BaHa Objavljeno Avgust 8, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2005 ja kko se pa to sploh uradno ustanovi a mora bit edn glavn pa kko to sploh bi slo ? kr neki tazga bi blo res kul ustimat ej :)
Zigc Objavljeno Avgust 8, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2005 Jah no sam zdj bi se pa resno mogl že začet resno pogovarjat okol tega MKja, ce bo slo tko naprej k dozdj to sezono nou nč :BUA: (dnevi tej sezoni so šteti :grim )
GrCaR Objavljeno Avgust 8, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 8, 2005 če koga kej zanima glede kluba, nej me praša. lahko praša prek MSN-ja (grcar1988@hotmail.com) al prek e-maila (grcar1988@gmail.com), lahko pa tut prek mobitela (031644797). najbl priporočljivo je prek MSN-ja kjer vm lahko pokažn tut paperje k notr use piše ;)
VmasIna Objavljeno Avgust 8, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2005 No sej gume se je res fajn kurl pa risal, ostanki burekove al pa zigatove gume so še na moji prednji luči in pa blatniku :cry: , zdaj pa kir je kriv pa se naj javi, da ga nabutam :D:D:D ker dol ne gre...
Zigc Objavljeno Avgust 8, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2005 No sej gume se je res fajn kurl pa risal, ostanki burekove al pa zigatove gume so še na moji prednji luči in pa blatniku :cry: , zdaj pa kir je kriv pa se naj javi, da ga nabutam :D:D:D ker dol ne gre... ← Hahaha :lol1: :lol1: :lol1: Ko bo posnetek zuni, če bo, bomo najdl krivca :devil: :lol1:
VmasIna Objavljeno Avgust 8, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2005 Hahaha :lol1: :lol1: :lol1: Ko bo posnetek zuni, če bo, bomo najdl krivca :devil: :lol1: ← Aha, kr skrij se že, če veš da si kriv ;)
Zigc Objavljeno Avgust 8, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2005 Aha, kr skrij se že, če veš da si kriv ;) ← Hjah ne vem js sm tm krožu tko d so bli delci gume povsod :yea2: Eh sam 1x morm se ceu krog narest s temi gumami k se sploh nočjo znucat d bi jih zamenu O:-)
GrCaR Objavljeno Avgust 8, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 8, 2005 dej nehte tle nabijat o gumah! dejte to v drugih temah pisat :topic: no da ne bom jst :topic: : zdej se bo treba res enkrt dobit, in to v čim večjem številu, zato da se zmenmo!!! glede tega, da bo kmal šola, se bo treba zment čim prej. jst predlagam, da bi se dobil nekje v ljubljani konc tega mesca, oz. prvi vikend v septembru. mormo se zment, glede pravnih zadev pa tega, se pa lahko ureja pozimi (našitki, nalepke, itd.) sam do takrt se je treba res ornk zment, da se že spomladi pokažemo na kkšnm motozboru, da folku mal pokažemo naše našitke... in da mogoče spoznamo kkšnega sponzorja...
Zigc Objavljeno Avgust 8, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2005 dej nehte tle nabijat o gumah! dejte to v drugih temah pisat :topic: ← EI grcar ne bos se tok nahitr izmazov!Sj vemo d si ti ofrajhu motor od vmasine!Sj se je od tvojih gum najbol kadil :lol1: :grrr :lol1: :grrr :lol1:
GrCaR Objavljeno Avgust 8, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 8, 2005 EI grcar ne bos se tok nahitr izmazov!Sj vemo d si ti ofrajhu motor od vmasine!Sj se je od tvojih gum najbol kadil :lol1: :grrr :lol1: :grrr :lol1: ← pssssst! .) jst nč kriu :lol1:
VmasIna Objavljeno Avgust 8, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2005 pssssst! .) jst nč kriu :lol1: ← Aja nate sem pa čist pozabu, upssssssssssssssssss :D
<=YaMaHa=> Objavljeno Avgust 8, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2005 Ja mene tazadn tedn v avgustu ni...sm v BOLGARIJI :kva2: :kva2: :kva2: :yea1: :yea1: :yea1: :yea2: :yea2: :yea2: :yea2:
