objavljeno April 25, 2007 A to vela, če te poznam preko MSNja vidu sm te pa na slikc :P Na Kranjskem motozboru te nedvomno pocukam za rit, da se spoznamo :blush: :hmm: :hmm: bi blo treba za premislt :grim ja sej drugač bi me lohk kdaj kliknu in tut ostali k imajo moj msn od tuki :grim :grim :grim ok...velja za motozbor,ampak lohk me že kdaj prej :grim :grim ne morete iz svoje kože a? :naughty: ;)
Roky Objavljeno April 25, 2007 Opozori Objavljeno April 25, 2007 :hmm: :hmm: bi blo treba za premislt :grim ja sej drugač bi me lohk kdaj kliknu in tut ostali k imajo moj msn od tuki :grim :grim :grim ok...velja za motozbor,ampak lohk me že kdaj prej :grim :grim ne morete iz svoje kože a? :naughty: ;) Če te pa nikjer ne srečam,pa ti mene kdaj pocukej, če me vidš :kva1: :P
minca Objavljeno April 25, 2007 Opozori Objavljeno April 25, 2007 Če te pa nikjer ne srečam,pa ti mene kdaj pocukej, če me vidš :kva1: :P :lol: :hmm: če te bom vidla pa mi bo nekki pravl,da si ti...te bom ....sam povej kje se boš nahaju kdaj :lol1:
Roky Objavljeno April 25, 2007 Opozori Objavljeno April 25, 2007 :lol: :hmm: če te bom vidla pa mi bo nekki pravl,da si ti...te bom ....sam povej kje se boš nahaju kdaj :lol1: Ma vsepovsod me lahk srečaš.Trenutno se bolj po Kranju vrtim :P
minca Objavljeno April 25, 2007 Opozori Objavljeno April 25, 2007 Ma vsepovsod me lahk srečaš.Trenutno se bolj po Kranju vrtim :P mene pa v kranju ni blo že uf kok časa že ne :headbang: :lol: :lol: :lol: .)
Roky Objavljeno April 25, 2007 Opozori Objavljeno April 25, 2007 mene pa v kranju ni blo že uf kok časa že ne :headbang: :lol: :lol: :lol: .) Boš mogla kdaj pridt pogledat to čudno mesto,pa me boš mogoče res še srečala, ti sam mahej,sam modrca ne dol dajat, da se nam kje zlomu,če me srečaš na motorju :lol:
reesko Objavljeno April 25, 2007 Opozori Objavljeno April 25, 2007 OK, pol pa nehajmo. :lol1: jaja seveda... :kva2: :kva2: :kva2:
minca Objavljeno April 25, 2007 Opozori Objavljeno April 25, 2007 Boš mogla kdaj pridt pogledat to čudno mesto,pa me boš mogoče res še srečala, ti sam mahej,sam modrca ne dol dajat, da se nam kje zlomu,če me srečaš na motorju :lol: :lol1: :lol1: :lol1: pomojem da tega pr men ne boš doživeu.....
