ChopperMan Objavljeno April 3, 2006 Opozori Objavljeno April 3, 2006 jso risko škoda da te neu sm misl oda se bomo vsej tam vidl pa mau nasmejal :) :) :) :) :OK: :OK: :OK: no pa sej se bomo na kaki furci :eek: :eek: hehe lp itak da grem v soboto
RSmaniac Objavljeno April 3, 2006 Opozori Objavljeno April 3, 2006 zgleda da bo bl slaba z tem k smo se menil da gremo skupi.
ChopperMan Objavljeno April 4, 2006 Opozori Objavljeno April 4, 2006 men se tui zdi tako samo pač vseeno se bomo vidl pač ne v velikem številu :BUA: :BUA: pač v bol malem pa kaj ! samo da se vidimo :P :P :P vsej mau pred kako furo ... hehe lp
Zigc Objavljeno April 4, 2006 Opozori Objavljeno April 4, 2006 zgleda da bo bl slaba z tem k smo se menil da gremo skupi. Sj veš Tadej kako je s tem, tko k smo lani rekl: tisti k smo bli lani skupi bomo tut naprej se skupi dobil, drugi pa le sanjajo po MOTOSVETU pa itak ni nič iz tega. Tako da je sedaj še NAD mojimi pričakovanji :)
moto_mat Objavljeno April 4, 2006 Opozori Objavljeno April 4, 2006 Mene ne bo, ker mam tekmovanje, tako da lepo se mejte, se vidimo kdaj drugič.
reesko Objavljeno April 4, 2006 Opozori Objavljeno April 4, 2006 Sj veš Tadej kako je s tem, tko k smo lani rekl: tisti k smo bli lani skupi bomo tut naprej se skupi dobil, drugi pa le sanjajo po MOTOSVETU pa itak ni nič iz tega. Tako da je sedaj še NAD mojimi pričakovanji :) ja a zdej k ns ne bo ker mamo pač pomembnejše stvari smo pa pičke??mislm sej ku no... pa nism čist dobesedno mislu da ne boš tok poprijeu .)
Zigc Objavljeno April 4, 2006 Opozori Objavljeno April 4, 2006 ja a zdej k ns ne bo ker mamo pač pomembnejše stvari smo pa pičke??mislm sej ku no... pa nism čist dobesedno mislu da ne boš tok poprijeu .) :yes: (ničnipomembnejšegaodmotociklizma)
<=YaMaHa=> Objavljeno April 4, 2006 Opozori Objavljeno April 4, 2006 Ja jst bi šu naraj v nedeljo...čeprov tut v soboto bi se me dal našuntat...mah na konc bom itak oba 2 dni gor :P
JMatic Objavljeno April 4, 2006 Opozori Objavljeno April 4, 2006 jes vas poklicem ko bom tam. ker morm u nedeljo zjutrej it nekam za fax, pa nwem kok se bo zavleklo.
ChopperMan Objavljeno April 4, 2006 Opozori Objavljeno April 4, 2006 js tui ne vm kda točno bom v soboto tam :? :? :? pač se čujemo pa vidimo če se bomo prepoznali hehe nemogoče :BUA: :BUA: :BUA: hihi lp
Zigc Objavljeno April 5, 2006 Opozori Objavljeno April 5, 2006 (popravljeno) No povejte kje pa kdaj se dobimo za turo proti CELJU,jaz grem verjetno z vami iz LJUBLJANE tko d se lohka na 3Mju dobimo??? Ker se stvari za majice še ne premikajo, mam tuki VEKTORSKO sliko, ki jo je treba preobikovati v CORELu, da bo napis MOTO SRŠENI! Upam da se bo kdo našel in spremenil, sliko potem posredujte GRČARju.Kr vrjamm da vam ni ql da ste keš dal zadeve pa stojijo... :glare: logo4pshop_edit2.pdf Popravljeno April 5, 2006. Popravil Zigc
<=YaMaHa=> Objavljeno April 5, 2006 Opozori Objavljeno April 5, 2006 Ma sej zadeve varetn ne stojijo...lih vsak dan pa spet ne more bit kej novga .)
