reesko Objavljeno April 16, 2006 Opozori Objavljeno April 16, 2006 ej matex a ti ne morš al zmanšat tvojga oglada k me mal mot..razn če bom kšno provizijo dobu :P
Matex_46 Objavljeno April 16, 2006 Opozori Objavljeno April 16, 2006 O.K. zmenjeno. Bom zmanjšal na 5. ;)
GrCaR Objavljeno April 16, 2006 Avtor Opozori Objavljeno April 16, 2006 ej matex a ti ne morš al zmanšat tvojga oglada k me mal mot..razn če bom kšno provizijo dobu :P O.K. zmenjeno. Bom zmanjšal na 5. ;) :topic:
GrCaR Objavljeno April 16, 2006 Avtor Opozori Objavljeno April 16, 2006 a je že kej novga glede majic??? med vikendom in prazniki tiskarna ne dela ;) ko bo kej novga, bote use zvedl :yes:
JMatic Objavljeno April 24, 2006 Opozori Objavljeno April 24, 2006 ko bo kej novga, bote use zvedl :yes:
GrCaR Objavljeno April 24, 2006 Avtor Opozori Objavljeno April 24, 2006 dons sm klicu tja in so rekl, da mail so prejel v katerem priponka je bla tabela s številom majic in velikosti, ampak da se priponka ni dala odpret. Pol sm jim pa še enkrt poslov, pa poklicu tja in so rekl, da so dobil in da zdej dela. Zdej morjo narest predračun in pol plačamo... pol gredo pa majice na tiskanje ;)
<=YaMaHa=> Objavljeno April 24, 2006 Opozori Objavljeno April 24, 2006 Čist BTW...kolega mi je lih prejle razlagu da si je dal 20 majc z nekim logotipom narest nek na vrhniki in ga je vse skup pršlo 500SIT na majco s tem da zadeva zgleda čist solidna na prvi pogled .) Ma sej ni važno sam zrihtite hit...
KRIK Objavljeno April 24, 2006 Opozori Objavljeno April 24, 2006 HM... kok cajta pa kej traja to tiskanje, oz kok cajta je kej potrebnega za to narest?? kej veste???
garfield Objavljeno April 24, 2006 Opozori Objavljeno April 24, 2006 HM... kok cajta pa kej traja to tiskanje, oz kok cajta je kej potrebnega za to narest?? kej veste??? Za moje pojme je tole vse skup že mal predolg :hmm: :angry2:
GrCaR Objavljeno April 24, 2006 Avtor Opozori Objavljeno April 24, 2006 Čist BTW...kolega mi je lih prejle razlagu da si je dal 20 majc z nekim logotipom narest nek na vrhniki in ga je vse skup pršlo 500SIT na majco s tem da zadeva zgleda čist solidna na prvi pogled .) Ma sej ni važno sam zrihtite hit... A si ga mogoče prašu, če so oni sami kupil majice in v kakšni tehniki je blo tiskano... kok barv... kakšne barve majice... to vse vpljiva na tisk .) HM... kok cajta pa kej traja to tiskanje, oz kok cajta je kej potrebnega za to narest?? kej veste??? Tiskanje traja ena 3dni... sej pravm, da mi morjo poslt predračun, pol plačamo in majice gredo na tiskanje .) Za moje pojme je tole vse skup že mal predolg :hmm: :angry2: Doug traja zato, ker smo 1 mesc čakal na ene par folka, da so se nakonc zjasnl, da jim je škoda keša :BUA: Majice bodo... upam da čimprej ;)
Matex_46 Objavljeno April 24, 2006 Opozori Objavljeno April 24, 2006 O.K. :OK: , obvesti nas, ko boš plačal (bomo plačali).
