Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Ja, sam ni to to, da kupiš nov motor in je neki še podrsan, ne vžge po 19!!! km, nevem no

Objavljeno

Bit če bolje :D

No bol da se kje drugje to menmo, naj tle ostane za dogovore kluba :)

Objavljeno
pizda sm jest moker :>>> lih zdele sm domou prsu iz logatca .....:>>  jebemo dez proklet :>

aja ej zmenil se pa nismo nic :>

planina je pa supr :>

ej mitofreak prespau bi tm, pa bi šu v lepem vremenu domov. no ni biu lih sončk, blo je pa brez padavin!!!

Ja mitofreak sva bla kr mokra ja. :D

Mte je šou pa spat predn sva midva z mitofreakom prletela iz planine do njega nazaj :D tko da tud adijo nismo mogl rečt.

Mte je še pol k smo mi pršl nazaj je spau (še 1 uro po tem). Unim, k pa niso spal je šlo pa kr na smeh (le zakaj :hmm: (mal smo pil, mal smo kadil....) hehehe :whistle:

pismo, rokavice bi lahko samo ozel :>

hahah spat je su :>>

drgac pa ja, mte je mel luci na ON ko sm jest notr prsu. jest se vseen navijam za akumulator

Mte more sam akumulator nafilat, pol bo pa užgau! Sej sm reku, da bi lahko sam mal porinl, pa bi pol užgau, sam on ni hotu!

luči je meu pa skos pržgane!

Objavljeno

drugač smo mel pa BURNOUT-e pred Mte-jevo hišo. Sm ugotovu, da se tut s chopperjom da narest burnout! :D

Objavljeno
luči je meu pa skos pržgane!

luči je meu pržgane, sam niso svetle kukr jest vem, valda ni pustu kontakta.... Sej jest jih tudi nikol ne ugasnem, ker jih pol pozabm užgat čez dan... :blush:

Objavljeno
drugač smo mel pa BURNOUT-e pred Mte-jevo hišo. Sm ugotovu, da se tut s chopperjom da narest burnout!  :D

Dej nej Mte slika pa da sem gor :worship:

Objavljeno
Dej nej Mte slika pa da sem gor  :worship:

sej je snemu. zdej bo pa mal razrezu, pa sam tist ta dobr na mobisux gor dau, pol bomo pa downloadal ;)

Objavljeno

Ja včer sm jst ugutovu da se tut z mojim da burnout narest...sam škoda gume .)

Kaj Mte nabavu si nov motor pa je biu že podrsan???????? :slap:

To da noče vžgat je pa lahk pač napaka proizvajalca...sej zato pa je garancija da se stvari na začetku ugotovijo!

Objavljeno

No tuki na fotki sta 2 burnouta, 3/4 krog je moj (ceu ni hotu bit zato kr je blo preveč klanca) Tista vijugasta črta je pa od bureka :OK:

post-5661-1123420378_thumb.jpg

Objavljeno

Zakaj pa nebi z DTjko naredu burnouta? Jest mam itak naročene nove gume :P

Objavljeno
No tuki na fotki sta 2 burnouta, 3/4 krog je moj (ceu ni hotu bit zato kr je blo preveč klanca)  Tista vijugasta črta je pa od bureka  :OK:

Ka se zej zgovarjaš :D

No sej drugač je blo pa :OK:

Objavljeno

kje je pa moj? splohnekrog? :OK:

Objavljeno
kje je pa moj? splohnekrog? :OK:

tista crtica je bla premjhna d bi u objektiv prsla :whistle:

Objavljeno

hehe žigec ja, sej vemo...

Objavljeno

A gremo nasledn tedn spet v logatec pa na ride :D

Objavljeno
A gremo nasledn tedn spet v logatec pa na ride :D

Hehe ti si se zagreu za ride, js pa bol ohladiv k mi je murjak zamuriv, d ko me naslednič gor vid s tistimi gumami pa prez prve pomoči d mi bo dav 120k kazni pa d bo tablco uzev motor bo pa vlečna služba šla iskat :OK: .Ah no sam gume bo pa treba useen 1x zamenat, k sm jih tut mal pred Mtjevo bajto pustu :grim

Drgac sm pa prec za na ride :kva2:

Objavljeno
Zakaj pa nebi z DTjko naredu burnouta? Jest mam itak naročene nove gume :P

Ker motor ni narjen za to in bi šlo sam če ti en zadn konc dvigne pa zvrtiš do 6. prestave pa nazaj dol...pol je pa hud brnout!

Kaj ste se zagrel za planinske ride pa vm je treba pokazat kako se čez ovinke fura??? :naughty:

Objavljeno (popravljeno)
Ker motor ni narjen za to in bi šlo sam če ti en zadn konc dvigne pa zvrtiš do 6. prestave pa nazaj dol...pol je pa hud brnout!

Kaj ste se zagrel za planinske ride pa vm je treba pokazat kako se čez ovinke fura??? :naughty:

Jah drgac smo ze skos zagreti za planinske ride sam so mal predelc zame 130km, zato grem rajs na mal slabse bognšperške ride

Ja ja sm slišu d znaš vozt, sam sm mislu d so to sam miti in legende :afro1: .Bomo sprobal enepar krogov :kva2: :OK:

Popravljeno . Popravil zigaspy
Objavljeno

<=Yamaha=> je itk norc :lol:

Objavljeno (popravljeno)

Ei kdaj bo Mte dav na net tist movie BURNOUTov pred njegovo bajto??

PS: Zaka ne vidm nobene 125ke na bognsperskih ridah (sj so kr ql ovinkci tm, edin po hosti je mal vlažn, pač mal zadn konc vn nese :D ) morm skos tiste grde ninje gledat :grim

Popravljeno . Popravil zigaspy
Objavljeno

Jst sam rabm nove supermoto gume pol pa gasaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :kva2: :kva2: :kva2:

Objavljeno

Jst jutr pelem naštelat fergazer pa kmal dobim novo gumo pol bova pa midva z žigatom razturala čez ride :D Pa še mal se morm navadt unih ovinkov k sm šele zadne cajte ratu prfuknen na ovinke.

Objavljeno

mal ste že :topic:

Objavljeno
mal ste že  :topic:

a temu se reče mal :slap: :P

Objavljeno

Ja tko je. Naslednič k se dobimo uni k se ponavad, nej pač tist k ve zakj se gre začne pa nej mal pojasne jst nimam kej govort če ne vem nč o tem kako uradno nardit klub. Našitki nalepke in podobno to mi je jasn sam ostalo pa ne.

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!