moto_mat Objavljeno September 28, 2005 Opozori Objavljeno September 28, 2005 Predlagam čim prej sestanek v LJ (da poberemo dnar in se dogovorimo) in pol da gremo na Kačje ride(ovinki pri Planini).
GrCaR Objavljeno September 28, 2005 Avtor Opozori Objavljeno September 28, 2005 Predlagam čim prej sestanek v LJ (da poberemo dnar in se dogovorimo) in pol da gremo na Kačje ride(ovinki pri Planini). ← dej gremo raj tja k sm jst reku (60 km iz Lj), pa da pol se zmenmo, gremo mal na Marijo reko, pol pa nardimo piknik!
moto_mat Objavljeno September 29, 2005 Opozori Objavljeno September 29, 2005 dej gremo raj tja k sm jst reku (60 km iz Lj), pa da pol se zmenmo, gremo mal na Marijo reko, pol pa nardimo piknik! ← MA poglej zame je do tam pa nazaj 300 do 400km. Najboljše je da se dobimo v lj in naredimo piknik v lj, pa je rešeno.
mi Objavljeno September 29, 2005 Opozori Objavljeno September 29, 2005 ja boš vsaj pošteno zaključu sezono ane :OK:
GrCaR Objavljeno September 29, 2005 Avtor Opozori Objavljeno September 29, 2005 ja boš vsaj pošteno zaključu sezono ane :OK: ← ej mi, a ti si za?
mi Objavljeno September 29, 2005 Opozori Objavljeno September 29, 2005 (popravljeno) ja itak da sm za :yea2: no ja povem vam v pondelk k če bo vse ok bom dol fuknu gips....upam da bo že B.P. k še en tedn pol se mi pa ne bo dal čakat :xx: Popravljeno September 29, 2005. Popravil mi
Mte :) Objavljeno September 29, 2005 Opozori Objavljeno September 29, 2005 no sj jest jo bom pa zaceu... sezono mislem :D glej da boste drug tork drzal pesti :closedeyes:
moto_mat Objavljeno September 29, 2005 Opozori Objavljeno September 29, 2005 Končal sezono???, zame je sezona še mesec al dva, če bo lepo vreme. Jaz še vedno predlagam, da mamo piknik v LJ, ker pol nas bo vrejetno več, ker se pot razdeli.
Zigc Objavljeno September 29, 2005 Opozori Objavljeno September 29, 2005 Končal sezono???, zame je sezona še mesec al dva, če bo lepo vreme. Jaz še vedno predlagam, da mamo piknik v LJ, ker pol nas bo vrejetno več, ker se pot razdeli. ← Ma ja no dj tišina s takimi, dobr predlog je padu tko d mislm d je ql tko kakor je Grčar reku!No če boš pa še ti kj organizerov pa z veseljem pridemo :004
Gixxer Objavljeno September 29, 2005 Opozori Objavljeno September 29, 2005 Lahko bi se srecali v vecih krajih recimo ne...vsi nemoremo v LJ kr tak .) Recimo se v MB in za tiste iz primorske se nekje tam doli?
modri_dirkac Objavljeno September 29, 2005 Opozori Objavljeno September 29, 2005 lp vsem se nismo vidli že neki cajta ne? :D nč še malo cajta mi dejte da uštimm mojo ljubo pol pa pridte kej na primorsko k je bl toplo pr nas :OK: :OK:
<=YaMaHa=> Objavljeno September 29, 2005 Opozori Objavljeno September 29, 2005 Matr smo dobri...Slovenija že tko mejhna država pa se še zmer kregamo zarad tega kje bo kej :slap:
GrCaR Objavljeno September 29, 2005 Avtor Opozori Objavljeno September 29, 2005 Matr smo dobri...Slovenija že tko mejhna država pa se še zmer kregamo zarad tega kje bo kej :slap: ← sam res! ej moto_mat, k si reku,da v Ljubljani nardimo piknik, predlaki kra pa datum! Pr men ne mormo bit, zato ker zdej so tastari doma pa dedk je zdej skos doma, tko da pr men piknik ne more bit! če pa ti veš za kkšno lokacijo, povej pa se bomo zmenil!
