<=YaMaHa=> Objavljeno Marec 10, 2006 Opozori Objavljeno Marec 10, 2006 Oproščam se ti, če si se počutil, da si ogrožen ali, da je klub ogrožen. Jaz bi rad le član postal, eden izmed mnogih. Popolnoma spoštujem tiste/vas, ki ste si izmislili kaj takega in vse kar želim je to, da širim svoje ideje (predloge), ki bi bile klubu v pomoč. Lahko pa tudi preneham z dodajanjem predlogov, meni je vseeno bom pa zase obdržal. Zato te prosim, da napišeš eno objavo na kateri bo pisalo, kdo je bil vse zbran na tistem sestanku, da bomo vedeli, kdo so/ste ustanovitelji tega kluba. Ti kar dajej predloge,ni pene,ampak mal se umir...najprej je se je treba dokončno zment kako pa kaj ker nismo niti še določil kašn bo krst novincev v klubu(za kar sm se pa osebno javu da ga izvajam) :devil: :devil: :devil: Naj grčar kot predsednik pove kdaj,kje,kako se dobimo da se dogovorimo do konca,tut glede tistih brezrokavnikov pa tega pol se pa zadevo spelje do konca :) Drugač ma pa sestanke zabeležene Mte če se ne motm...on mislm da je bil un k je nazadne popisvov prisotnost na zadnjem sestanku tko da boš mogu za te zadeve njega kot tajnika kontaktirat .)
GrCaR Objavljeno Marec 10, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Marec 10, 2006 Zgleda, da se glede brezroakvnikov ne bomo mogl zment, zato predlagam da damo tiskat majice, da jih bomo lahko nosil poleti in pozimi... in da ne bomo zgledal kot kakšni stari ati :D
ChopperMan Objavljeno Marec 10, 2006 Opozori Objavljeno Marec 10, 2006 pa men je vseeno ratal,ker se kr neki pravhamo brezrokavnike(fliss :BUA: ),majce jah sej bi blo sam nebo nič od tega ker vsak neka zasebe daje predloge,sej prav samo nvm no!!!!! :) :) :) :) lp
BlackDoc Objavljeno Marec 10, 2006 Opozori Objavljeno Marec 10, 2006 (popravljeno) za brezrokavnik je tale uredu sam cena :wacko: tumač Popravljeno Marec 10, 2006. Popravil DSBlackDoc
k0ci Objavljeno Marec 10, 2006 Opozori Objavljeno Marec 10, 2006 (popravljeno) ma ja sej bo nekdo šeu v italijo pogledat k sm mal razmišlu pa flis res ni za motor, če smo pa pravi motoristi bomo pa usnje nosil k ne :OK: al pa vsaj skaj, pa flis tudi nebi bil za poleti ker je vroče v njem Popravljeno Marec 10, 2006. Popravil k0ci
GrCaR Objavljeno Marec 10, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Marec 10, 2006 Kaj pa nekaj takega? :OK: :yea1: za ene par pacientov vem, za katere bi blo priporočljivo tole :OK: :topic:
Grilzz Objavljeno Marec 10, 2006 Opozori Objavljeno Marec 10, 2006 za ene par pacientov vem, za katere bi blo priporočljivo tole :OK: :topic: Ja, ja vem. Sam hec je bil, da ne bo kdo spet kaj preveč resno vzel pa mi prijazne PMje pisal.
k0ci Objavljeno Marec 10, 2006 Opozori Objavljeno Marec 10, 2006 pa saj si itq že navajen takih PM-ov :lol1:
moto_mat Objavljeno Marec 10, 2006 Opozori Objavljeno Marec 10, 2006 ma ja sej bo nekdo šeu v italijo pogledat k sm mal razmišlu pa flis res ni za motor, če smo pa pravi motoristi bomo pa usnje nosil k ne :OK: al pa vsaj skaj, pa flis tudi nebi bil za poleti ker je vroče v njem Jaz grem po vsej verjetnosti jutri pogledat v Italijo.
