JMatic Objavljeno September 17, 2005 Opozori Objavljeno September 17, 2005 ja lahko, sam bom jast v Turciji :>
Zigc Objavljeno September 17, 2005 Opozori Objavljeno September 17, 2005 Js ne morm d pridm k štriham plastike, tko d nimam kam žmigavcu pa luči pritrdit, pa še zadne luči nimam :closedeyes: See ya next time!! :yea2:
Mte :) Objavljeno September 17, 2005 Opozori Objavljeno September 17, 2005 Jst sm mal prehlajen tko da pridem le če bo vredi vreme... Pomoje bi blo bolš če bi prestavl sestank na drugo nedeljo k bo bolš vreme :grim ← pomoje bi blo tud pametn... mene tud ni... u3 morm tud pomagat tlake delat... tko da mal tezji... what do you think? :trance_33_sleep:
D_u_H_e_C Objavljeno September 18, 2005 Opozori Objavljeno September 18, 2005 sicer pa itq je dež tak da bi bla bedarija
mi Objavljeno September 18, 2005 Opozori Objavljeno September 18, 2005 jst tut ne pridem....nimam motorja še :BUA: dobim ga v pondelk :OK:
moto_mat Objavljeno September 18, 2005 Opozori Objavljeno September 18, 2005 Jaz pa AiroH ne prideva, ker na primorskem dežuje in sneži.
GrCaR Objavljeno September 18, 2005 Avtor Opozori Objavljeno September 18, 2005 Jaz pa AiroH ne prideva, ker na primorskem dežuje in sneži. ← mene tut ne bo! dežuje, vmes pa neke čudne snežinke :BUA: bomo se pa enkrt drugič zmenil!
tejcy Objavljeno September 18, 2005 Opozori Objavljeno September 18, 2005 Uf jej da bi kdo kej tazga men reku kt je blo receno iz grcarjeve strani...Ajej.. Ej fantje dj jz grcarja poznam sm ga parkrat vidla ma model je kull tko da ne mu zamert pac je neki bleknu ane, RSmaniak ej usak ma custva sej te stekam da te je uzalil pa use, pa da mas punco full rad...Vsakdo je kdaj razpizden pa blekne neki k ne misl... Drgac pa emm ne se kregat :D Pa kot je yamaha reku ne se sekirat za zenskami skoda cajta :D belive me tko k se zenske ne za moskimi no usaj jz :D skoda cajta :P Ajt lepo se mejte :D
GrCaR Objavljeno September 18, 2005 Avtor Opozori Objavljeno September 18, 2005 sej sm biu zanč pr tadeju, pa sm mu povedu, kaj sm sploh mislu s tistm, kar sm napisu! er mislu sm neki, napisu pa bl tko, da je use čudn izpadl! no v glavnm sm zanč tadeju razložu, pa se mu opraviču, tko da je zdej use ql! folk, če ste razpizdeni, bol da se izogibate motosveta, da ne bote kej tko zajebal kot jst!!! moj predlog! no v glavnm bodmo frendi še naprej :004 aja pa folk, tnx da vse lepo o men mislte :004 , jst tut mislm, da vsi k sm vs do zdej spoznov na motosvetu ste prov legende, tko da ostante taki! :friend1:
_ales_ Objavljeno September 18, 2005 Opozori Objavljeno September 18, 2005 sej sm biu zanč pr tadeju, pa sm mu povedu, kaj sm sploh mislu s tistm, kar sm napisu! er mislu sm neki, napisu pa bl tko, da je use čudn izpadl! no v glavnm sm zanč tadeju razložu, pa se mu opraviču, tko da je zdej use ql! folk, če ste razpizdeni, bol da se izogibate motosveta, da ne bote kej tko zajebal kot jst!!! moj predlog! no v glavnm bodmo frendi še naprej :004 aja pa folk, tnx da vse lepo o men mislte :004 , jst tut mislm, da vsi k sm vs do zdej spoznov na motosvetu ste prov legende, tko da ostante taki! :friend1: ← maš prov :OK: :OK:
RSmaniac Objavljeno September 18, 2005 Opozori Objavljeno September 18, 2005 Midva z grčarjom sva zdj dobra prjatla tko da je zdj use po starem.