reesko Objavljeno April 25, 2007 Opozori Objavljeno April 25, 2007 ni radodajna punca tko da fantje dost slinjenja...ste že res potrebni :D
_Nejkooo_ Objavljeno April 25, 2007 Opozori Objavljeno April 25, 2007 ni radodajna punca tko da fantje dost slinjenja...ste že res potrebni :D bo že še postala :D :D
reesko Objavljeno April 25, 2007 Opozori Objavljeno April 25, 2007 ma ja ...sej k bo naju vidla...ji bo tko vroče se bo sam slekla..tko k je naredu brodarček :devil:
Roky Objavljeno April 25, 2007 Opozori Objavljeno April 25, 2007 :lol1: :lol1: :lol1: pomojem da tega pr men ne boš doživeu..... Eh ne bit tko sramežljiva no :blush: :D ma ja ...sej k bo naju vidla...ji bo tko vroče se bo sam slekla..tko k je naredu brodarček :devil: Čak se, da mene vidš pa moje proteinčke,ti bo zadrga počla :lol1: :kva1: sam morm pred naslednjim piknikom hitr v fitness :blush:
minca Objavljeno April 25, 2007 Opozori Objavljeno April 25, 2007 (popravljeno) :lol1: :lol1: rada kej pokažem.... pa rada kej dam... samnekejtazgazlozanimivgakarbivaszlozanimal :grim Popravljeno April 25, 2007. Popravil minca
Roky Objavljeno April 25, 2007 Opozori Objavljeno April 25, 2007 :lol1: :lol1: rada kej pokažem.... pa rada kej dam... samnekejtazgazlozanimivgakarbivaszlozanimal :grim Zdej si pa pomojem začela novo poglavje v tej temi :lol1: Matr,čene druzga greš na naslednji piknik lahko z mano,je zadn zic vedno prost sam se nesmemo v skupin vozt,ker rad zavijem po svoje :naughty: :blush: nesejnesmsesamhecov :P
GrCaR Objavljeno April 25, 2007 Avtor Opozori Objavljeno April 25, 2007 jao jao mularija :P vi ste še premladi za to :whistle:
Roky Objavljeno April 25, 2007 Opozori Objavljeno April 25, 2007 jao jao mularija :P vi ste še premladi za to :whistle: To si zato reku, da bi minca zate ustala :headbang: :lol1:
GrCaR Objavljeno April 25, 2007 Avtor Opozori Objavljeno April 25, 2007 To si zato reku, da bi minca zate ustala :headbang: :lol1: ah jst pa ne :evilgrin:
minca Objavljeno April 25, 2007 Opozori Objavljeno April 25, 2007 Zdej si pa pomojem začela novo poglavje v tej temi :lol1: Matr,čene druzga greš na naslednji piknik lahko z mano,je zadn zic vedno prost sam se nesmemo v skupin vozt,ker rad zavijem po svoje :naughty: :blush: nesejnesmsesamhecov :P :lol1: :lol1: novo poglavje...jz nč kriva :grrr :lol: a me boš pelu :naughty: :naughty: ? jao jao mularija :P vi ste še premladi za to :whistle: :kva2: :grrr mi pa ne :grrr To si zato reku, da bi minca zate ustala :headbang: :lol1: to bo to ja :lol1: :lol1:
_Nejkooo_ Objavljeno April 25, 2007 Opozori Objavljeno April 25, 2007 jao jao mularija :P vi ste še premladi za to :whistle: pizda samo res šmrklovje... vi ste vsi skor pod 90 letnik, dekline bojo kar k nama z grčotom najprej prišle ko sma že stara izkušena mačka :D :D :D :lol1: :lol1: .... vi pa pleničke menjat otroci :D
GrCaR Objavljeno April 25, 2007 Avtor Opozori Objavljeno April 25, 2007 :lol1: :lol1: novo poglavje...jz nč kriva :grrr :lol: a me boš pelu :naughty: :naughty: ? :kva2: :grrr mi pa ne :grrr to bo to ja :lol1: :lol1: kaj minca, a mene pa ne maraš :cry: sej prov... zamerm :P joke :D
Roky Objavljeno April 25, 2007 Opozori Objavljeno April 25, 2007 :lol1: :lol1: novo poglavje...jz nč kriva :grrr :lol: a me boš pelu :naughty: :naughty: ? Veš, da te bom :grim z veseljem :blush: No pa mam zadn zic zaseden,tko, da fantje minca je rezervirana :lol: :devil: pizda samo res šmrklovje... vi ste vsi skor pod 90 letnik, dekline bojo kar k nama z grčotom najprej prišle ko sma že stara izkušena mačka :D :D :D :lol1: :lol1: .... vi pa pleničke menjat otroci :D Eh,če prav vidim si 19 str tko, da si samo 2 let starejši,še mal manj :winkiss:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se