GrCaR Objavljeno April 5, 2006 Avtor Opozori Objavljeno April 5, 2006 No povejte kje pa kdaj se dobimo za turo proti CELJU,jaz grem verjetno z vami iz LJUBLJANE tko d se lohka na 3Mju dobimo??? Ker se stvari za majice še ne premikajo, mam tuki VEKTORSKO sliko, ki jo je treba preobikovati v CORELu, da bo napis MOTO SRŠENI! Upam da se bo kdo našel in spremenil, sliko potem posredujte GRČARju.Kr vrjamm da vam ni ql da ste keš dal zadeve pa stojijo... :glare: najprej je treba napis spremenit, pol se da v vektorsko obliko .)
Zigc Objavljeno April 5, 2006 Opozori Objavljeno April 5, 2006 (popravljeno) najprej je treba napis spremenit, pol se da v vektorsko obliko .) Saj to je že vektorska slika in tudi ostati mora vektorska, saj če se nobenmu ne da, lahko jaz spremenim samo js pridem šele v petek na komp k ma corel gor. Popravljeno April 5, 2006. Popravil Zigc
GrCaR Objavljeno April 5, 2006 Avtor Opozori Objavljeno April 5, 2006 Saj to je že vektorska slika in tudi ostati mora vektorska, saj če se nobenmu ne da, lahko jaz spremenim samo js pridem šele v petek na komp k ma corel gor. spreminja se v uni obliki k je bla prej, pol se pa da v vektorko obliko, ker drugač pride precej čudna slika... teb kaže lepo, v tiskarni pa dobijo popačeno .)
ChopperMan Objavljeno April 5, 2006 Opozori Objavljeno April 5, 2006 hehe kr neki samo pač ena oseba se bo morala žrtvovat da bo naredla to... :? :? :? ker zna seveda :) :) lp
KRIK Objavljeno April 5, 2006 Opozori Objavljeno April 5, 2006 ja vremena pa res ne boste mel lepega čez vikend pa še neki dejte zdej, k je dosedanji rok padel v vodo (motoboom), poizkusit postavit nov rok, pa se ga skušajte usi (tisti, ki mate čez tiskanje mjaic) dokaj držat. k drugače jih bomo še en cajt čakal. to sam PREDLOG!!! da ne bo zdej kdo tega uzeu preveč resno
garfield Objavljeno April 6, 2006 Opozori Objavljeno April 6, 2006 ja vremena pa res ne boste mel lepega čez vikend pa še neki dejte zdej, k je dosedanji rok padel v vodo (motoboom), poizkusit postavit nov rok, pa se ga skušajte usi (tisti, ki mate čez tiskanje mjaic) dokaj držat. k drugače jih bomo še en cajt čakal. to sam PREDLOG!!! da ne bo zdej kdo tega uzeu preveč resno Ja to bi blo dobr... Dejte zdj en rok določt kdaj bodo majce stiskane d se začne kj u tej smer premikat :rtfm:
ChopperMan Objavljeno April 6, 2006 Opozori Objavljeno April 6, 2006 ql predlog itak!!! in upam da bo čimprej! aid lp :D
mi Objavljeno April 6, 2006 Opozori Objavljeno April 6, 2006 ja vremena pa res ne boste mel lepega čez vikend vreme bo lep....zlo lep...vsaj tko napovedujejo, upam da se v tem primeru ne motjo :hmm:
<=YaMaHa=> Objavljeno April 6, 2006 Opozori Objavljeno April 6, 2006 vreme bo lep....zlo lep...vsaj tko napovedujejo, upam da se v tem primeru ne motjo :hmm: Jp...edin temperature naj bi ble tja do 18°C maximum .) Sicer na sončku sploh ni problem v kratkih skakt okol sam na motorju,v kakšni senci morš bit pa še kar oblečen :grim
reesko Objavljeno April 7, 2006 Opozori Objavljeno April 7, 2006 sej zdele sonce prbija tko da bo recmo toplo...sam mt mi neki govori da bo u pondelk s5 sneg :?
AiroH Objavljeno April 7, 2006 Opozori Objavljeno April 7, 2006 na obali je skoz 16 C + :grim jst sem bom kr tukaj vozu uživajte v mrazu :lol1:
BaHa Objavljeno April 7, 2006 Opozori Objavljeno April 7, 2006 na obali je skoz 16 C + :grim jst sem bom kr tukaj vozu uživajte v mrazu :lol1: pizda ... pa sva misnla szi motomatm do kopra uletet ... :D
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se