D_u_H_e_C Objavljeno September 29, 2005 Opozori Objavljeno September 29, 2005 sam res! ej moto_mat, k si reku,da v Ljubljani nardimo piknik, predlaki kra pa datum! Pr men ne mormo bit, zato ker zdej so tastari doma pa dedk je zdej skos doma, tko da pr men piknik ne more bit! če pa ti veš za kkšno lokacijo, povej pa se bomo zmenil! ← lahk pa mamo za bežigradu na stadionu :D bo vsaj še kaka korist od te podrtije :D jao hecam se malo no... vi sam povejte ki pa kdaj pa če o čas pa lepo vreme pridem če gre do iz štajerske zravn. sam zaj ta tedn ne kr mamo trgatev med vikendom :)
GrCaR Objavljeno September 29, 2005 Avtor Opozori Objavljeno September 29, 2005 lahk pa mamo za bežigradu na stadionu :D bo vsaj še kaka korist od te podrtije :D jao hecam se malo no... vi sam povejte ki pa kdaj pa če o čas pa lepo vreme pridem če gre do iz štajerske zravn. sam zaj ta tedn ne kr mamo trgatev med vikendom :) ← sej ta tedn ne bo nč, ker mamo tut mi trgatev, sam za nasledn vikend bi se pa dal zment! ej če maš dnar, da najamš stadion, ni problema :whistle: ej folk, če nardite 60 km od Ljubljane naprej, tut ne boste lih bankroteral!
D_u_H_e_C Objavljeno September 29, 2005 Opozori Objavljeno September 29, 2005 ja itq pa gremo proti slovenski reprezetanci eno dobrodelno tekmo nareit :D mk sršeni proti ovim heh :D jok3 glejte zaj če bo zaključek sezone (piknik) v lj oz tam nekje pa mamo lahko štart sezone ( tut 1 piknik) kje na štajerskem al pa kje drugje :) no sam čimprej se mormo zmenit kr zaj bo zmeraj bol hladno
<=YaMaHa=> Objavljeno September 29, 2005 Opozori Objavljeno September 29, 2005 Ja sploh ne rabte kej dost zberat pa predlagat kje pa kdaj bi bli...grčar organizera ta pa ta vikend tm na nejgovm travniku piknik,če kdo pride prov drugač ga pa sami zapijemo!Folka mislm da se bo kar nabral če bo lepo vreme! Drugač se pa zmente, organizerite pa povabte pa pridemo tut na štajersko,če bo cajt,denar,volja,vreme... Ne more en ki ne organizira oz. sploh še ne ve če pride na piknik govort kje,kdaj,zakaj naj bo .)
moto_mat Objavljeno September 30, 2005 Opozori Objavljeno September 30, 2005 Lahko naredimo na primorskev, pri meni na vikendu.
_ales_ Objavljeno September 30, 2005 Opozori Objavljeno September 30, 2005 ne ne bomo kr u lublan pa je naj bolš za vse al pa še tisth 60 km k je grčar reku :OK: :afro1:
_ales_ Objavljeno September 30, 2005 Opozori Objavljeno September 30, 2005 grčar kva je zdej z mojo jakno?
<=YaMaHa=> Objavljeno September 30, 2005 Opozori Objavljeno September 30, 2005 grčar kva je zdej z mojo jakno? ← Ja kako zanimivo je spremlat temo o tvoji jakni :topic: :topic: :topic: 1X se bomo zmenil pa nardil izlet+piknik tut na mojmu vikendu na dolenskem lahko :yea2:
Zigc Objavljeno September 30, 2005 Opozori Objavljeno September 30, 2005 (popravljeno) Ja kako zanimivo je spremlat temo o tvoji jakni :topic: :topic: :topic: 1X se bomo zmenil pa nardil izlet+piknik tut na mojmu vikendu na dolenskem lahko :yea2: ← Povabis YAMAHA :naughty: :naughty: :naughty: ? Ke bi pa res rd su bi bla pa se ql zurka, kr tle pr sosed (grčarju) je tko sam bol travnik pa bi bla mal tezka za prespat, tko d bi mogl se isti vecer sibat dam, edin če ste ekstremisti d spite pri 5°C :worship: YAMAHA ZRIHTI KJ :yea2: :yea2: :yea2: Popravljeno September 30, 2005. Popravil zigaspy
<=YaMaHa=> Objavljeno Oktober 1, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2005 Aja,da bi se že kr letos namenil za moj vikend...ja če bo v oktobru še kšn lep dan(tko kt dons naprimer)se bomo zmenil,če ne prej pa spomlad 100% :OK:
Zigc Objavljeno Oktober 1, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2005 Aja,da bi se že kr letos namenil za moj vikend...ja če bo v oktobru še kšn lep dan(tko kt dons naprimer)se bomo zmenil,če ne prej pa spomlad 100% :OK: ← Kaj še čakamo dons je lep dan ki ga je treba izkoristt! TKOJ GOR!! :kva2: Mal pretiravam ampak upam d bo še kk lep viknd pred zimo :trance_33_sleep:
<=YaMaHa=> Objavljeno Oktober 1, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2005 Hehe...dons sm že zaseden ;)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se