Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno
aja glede kompromisa pa....mam tut predlog...modra+rdeča=frjolčna  :kva2:

logo4pshop51nv.th.jpg

:SS je roza lepš! .)

Objavljeno

ali pa edn izmerd teh kompromisov :hmm: (RESEN predlog tokrat)

1.)logo4pshop60tc.th.jpg

2.)logo4pshop79ci.th.jpg

Objavljeno

men je druga slika ql! :OK:

ampak to je samo moje mnenje .)

Objavljeno

Dej ne dajt več novih varjant logota...jst se že ne morm več odločt :slap: :P

Drgač pa Dolenc tvoj predlog je zmagu :lol1:

Objavljeno

ej zeus, zdej je dost predlogov! zdej pa vs folk prosm, da se odloč glede logotipa!

usak nej pove eno barvo, in ne se pol kregat! na konc bomo naredil tabelo in pregledal glasove za določeno barvo!

ok? upam da se strinjate, pa ne mislt da ukazujm :P

Objavljeno (popravljeno)

Samo rdeča je grda, more bit moder ali pa kvečjemu kombinacija (Dolenc style)

Popravljeno . Popravil VmasIna
Objavljeno

ups se opravicujm ko me je mal zmankal iz foruma :P hehehe :P mooo ste ze pr logotipu .... ej dobr je ..... :) heheheh :P zakon :)

Objavljeno
ups se opravicujm ko me je mal zmankal iz foruma :P hehehe :P mooo ste ze pr logotipu .... ej dobr je ..... :) heheheh :P zakon :)

kerga to mislš?

Objavljeno

ma ful je dobr .. zej glede barv pa se nism ravno odlocn sam drgac pa logotip kar dobr ... :)

Objavljeno

Evo na forumu MK Sršenov, sem ustvaril anketo....tko se bo najlažje določilo kakšn naj bo logotip.

KLIK za anketo

to se mi zdi najboljša rešitev...velika udeležba zaželjena.

lp,

Zeus

Objavljeno

u3 usi motoristi U LOGATEC! poklicte k boste :D ob 8ih nej bi biu zacetek zura, za spat je pa bl socjaln... ubistvu ce mate spalko je ze kr luksuz :) (ene pene za po tleh so... pa fuuuul velik plc).

PC

p.s.:031/262/052

Objavljeno
u3 usi motoristi U LOGATEC! poklicte k boste :D ob 8ih nej bi biu zacetek zura, za spat je pa bl socjaln... ubistvu ce mate spalko je ze kr luksuz :) (ene pene za po tleh so... pa fuuuul velik plc).

PC

p.s.:031/262/052

Kdo bo pa zju3 v šolo šel...

Objavljeno

ok zajebu 20.00 ok?

Objavljeno

jst pridem, če pride še kakšen motosvetovc! da ne bom lih sam med tistimi logatčani!

Objavljeno

Šou bi z veseljem sam k ne smem prespat za kšno urco se mi pa tud ne da ustavlat.

Objavljeno

Drugač pa logo od dolenca rulz. Tkole pol simbol prijatelstva rata zakj bi se kregal za eno barvo če mamo lohk obe. Odlično Dolenc :D

Objavljeno

Mah to od dolenca... Lepše mi je če je simetrično, tko da glasujem za plavo zunanjo in rdečo notranjo obrobo ali pa unga temno modrga, una RS rdeča je :SS

Objavljeno

burek hoce modrega sam zto da se bo podal k njegovi nsrki :P hiihhiih :P

Objavljeno
burek hoce modrega sam zto da se bo podal k njegovi nsrki :P hiihhiih :P

32930IMG_9113-med.jpg

Ki je tle kej modrega? O:-)

Objavljeno

Aia gre kdo od naših motoristu k MTEju u LOGATEC, js grem ce gre se kdo zravn?

Objavljeno

Fantje ne se kregat.

Drugače pa, stran za MK je končana, sedaj še najdem samo primerno gostovanje in to je to :OK: .

Če ima kdo veze, naj povpraša za gostovanje. potrebujem pa podporo za php, saj eno MySQL podatkovno bazo, ter vsaj 50MB prostora. More bit pa dokaj zanesliv server.

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!