Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno
evo folk... iz petka na soboto se moja2 spokata, sestra gre tud s tipom na morje... tko da ostanem jst sam z rožcami in mački :P  sobota? nedelja? kdaj se bomo kj zmenil?

men je useen. jst mam oba dneva frej. ;) koruza je tut že, tko da en KORUZA PARTY nardimo :OK:

Objavljeno

A je kdo jutr za eno furo pol magar en krog na easy pol pa do mteja če se lohk povabmo mte :D

Objavljeno
A je kdo jutr za eno furo pol magar en krog na easy pol pa do mteja če se lohk povabmo mte :D

Še nimam opreme suhe, ko me je dans pral :( , v soboto pol mogoč bi se pa dal kej zment

Objavljeno

hmmmm folk mam en predlog :) glejte. pač MK sršeni bi lahk bli razdeljeni v 2 skupini. ena bi bla nekje v LJ druga pa nekje na štajerskem v okolici MB. tako bi se jih več odločlo za MK. in pač tisti v lj bi meli sestanke za sebe in tisti v mb za sebe. potem pa bi se 2x ali več dobili vsi skupaj( takoj na začetku za precednika......) in zmeraj bi se dobili na drugi lokaciji(na sedežu MK v LJ oz MB) tako bi tisti bol oddaljeni imeli pogoje za motoklub. vsak motoklub ( v lj in mb) pa bi imel tut svojega precednika ki bi na glavnik srečanjih povedal predloge oz karkoli drugega glavnemu precedniku (skupnemu) no mal je zakomplicirano za prebrat vglavnem upam da razumete kaj želim povedat. zravn tega pa če bi bilo tak bi obojni videli več slovenije kr v nasprotnem primeru bi se mi iz vzhodnega dela slovenije morali zmeraj v lj furat. kak se vam zdi?? LP

Objavljeno
hmmmm folk mam en predlog :) glejte. pač MK sršeni bi lahk bli razdeljeni v 2 skupini. ena bi bla nekje v LJ druga pa nekje na štajerskem v okolici MB. tako bi se jih več odločlo za MK. in pač tisti v lj bi meli sestanke za sebe in tisti v mb za sebe. potem pa bi se 2x ali več dobili vsi skupaj( takoj na začetku za precednika......) in zmeraj bi se dobili na drugi lokaciji(na sedežu MK v LJ oz MB) tako bi tisti bol oddaljeni imeli pogoje za motoklub. vsak motoklub ( v lj in mb) pa bi imel tut svojega precednika ki bi na glavnik srečanjih povedal predloge oz karkoli drugega glavnemu precedniku (skupnemu) no mal je zakomplicirano za prebrat vglavnem upam da razumete kaj želim povedat. zravn tega pa če bi bilo tak bi obojni videli več slovenije kr v nasprotnem primeru bi se mi iz vzhodnega dela slovenije morali zmeraj v lj furat. kak se vam zdi?? LP

že že, sam trenutno ni nas dosti za kaj takiga, trenutno smo 3je štajerci.

Aja, če koga kaj zanima glede članov pa tega, me lahk prek PM kontaktira, ali pa še bolje prek MSN.

Objavljeno

Vmasina s kod si ti?

Objavljeno

heh :D pozabo ja :)

Objavljeno

Jaaa, in uni ku smo iz Primorske bomo gurali v MB, :worship:

Objavljeno

ja ix al pa 2x na leto ti neo škodlo boš vsaj mal štajersko vido :D sicer pa se bomo mariborčani oz štajerci skozi dol furali kar pa tut ni ok :)

Objavljeno

Sam boš mogu ahtat, k pr nas je že 0.5 v luftu

Objavljeno

lejte, najprej se je treba zment, pol treba paperje na občino nest, pol pa naprej!

pol k bo klub že ustanovlen, se bomo pa lahko začel pogovarjat o tem!!!

Objavljeno

hmmmm jap

:)

Objavljeno

Ja no...dejmo se najprej ornk dogovort kako pa kaj glede kluba pol se bomo pa delil pa mutil pa nevemkaj!

Drgač pa če sm povablen tut jst pridm na mtejev piknik...v soboto mi pa še najbl ustreza k v nedelo je slab vreme pol pa začnem delat in bo zloooo mal cajta spet!

Objavljeno

u petek bl tezko k so tastari se doma :BUA: pa bosta cela zivcna k bosta se pakerala.

za soboto pa vela! usi k hocete pridte! sam zmente se za uro da mi neboste pol kaplal k bo mogu skos hodit kazat kje sm doma :P no ja kukr veste. sam da se bomo zmenil za klub.

C'ya

Objavljeno
u petek bl tezko k so tastari se doma  :BUA:  pa bosta cela zivcna k bosta se pakerala.

za soboto pa vela! usi k hocete pridte! sam zmente se za uro da mi neboste pol kaplal k bo mogu skos hodit kazat kje sm doma :P no ja kukr veste. sam da se bomo zmenil za klub.

C'ya

ok zmenn!!! jutr okol 4h popoudne u logatcu! ej Mte a maš kej tazga, da bomo koruzo spekl? lahko jst koruzo prnesm, če hočte

Objavljeno

ql. a gre kdo iz okolice kranja, mogoce lublana da se dobimo kje...

ps.:oblubim da zdej nebom zajebou :>

Objavljeno

Objavljeno

No ql...če bo cajt še jst pridm...Grčar sva na vezi...

Objavljeno

ja mam en kamin... tko da kr prnes koruzo... sj drgac bo sou pa kdo k ma endurco, iskat tja na pole :P

no zdj pa kje se dobimo? predvidevam da boste prsl po stari cesti... tko da bi blo najbols ce se dobimo pr Krpanu. To je pa ena FUL velka bajta, avtobusi ustavlajo tm, pa se dokaj velik parking je tm... Ne morste zgresit. Na levi strani ce se prpelete iz lj, cez cesto je pa avtostil pa en market. Itaq vs bom tm caku... Kera ura pol? 4?

Objavljeno

No ql...če bo cajt še jst pridm...Grčar sva na vezi...

lahko se pr men dobimo, pa pol gremo itk tle od mene takoj do brezovce, da ne bomo kroga delal :)

Objavljeno

supr supr lahko se pri teb dobimo..

p.s.: sam jest nwem kje si ti doma :>

dj mi povej kej tacga u lublan...kej velikcga, da bom najdu :>

Objavljeno

Ja jst grem ju3 s 2ema frendoma na morje tko da se mogoče oglasm nazajgrede če bo cajt :)

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!