Spider™ Objavljeno April 25, 2007 Opozori Objavljeno April 25, 2007 Veš, da te bom :grim z veseljem :blush: No pa mam zadn zic zaseden,tko, da fantje minca je rezervirana :lol: :devil: Eh,če prav vidim si 19 str tko, da si samo 2 let starejši,še mal manj :winkiss: djecu spat :lol1:
minca Objavljeno April 25, 2007 Opozori Objavljeno April 25, 2007 :lol1: sej vs mam rada :004 ....sam.....enga več kot ostale :grim :blush: :blush: :lol: :lol: :lol: :lol:
Roky Objavljeno April 25, 2007 Opozori Objavljeno April 25, 2007 djecu spat :lol1: No dej dej :P :lol1: sej vs mam rada :004 ....sam.....enga več kot ostale :grim :blush: :blush: :lol: :lol: :lol: :lol: Kdo pa je to :hmm: :P
minca Objavljeno April 25, 2007 Opozori Objavljeno April 25, 2007 No dej dej :P Kdo pa je to :hmm: :P ne povem :blush: :blush: :blush:
reesko Objavljeno April 25, 2007 Opozori Objavljeno April 25, 2007 pizda samo res šmrklovje... vi ste vsi skor pod 90 letnik, dekline bojo kar k nama z grčotom najprej prišle ko sma že stara izkušena mačka :D :D :D :lol1: :lol1: .... vi pa pleničke menjat otroci :D ti boš govoru ja :P
minca Objavljeno April 25, 2007 Opozori Objavljeno April 25, 2007 eh pa take babe.... a maš kej za čez nas za povedat slučajno? :lol1: :lol1: :P :grrr
Roky Objavljeno April 25, 2007 Opozori Objavljeno April 25, 2007 a maš kej za čez nas za povedat slučajno? :lol1: :lol1: :P :grrr Ven0m zj si jo pa razpizdu :D Eh minca minca,tole zna bit še zanimiv :whistle: najina vožnja pato,a si že oddana ? :lol1:
Irencko Objavljeno April 25, 2007 Opozori Objavljeno April 25, 2007 jap, minca j sam moja :P jle beyba :wub: pa ne okol guvort :blush:
Ven0m Objavljeno April 26, 2007 Opozori Objavljeno April 26, 2007 kva je venom...a gremo pit :P A neb blo najbl? :P
_Nejkooo_ Objavljeno April 26, 2007 Opozori Objavljeno April 26, 2007 Veš, da te bom :grim z veseljem :blush: No pa mam zadn zic zaseden,tko, da fantje minca je rezervirana :lol: :devil: Eh,če prav vidim si 19 str tko, da si samo 2 let starejši,še mal manj :winkiss: 18 če smo natančni :D :D
halls Objavljeno April 27, 2007 Opozori Objavljeno April 27, 2007 jap, minca j sam moja :P jle beyba :wub: pa ne okol guvort :blush: Ej,punci,kaj bosta s totimi pubeci,ki spijejo 2 deci šmarnice,pol pa sploh ne vejo.kdo je koga ali kaj nategno! :D Vidve rabita enga pravega deda,ki ve,kak se tem stvarem streže! :grim In jaz bi,...! :blush: :naughty: :yea1:
Irencko Objavljeno April 27, 2007 Opozori Objavljeno April 27, 2007 Ej,punci,kaj bosta s totimi pubeci,ki spijejo 2 deci šmarnice,pol pa sploh ne vejo.kdo je koga ali kaj nategno! :D Vidve rabita enga pravega deda,ki ve,kak se tem stvarem streže! :grim In jaz bi,...! :blush: :naughty: :yea1: pol pravš de si ti tist pravi ded! :hmm: :lol: :evilgrin: :lol1:
_Nejkooo_ Objavljeno April 27, 2007 Opozori Objavljeno April 27, 2007 Ej,punci,kaj bosta s totimi pubeci,ki spijejo 2 deci šmarnice,pol pa sploh ne vejo.kdo je koga ali kaj nategno! :D Vidve rabita enga pravega deda,ki ve,kak se tem stvarem streže! :grim In jaz bi,...! :blush: :naughty: :yea1: čuj ti stari pubec, tote dekline so premlade za tebe, ti rabiš raife frau nach 30 :D :D :D :devil:
