Zigc Objavljeno April 11, 2006 Opozori Objavljeno April 11, 2006 Se vid da nimam kj počet: Še logo, da si ga mal predstavlate v črnem ozadju, kakor naj bi tudi v končni fazi izgledal.
Gixxer Objavljeno April 11, 2006 Opozori Objavljeno April 11, 2006 ja res je super...tam pa sigurno spodnja pisava brez premislekov :OK:
Gregc Objavljeno April 11, 2006 Opozori Objavljeno April 11, 2006 ja res je super...tam pa sigurno spodnja pisava brez premislekov :OK: ni slabo... samo, kaj si vi mislite o tem, da bi bila pisava bela, in ne rumena?
GrCaR Objavljeno April 11, 2006 Avtor Opozori Objavljeno April 11, 2006 ni slabo... samo, kaj si vi mislite o tem, da bi bila pisava bela, in ne rumena? Men je bolš, če je pisava rumena, saj sršeni so črni pa rumeni .)
Original-One Objavljeno April 11, 2006 Opozori Objavljeno April 11, 2006 Men je bolš, če je pisava rumena, saj sršeni so črni pa rumeni .) probite z moto čebelcami, bo bol u kontekstu ko boste brneli s cvajtakterji... :P :D :OK: hecam se mal... lp
reesko Objavljeno April 12, 2006 Opozori Objavljeno April 12, 2006 Se vid da nimam kj počet: Še logo, da si ga mal predstavlate v črnem ozadju, kakor naj bi tudi v končni fazi izgledal. žigc ti si car :OK: :OK: jah sej mi smo ene čebelce :P
zlabo Objavljeno April 12, 2006 Opozori Objavljeno April 12, 2006 no za tistega skuterista: mislim da je lahko komot ene tolk hiter kot so choperisti z 125-kami, itak ga pa čist skos tiši čez vsak ovink k mu pride naproti :D ... a ga pol lohk kadar za probo s sabo vzamem? ker če ma gdo kej proti nej zdele pove,ker vem namreč da nekateri niso najbolj naklonjeni skuteristom, sam ta je O.K. :OK:
reesko Objavljeno April 12, 2006 Opozori Objavljeno April 12, 2006 no za tistega skuterista: mislim da je lahko komot ene tolk hiter kot so choperisti z 125-kami, itak ga pa čist skos tiši čez vsak ovink k mu pride naproti :D ... a ga pol lohk kadar za probo s sabo vzamem? ker če ma gdo kej proti nej zdele pove,ker vem namreč da nekateri niso najbolj naklonjeni skuteristom, sam ta je O.K. :OK: mah lej...nima folk kej sikat...model je itq najbrž skuleran tko da to sploh nima veze...pizda sej smo sami omejenci tuki :P če se čut sposobnga je dobrodošel :D
D_u_H_e_C Objavljeno April 12, 2006 Opozori Objavljeno April 12, 2006 a mamo mi ''moto klub'' al mamo scooter klub?? mislim da skuteristi ne spadajo zraven :nono:
garfield Objavljeno April 12, 2006 Opozori Objavljeno April 12, 2006 a mamo mi ''moto klub'' al mamo scooter klub?? mislim da skuteristi ne spadajo zraven :nono: jah no... :hmm:
Frodo Objavljeno April 12, 2006 Opozori Objavljeno April 12, 2006 Jah, pomoje je pa vseen... Sj bistvo je, da se skupi furamo no. .)
D_u_H_e_C Objavljeno April 12, 2006 Opozori Objavljeno April 12, 2006 Jah, pomoje je pa vseen... Sj bistvo je, da se skupi furamo no. .) ampak kaj si bo edn z skuterom začel med 125kami?? sj zarad mene je lahk zravn pa to...sam mislim da ob skupnih vožnjah neo mel noben želje ga čakat
mi Objavljeno April 12, 2006 Opozori Objavljeno April 12, 2006 ampak kaj si bo edn z skuterom začel med 125kami?? sj zarad mene je lahk zravn pa to...sam mislim da ob skupnih vožnjah neo mel noben želje ga čakat ja sm enakega mišlenja....
Zigc Objavljeno April 12, 2006 Opozori Objavljeno April 12, 2006 no za tistega skuterista: mislim da je lahko komot ene tolk hiter kot so choperisti z 125-kami, itak ga pa čist skos tiši čez vsak ovink k mu pride naproti :D ... a ga pol lohk kadar za probo s sabo vzamem? ker če ma gdo kej proti nej zdele pove,ker vem namreč da nekateri niso najbolj naklonjeni skuteristom, sam ta je O.K. :OK: Se lohka moj kolega s kolesom vozi zraven na skupnih vožnjah? :kva2: (neumen post, takoj moj kot tvoj) :slap:
Frodo Objavljeno April 12, 2006 Opozori Objavljeno April 12, 2006 (popravljeno) Ja sej to razumem, vem da je to sranje... Zdle sem pa še pogruntal, da s tem ne more na avtocesto. :D Zgleda, da bo res bolš, če bodo sm 125ke tle... Popravljeno April 12, 2006. Popravil Frodo
KRIK Objavljeno April 12, 2006 Opozori Objavljeno April 12, 2006 jp jest tud tko pravm. po moje, če smo moto klub 125, nej bojo not sam MOTORJI. ne pa skuterji, pa mopedi. k pol je lahko tud recimo nekdo ss 4ko al pa frčijem not.
<=YaMaHa=> Objavljeno April 12, 2006 Opozori Objavljeno April 12, 2006 a mamo mi ''moto klub'' al mamo scooter klub?? mislim da skuteristi ne spadajo zraven :nono: Ma skuteristi naj si nabavjo motorje pol bodo pa v našm klubu...na začetku smo sicer izrecno povedal da pod 125 se ne spuščamo sploh pa ne na kakšne skutrje .) Sicer pa mi je vseen...
Frodo Objavljeno April 12, 2006 Opozori Objavljeno April 12, 2006 Zgleda, da nas je velika večina za to, da bomo sam 125ke... .)
Zigc Objavljeno April 12, 2006 Opozori Objavljeno April 12, 2006 (popravljeno) Zgleda, da nas je velika večina za to, da bomo sam 125ke... .) Da še js neki pripomnim pol pa dost o KUBIKAŽI: O tem sploh ni debate... Popravljeno April 12, 2006. Popravil Zigc
Grilzz Objavljeno April 12, 2006 Opozori Objavljeno April 12, 2006 (popravljeno) Edit: Prejsnja slika je bila malce prevelika. Popravljeno April 12, 2006. Popravil Grilzz
ChopperMan Objavljeno April 12, 2006 Opozori Objavljeno April 12, 2006 pač kokr se men zdi smo se zmenl za 125ccm klub ali več, ne pa za skuterje(no nvm tak naj bi biu dogovor), mi je vseeno nimama ne mopeda ne skuterja apak 125ccm motor tok da mi je prav vseen :) :) :) :) , kokr se boste odločl tko bo :OK: :OK: :OK: :OK: lp
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se