Dolenc™ Objavljeno Avgust 9, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2005 Ja ok če so gume stare, ko bojo moje nakonc jih bom tud skuru :D Prej pa burnout na pesku al pa travi, drgje pa ne :)
VmasIna Objavljeno Avgust 9, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2005 A mene si pa vn vrgu, saj tist mal kok je z endurco šlo :cry:
Zigc Objavljeno Avgust 9, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2005 A mene si pa vn vrgu, saj tist mal kok je z endurco šlo :cry: ← Sori no sj sm tut svoje bedarije vn vrgu :blush: :D Ja ok če so gume stare, ko bojo moje nakonc jih bom tud skuru Prej pa burnout na pesku al pa travi, drgje pa ne Pesk je še slabše k tist pesek use okol leti pa se lohk mal spraska, drgac sm pa js skuru max 0,5mm gume,itk sm mev na sredin preveč profila (sm mogu mal poravnat profil d je enak po celi gumi) :yea2: ej ziga a si ti obdelu filmčk, pa musko zravn dau? prašam sam tko za info Ja mal brezveznega učenja sm vn vrgu :grim , pa se mal muske dodav. Ej fantje fajn filmček! Kera je bla pa una žoka z hondico? Ej dimniburek ko ti je ratal tkole gume kurt men koj crkne če probam to narest? Sj men jo je tut eneparkat zamorl, sam se morš čist naprej nagnt pa uso težo fuknt na sprednje kolo po pa sam GASAAAA :yea2:
VmasIna Objavljeno Avgust 9, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2005 misliš tist k je vrgl skor ane ;) :slap:
D_u_H_e_C Objavljeno Avgust 9, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2005 cjooooo meni pa filmov noče predvajat :S a bi mi do sendal na mail ta da filmčka?
RSmaniac Objavljeno Avgust 9, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2005 A pol noben drug ne gre? Mte če boš kej denjija vidu mu reč da bo šou jutr z nami :D Kje ste zdj sršeni noben ni za akcijo?
Zigc Objavljeno Avgust 10, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2005 cjooooo meni pa filmov noče predvajat :S a bi mi do sendal na mail ta da filmčka? ← Uporab ker drug brskalnik, men tut z Opero kr neki jebe.
Zigc Objavljeno Avgust 10, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2005 A pol noben drug ne gre? Mte če boš kej denjija vidu mu reč da bo šou jutr z nami :D Kje ste zdj sršeni noben ni za akcijo? ← Kdaj gremo pol dons?Js morm bit najkasnje do 12ih u LJ k grem u solo po spirčvau :kva2: , pol pa se mal pojem pa grem okol tko d ce se zmenmo okol 13ih u LJ???
GrCaR Objavljeno Avgust 10, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 10, 2005 midva greva ob 16:30 iz lublane, mogoče kkšno minutko prej.