GrCaR Objavljeno Marec 10, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Marec 10, 2006 Jaz grem po vsej verjetnosti jutri pogledat v Italijo. poglej za kaj takega KLIK in takega KLIK
moto_mat Objavljeno Marec 10, 2006 Opozori Objavljeno Marec 10, 2006 poglej za kaj takega KLIK in takega KLIK Hmm, samo to se mi zdi malo drago, ker v italiji boš težko dobil usnje, več ali manj dobiš skaj.
k0ci Objavljeno Marec 10, 2006 Opozori Objavljeno Marec 10, 2006 skaj, usnje, sej ni važn, sam da zgleda motoristično
Matex_46 Objavljeno Marec 10, 2006 Opozori Objavljeno Marec 10, 2006 Pravzaprav je res, flis nikakor ne pride v poštev, če bo, naj bo leder ali pa majice z napisom. Če pa kaj takega ne bo, bi pa lahko vsaj nalepke za na motor? Yamaha, krst novincev? Očeta bom prosil naj mi hornetko posodi in bom na parkingu z požganim gumam samo zate napisal YAMAHA U RE MY HERO. :wub: B)
Dolenc™ Objavljeno Marec 10, 2006 Opozori Objavljeno Marec 10, 2006 Foter ti lahko Ducatija posod, pa boš še zmer novinc
<=YaMaHa=> Objavljeno Marec 10, 2006 Opozori Objavljeno Marec 10, 2006 Pravzaprav je res, flis nikakor ne pride v poštev, če bo, naj bo leder ali pa majice z napisom. Če pa kaj takega ne bo, bi pa lahko vsaj nalepke za na motor? Yamaha, krst novincev? Očeta bom prosil naj mi hornetko posodi in bom na parkingu z požganim gumam samo zate napisal YAMAHA U RE MY HERO. :wub: B) No če boš zelo lepo napisal tole mogoče zate organiziram en extra krst... Sam če mi pa zaj***š nick- <=YaMaHa=> - si pa mrzu :naughty: :devil: :P
GrCaR Objavljeno Marec 10, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Marec 10, 2006 No če boš zelo lepo napisal tole mogoče zate organiziram en extra krst... Sam če mi pa zaj***š nick- <=YaMaHa=> - si pa mrzu :naughty: :devil: :P :topic:
dr_lunatic Objavljeno Marec 10, 2006 Opozori Objavljeno Marec 10, 2006 Podružnica kjerga kluba pa bi to bila (se bom hmalu včlanil v enga)
GrCaR Objavljeno Marec 10, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Marec 10, 2006 Podružnica kjerga kluba pa bi to bila (se bom hmalu včlanil v enga) Smo razmišlal in smo se zmenil, da bomo ustanovil svoj klub. Ko pa smo zvedl za cele pizdarije s paperji, pa smo se odločil da zaenkrt kluba ne bomo registrerali, ampak bomo kot ena druščina motoristov :OK:
<=YaMaHa=> Objavljeno Marec 10, 2006 Opozori Objavljeno Marec 10, 2006 Smo razmišlal in smo se zmenil, da bomo ustanovil svoj klub. Ko pa smo zvedl za cele pizdarije s paperji, pa smo se odločil da zaenkrt kluba ne bomo registrerali, ampak bomo kot ena druščina motoristov :OK: To ja...druščina motoristov :OK: :yea1:
Frodo Objavljeno Marec 10, 2006 Opozori Objavljeno Marec 10, 2006 Kaj pol ni nč s tem še? Jaz sem pa že hotu PM poslat.... :BUA: Čimprej, bolš bo. :)
ChopperMan Objavljeno Marec 11, 2006 Opozori Objavljeno Marec 11, 2006 ja itak a ne ko bomo pa enkrat daleč se pa klub prijavi!!!! :D :D :D :D :D :D LP
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se