GrCaR Objavljeno September 18, 2005 Avtor Opozori Objavljeno September 18, 2005 Midva z grčarjom sva zdj dobra prjatla tko da je zdj use po starem. ← :yes:
JMatic Objavljeno September 18, 2005 Opozori Objavljeno September 18, 2005 oh kok bi klele pasou en takle :cry: :cry: sam da bi bil vesel zravn :P :xx: :xx:
GHOST RIDER Objavljeno September 18, 2005 Opozori Objavljeno September 18, 2005 SNEŽI???!!! :o :BUA: :SS
RSmaniac Objavljeno September 18, 2005 Opozori Objavljeno September 18, 2005 Tud z tem se bo treba kmal sprjaznt. Vsaj čs bo za naše plastične konjičke da si mal odpočijejo pa dobijo kej novga nase :D
<=YaMaHa=> Objavljeno September 19, 2005 Opozori Objavljeno September 19, 2005 HEHE...za mojga se sezona šele dobr začenja :devil: :yea1:
RSmaniac Objavljeno September 19, 2005 Opozori Objavljeno September 19, 2005 Mojga bom pa lohk sam še pokriu pa spucu da gre na spanje :D
GrCaR Objavljeno September 19, 2005 Avtor Opozori Objavljeno September 19, 2005 moj bo šu tut počas spat! :( ampak čez zimo, k bo cajt, bom mal servisa naredu pa tko kej poštimu, tko da bo za pomlad lepo prpravlen na nove kilometre! ampak letos mormo še km jet! da zaklučmo sezono!
d€nzi Objavljeno September 19, 2005 Opozori Objavljeno September 19, 2005 res da glede na ureme gre sezona h koncu ampak kksn topu soncn dan pa se bo tko da sm tut jes za to da bi ksn zbor za zakluck nardil sploh zej k ful nabiram kilometre :OK:
_ales_ Objavljeno September 19, 2005 Opozori Objavljeno September 19, 2005 moj bo šu tut počas spat! :( ampak čez zimo, k bo cajt, bom mal servisa naredu pa tko kej poštimu, tko da bo za pomlad lepo prpravlen na nove kilometre! ampak letos mormo še km jet! da zaklučmo sezono! ← prov mas tk da jst mal mojo yamaho sprobam k grem v sredo ponjo, še predn jo v podkovtr zapelm. (spančkat) :zzz: :(
_ales_ Objavljeno September 19, 2005 Opozori Objavljeno September 19, 2005 PREDLOG: se enkrat vsi 125-ke dobimo, kakšno nedelo popoldne da nazdravimo (z 2 deci gostega) na končano sezono k je bla pač mal v p**** (vreme seveda) pa še na zaenkrat dokaj cele mopede in naše glave... :OK: TO JE SAM PREDLOG!!!!
Zigc Objavljeno September 19, 2005 Opozori Objavljeno September 19, 2005 Pa kwa usi zaperate svoje garaže, sj po snegu tut gre :yea2:
GrCaR Objavljeno September 19, 2005 Avtor Opozori Objavljeno September 19, 2005 PREDLOG: se enkrat vsi 125-ke dobimo, kakšno nedelo popoldne da nazdravimo (z 2 deci gostega) na končano sezono k je bla pač mal v p**** (vreme seveda) pa še na zaenkrat dokaj cele mopede in naše glave... :OK: TO JE SAM PREDLOG!!!! ← :yes: pa da se zapelemo na eno kratko furo (~100 km) in nakonc se ustavmo na eni pijači, pol pa vsak proti svojem domu upam da bo hmal kkšn lep vreme!
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se