GrCaR Objavljeno April 24, 2006 Avtor Opozori Objavljeno April 24, 2006 O.K. :OK: , obvesti nas, ko boš plačal (bomo plačali). Bom napisu .)
reesko Objavljeno April 24, 2006 Opozori Objavljeno April 24, 2006 Čist BTW...kolega mi je lih prejle razlagu da si je dal 20 majc z nekim logotipom narest nek na vrhniki in ga je vse skup pršlo 500SIT na majco s tem da zadeva zgleda čist solidna na prvi pogled .) Ma sej ni važno sam zrihtite hit... ja to so dal pa v B.J.-a... to so tud naši vaški mulci :D dal delat... k oni misljo da majo NK(fuzbal klub) in so si dal majce delat...pa so ful hude..za 500SIT... :D pa če tko pogledaš so recmo mal slabše...sam 4000 / 500 = 8 8x una majca iz B.J.-ja je pa že pomoje dost dobra....
<=YaMaHa=> Objavljeno April 24, 2006 Opozori Objavljeno April 24, 2006 Jah kaj pa vem kje so to tiskal in kakšen je tisk...sam vem da je majca čist OK,ni tko kr neki k že takoj vidš da bo tisk šu čez 2 pranja dol .) Meu je pa majce v prb. 1 tednu narjene od ideje do konca...
GrCaR Objavljeno April 24, 2006 Avtor Opozori Objavljeno April 24, 2006 Jah kaj pa vem kje so to tiskal in kakšen je tisk...sam vem da je majca čist OK,ni tko kr neki k že takoj vidš da bo tisk šu čez 2 pranja dol .) Meu je pa majce v prb. 1 tednu narjene od ideje do konca... sej sm že napisu, da se je pr nm zavlekl glede keša ;) Pa majice bodo kwalitetne... pa obstojen tisk :)
CarLazar Objavljeno April 25, 2006 Opozori Objavljeno April 25, 2006 Pa kaj bo to pravi moto klub? Bo prijavlen pa to? Pa če bi bil jaz npr. član tega kluba bi pol mel kakšn popust pri zavarovanju motorja?
GrCaR Objavljeno April 25, 2006 Avtor Opozori Objavljeno April 25, 2006 Pa kaj bo to pravi moto klub? Bo prijavlen pa to? Pa če bi bil jaz npr. član tega kluba bi pol mel kakšn popust pri zavarovanju motorja? Ja, pa še liziko dobiš zravn :slap: Klub ne bo prijavljen, ker je preveč dela s temi paperji in vodstvom... To bo sam družba mladih motoristov ;)
<=YaMaHa=> Objavljeno April 25, 2006 Opozori Objavljeno April 25, 2006 Pa kaj bo to pravi moto klub? Bo prijavlen pa to? Pa če bi bil jaz npr. član tega kluba bi pol mel kakšn popust pri zavarovanju motorja? :lol1: A's ga slišu...še popust bi meu :D
Matex_46 Objavljeno April 26, 2006 Opozori Objavljeno April 26, 2006 :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:
SiR Objavljeno April 26, 2006 Opozori Objavljeno April 26, 2006 a so dal oni 500 SIT sam za tisk al je to tut za majco zravn strošek? ...
Matex_46 Objavljeno April 26, 2006 Opozori Objavljeno April 26, 2006 Oboje se mi zdi malce čudno; najverjetneje samo za tisk <_<
<=YaMaHa=> Objavljeno April 26, 2006 Opozori Objavljeno April 26, 2006 ma neki čez 500 sit komplet vse...oranžna majca,bel napis na levi dojki pa po celm hrbtu .) Majca je 1A samo barva za ns bi bla črna, napis mamo pa mal barvn tko da bi naneslo kakih par 100 tolarjev več varetn...je pa napis tak taprav po moje...
GrCaR Objavljeno April 26, 2006 Avtor Opozori Objavljeno April 26, 2006 (popravljeno) ma neki čez 500 sit komplet vse...oranžna majca,bel napis na levi dojki pa po celm hrbtu .) Majca je 1A samo barva za ns bi bla črna, napis mamo pa mal barvn tko da bi naneslo kakih par 100 tolarjev več varetn...je pa napis tak taprav po moje... Zakaj pa tega nisi takrt povedu, k smo se začel ment za majice .) pa odvisno je tut, kolk majic so naročil ;) Popravljeno April 26, 2006. Popravil GrCaR
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se