Ven0m Objavljeno April 27, 2007 Opozori Objavljeno April 27, 2007 sexači eni...da vam nau stric venom (strup) pobral vseh...! kaje kdaj gremo pit??? :evilgrin:
Kleemen Objavljeno April 27, 2007 Opozori Objavljeno April 27, 2007 A jst se lohk pridružim vašemu klubu?če lohk..kaj bi pa mogu narest?a mate kake obveznosti če hočm bit v klubu?a je treba kaj plačat,razen dnar za majice pa to..nimate letne naročnine ne? povejte kako se lohk včlanim da zrihtamo to ;) drgač pa mam yamaho ybr 125..tko za info B)
reesko Objavljeno April 27, 2007 Opozori Objavljeno April 27, 2007 A jst se lohk pridružim vašemu klubu?če lohk..kaj bi pa mogu narest?a mate kake obveznosti če hočm bit v klubu?a je treba kaj plačat,razen dnar za majice pa to..nimate letne naročnine ne? povejte kako se lohk včlanim da zrihtamo to ;) drgač pa mam yamaho ybr 125..tko za info B) ni članarine nč....grčarju pošl PM pa je to to :D
Kleemen Objavljeno April 27, 2007 Opozori Objavljeno April 27, 2007 Sej neki sm se že menu z grčarjem po msnju in ej reku naj pridem na piknik..častim plato piva in sm notr :D sam zdej hodt v ljubljano na piknik..z motorjem :blink: sej če bi blo čez dan že ok sam ne bi zdej spal tam gor pa pil :BUA: ..sej tud kšn krat bi pršu na piknik če bi blo čez dan sam za eno urco tko..mal da se spoznamo .) na kako turo pa bi lohk šli skupi :OK: sm tkoj za ;) če vas bi sploh lovu no..kr moja ybrka potegne do 110km/h več ne more :D
_Nejkooo_ Objavljeno April 27, 2007 Opozori Objavljeno April 27, 2007 Sej neki sm se že menu z grčarjem po msnju in ej reku naj pridem na piknik..častim plato piva in sm notr :D sam zdej hodt v ljubljano na piknik..z motorjem :blink: sej če bi blo čez dan že ok sam ne bi zdej spal tam gor pa pil :BUA: ..sej tud kšn krat bi pršu na piknik če bi blo čez dan sam za eno urco tko..mal da se spoznamo .) na kako turo pa bi lohk šli skupi :OK: sm tkoj za ;) če vas bi sploh lovu no..kr moja ybrka potegne do 110km/h več ne more :D ja na piknik morš prit pa majco si kupiš pa je to to... zakaj pa ne bi prišo pa ga čagal, mi smo zaj v mariboru meli tako fešto, da dol padeš, to pa res ni nek problem z motorjem prit, pa še 4 taktnim ki sploh ne crkuje :D :D ... pa pol da lahko v miru ga piješ še prespiš pa lepo zjutraj nazaj :D :D al si ČAGATOR al nisi :D :D :D heheh
Kleemen Objavljeno April 27, 2007 Opozori Objavljeno April 27, 2007 maja brez veze a na piknike hodt..jst uživam v vožnji ne pa v pikniku :yawn: sej ne da mi je brez veze sam raje se vozm..kot pa zdej tm neki pit pa to :wacko: :headbang: sej ko bom pršu kdaj na žur(če bo čez dan :D in kje blizu) bom prnesu plato pira da boste meli kaj za pit :D jst bi rad pršu k vam zato kr ste edini klub kjer je dosti 125ccm motorjev pa da se bi skup vozili :OK: zdej če me sprejmete h vam pridem..čene pa nč :cry:
JMatic Objavljeno April 27, 2007 Opozori Objavljeno April 27, 2007 alo prez, a lohk se jest uletim u pondelk ? ce ja, povej kok kesa prnesem :>
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se