Zeus Objavljeno Avgust 8, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2005 če meen prašaš je tkole...največ šans je ravno takrat ko se šola začne...kajti... 1. noben več ne bo na dopustu 2. ni več šihtov 3. vikende mamo še zmer frej (tko d najbol kšna sobota) 4. nč se še ni za učit dost razlogov? btw...MK se ne da ustanovit kr čez noč....zelo težko je se zmenit in da ns pride čimveč, da se sploh lahko kej menmo...ko nam bo pa to ratal (moj predolg je začetek septembra) pa lahko začnemo govorit o tem, kako bomo naslednjo sezono nosili našitke in ostalo. Ker da bi zjle u enmu mescu vse neki na hitr je brezveze ker ne bo kvalitetno, nemormo se dobit (šihti,dopusti, žurke itd.) Tko da če mene prašaš bomo mi to vse lepo počas pa predvsem ORENK uštimal čez zimo moje skromno mnenje :blush:
GrCaR Objavljeno Avgust 8, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 8, 2005 če meen prašaš je tkole...največ šans je ravno takrat ko se šola začne...kajti... 1. noben več ne bo na dopustu 2. ni več šihtov 3. vikende mamo še zmer frej (tko d najbol kšna sobota) 4. nč se še ni za učit dost razlogov? btw...MK se ne da ustanovit kr čez noč....zelo težko je se zmenit in da ns pride čimveč, da se sploh lahko kej menmo...ko nam bo pa to ratal (moj predolg je začetek septembra) pa lahko začnemo govorit o tem, kako bomo naslednjo sezono nosili našitke in ostalo. Ker da bi zjle u enmu mescu vse neki na hitr je brezveze ker ne bo kvalitetno, nemormo se dobit (šihti,dopusti, žurke itd.) Tko da če mene prašaš bomo mi to vse lepo počas pa predvsem ORENK uštimal čez zimo moje skromno mnenje :blush: ← ja se strinjam! sam dobit se mormo pred zimo, pa čim prej, zato, ker pol k bo zima, sigurn ne bo mogu folk pridt iz cele slovenije, ker za avtobus in vlak ne bojo dal keša, zato se je treba zment čim prej, pa tko da bo kr lep vreme. pa zbrt se ns more čim več!!!
GrCaR Objavljeno Avgust 9, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 9, 2005 še zmeri velja, da kdor se hoče prijavt, da bi bil v motoklubu sršeni, naj obišče intrnetno stran: http://www.mksrseni.tk in naj izpolni spodnji obrazec!!!
RSmaniac Objavljeno Avgust 9, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2005 Jutr so v planu ride a gre kdo? Jst pa grčar sva že zmenena še kdo? :kva2:
Zigc Objavljeno Avgust 9, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2005 Jutr so v planu ride a gre kdo? Jst pa grčar sva že zmenena še kdo? :kva2: ← Sj za jutri na ride sm dav pobudo js grčarju .) , k grem pol še do kolega u Sodražico, sam ne vem če bom šu jz čez Kočevje al LJ :hmm:
Zigc Objavljeno Avgust 9, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2005 Evo tuki se obdelan filmck burnout-ov nekaterih forumašev, snemano v Logatcu! :yea2: :yea2: :yea2: :yea2: :yea2: :yea2: :yea2: http://www.mobisux.com/album/data/500/4190...S_-_Logatec.wmv BURNOUTS - Logatec
Mte :) Objavljeno Avgust 9, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2005 fantje jst sm bogi...mrtvo pjan...pa se kej O:-) drgac pa ce greste cez logatec se lohk kej oglasite pa bomo se kej posnel :yea1:
GrCaR Objavljeno Avgust 9, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 9, 2005 Sj za jutri na ride sm dav pobudo js grčarju .) , k grem pol še do kolega u Sodražico, sam ne vem če bom šu jz čez Kočevje al LJ :hmm: ← ne, ne! zmenila sva se jst in cagivamito, še predn si ti kej reku :D tko da use pa tut ne morš ti bit tapru :lol1:
GrCaR Objavljeno Avgust 9, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 9, 2005 ej ziga a si ti obdelu filmčk, pa musko zravn dau? prašam sam tko za info
BaHa Objavljeno Avgust 9, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2005 sam res ... ;) drgac pa matr je blo lepo slist cviljenje gum hihi :P
DGUZELJ Objavljeno Avgust 9, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2005 Ej fantje fajn filmček! :grim Kera je bla pa una žoka z hondico? :lol: Ej dimniburek ko ti je ratal tkole gume kurt men koj crkne če probam to narest?
GrCaR Objavljeno Avgust 9, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 9, 2005 Jo fantje a ni škoda gum :) ← če je škoda 5 let stare gume, pol pa tut ne vem kje živiš. itk čez 14 dni dobim nove, burek dobi nove že jutr , tko da ni problema!
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se