Zigc Objavljeno Avgust 10, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2005 Aha ma dobr mogoc ce bom su pol js cez kocevje pa se tm na Planini dobimo. Čaw
Stric Burek Objavljeno Avgust 10, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2005 Ma sam nazačetku sej ste vidl mal skače, pol pa se umiri, gume res ni škoda k je čist nč vredna, pa itak grem zdej menjat zadnjo, sprednjo pa u petek upejmo, dons jest še zadnji krogec nardim, pol pa novo, to bom pa pazu Za burnout moraš nabit gas na ene 7-8k rpm, pol pa počas spuščat da zavrti, prbiješ gas do kraja, alpa raje mal manj in spustiš sklopko do kraja, pr tem pa se daš ful naprej-stojiš najbolje, alpa se še mal naslonš na sprednji del
Zigc Objavljeno Avgust 10, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2005 No it tuki se posledice tega kurjenja, se dobr d nism tkt pogruntu d sm jo tok pustu na tistm asvaltu, pol nebi naredu se dobrih 150 brezskrbnih kilometrov O:-) Upam d bo zdrzala saj se 20km do prvega vulkota :whistle:
d€nzi Objavljeno Avgust 10, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2005 ej fantje skoda sam dons nimam cajta za ride k gremo s kolegi gledat stanvane u lj za fax...ampak k bom mu cajt se pa definitivno zmenmo za en ride k ta cesta mi je pa ful vsec :OK: ...take pri nas ni lp
Zigc Objavljeno Avgust 10, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2005 Jo fantje a ni škoda gum :) ← Js sm svoje mal prevec porovnov! :whistle:
<=YaMaHa=> Objavljeno Avgust 10, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2005 Tale guma pa ne bo več držala dolg...glej da ti jo ne raztrga med vožnjo k si gotov :slap:
Zigc Objavljeno Avgust 10, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2005 Tale guma pa ne bo več držala dolg...glej da ti jo ne raztrga med vožnjo k si gotov :slap: ← Na sreco je zdrzala se naslednih 20km, zj mam pa nove :yea2:
<=YaMaHa=> Objavljeno Avgust 10, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2005 Na sreco je zdrzala se naslednih 20km, zj mam pa nove :yea2: ← zdej pa nanovo žgemo,a :P
Zigc Objavljeno Avgust 10, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2005 zdej pa nanovo žgemo,a :P ← Eh sj sm hotu tastaro zažgat dokonca tm u Litiji k sm dav k vulkanizerju sam ni blo na parkirplac nč placa :grrr
Zeus Objavljeno Avgust 10, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2005 :topic: :topic: :slap: a se lohka to pogovarjate v temi za nabijanje se prav tema "125ke, javite se" :slap:
GrCaR Objavljeno Avgust 11, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 11, 2005 folk glede na to, da bo počas konc sezone in počitnc, upam da bote mel zdej kej več cajta, da bi se dobil in RES ZMENIL glede kluba!!! jst predlagam prvo soboto v septembru 3.9.2005. dobil bi se pa nekje v ljubljani na kkšni pijači in bi se zmenil kaj pa kako naprej! upam da si bote vzel čas in da vs pride čim večje število!!! lp, GrCaR
VmasIna Objavljeno Avgust 11, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2005 folk glede na to, da bo počas konc sezone in počitnc, upam da bote mel zdej kej več cajta, da bi se dobil in RES ZMENIL glede kluba!!! jst predlagam prvo soboto v septembru 3.9.2005. dobil bi se pa nekje v ljubljani na kkšni pijači in bi se zmenil kaj pa kako naprej! upam da si bote vzel čas in da vs pride čim večje število!!! lp, GrCaR ← Konc sezone bo novembra, no saj upam
<=YaMaHa=> Objavljeno Avgust 11, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2005 Ja jst pridem...če se streznm od maturanca do takrat :P :D P.S.: Zgleda da se konec sezone hitrej približuje kot bi si vsi to želel .)
GrCaR Objavljeno Avgust 11, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 11, 2005 Konc sezone bo novembra, no saj upam ← glede na vreme, se bo sezona končala prej, kot je v načrtu <_<
J`MavrO Objavljeno Avgust 11, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2005 Mogoče se vam še jaz pridružim dokler je še pri hiši 125cc, drugače pa če bo kakšen iz MB za oz. za družbo pridemo magari v Ljubljano .), drugače pa pridite kaj na naš konec ... lp; Jernej
GrCaR Objavljeno Avgust 11, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 11, 2005 Mogoče se vam še jaz pridružim dokler je še pri hiši 125cc, drugače pa če bo kakšen iz MB za oz. za družbo pridemo magari v Ljubljano .), drugače pa pridite kaj na naš konec ... lp; Jernej ← tut pol k boš že kej močnejšega vozu, se nam lahko pridružš, ker bo klub brez omejitve kubikov! če si zaintereseran, pejt na: http://www.mksrseni.tk pa tm izpoun obrazc ter pošlji.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se