BaHa Objavljeno Julij 13, 2006 Opozori Objavljeno Julij 13, 2006 jao jao ka ste to vi brez mene vse spisal ..... risko kasne nacrte ma ze ti aa :devil: god damn !!! dans dobim plastike !!! jea :OK: :OK: mogoce pridm samo mi je u pizdi kr najbrz ne bo se nalepk mi ratal do jutr zrihtat :BUA:
GrCaR Objavljeno Julij 13, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Julij 13, 2006 jao jao ka ste to vi brez mene vse spisal ..... risko kasne nacrte ma ze ti aa :devil: god damn !!! dans dobim plastike !!! jea :OK: :OK: mogoce pridm samo mi je u pizdi kr najbrz ne bo se nalepk mi ratal do jutr zrihtat :BUA: jebeš nalepke :D ti kr prid :OK:
bmwslo Objavljeno Julij 13, 2006 Opozori Objavljeno Julij 13, 2006 .. mogoce pridm samo mi je u pizdi kr najbrz ne bo se nalepk mi ratal do jutr zrihtat :BUA: Kaj ti nalepke plastiko skup držijo :lol1:
moto_mat Objavljeno Julij 13, 2006 Opozori Objavljeno Julij 13, 2006 jao jao ka ste to vi brez mene vse spisal ..... risko kasne nacrte ma ze ti aa :devil: god damn !!! dans dobim plastike !!! jea :OK: :OK: mogoce pridm samo mi je u pizdi kr najbrz ne bo se nalepk mi ratal do jutr zrihtat :BUA: Ej baha maš za prodat kakšen liter olja? Če zrihtaš pokliči... gremo magari skupi.....
woox Objavljeno Julij 13, 2006 Opozori Objavljeno Julij 13, 2006 Jaz tudi pridem ju3 verjetno. :OK: Sam ali ni ob 4h mal prehmal? :? K jst bom pršou verjetn mal kasnej, pa če bi mi lahko kdo pol založu? :cry: Drgač bom pa mel s sabo šotor in je še za eno osebo placa. Ej zlabo ob kdaj prideš če prideš?
BaHa Objavljeno Julij 13, 2006 Opozori Objavljeno Julij 13, 2006 (popravljeno) Kaj ti nalepke plastiko skup držijo :lol1: ja ne ... samo motor mora bit lep :blush: drgac pa za garant pridem kr sva se ze s dsblackdoc-om zmenla .... tko da se vidmo jutr :OK: Popravljeno Julij 13, 2006. Popravil BaHa
_ales_ Objavljeno Julij 14, 2006 Opozori Objavljeno Julij 14, 2006 Jaz tudi pridem ju3 verjetno. :OK: Sam ali ni ob 4h mal prehmal? :? K jst bom pršou verjetn mal kasnej, pa če bi mi lahko kdo pol založu? :cry: Drgač bom pa mel s sabo šotor in je še za eno osebo placa. Ej zlabo ob kdaj prideš če prideš? a boš mene pd streho vzeu??? aja sori za :topic: ampak a si ti skoz v coni-b v žejah z enmu varaderotam???
mi Objavljeno Julij 15, 2006 Opozori Objavljeno Julij 15, 2006 piknik uspel..... :OK: :OK: :OK: sam zgleda zdele še noben ni oživu :wacko: :)
Matex_46 Objavljeno Julij 15, 2006 Opozori Objavljeno Julij 15, 2006 :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: piknik uspel..... :OK: :OK: :OK: sam zgleda zdele še noben ni oživu :wacko: :) super piknik in sestanek sršenov
GrCaR Objavljeno Julij 15, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Julij 15, 2006 dobro jutro :P joke :) Sej nismo nč spal, je blo treba še mal pospravt, ampak zdej je use tko kot je blo :OK:
k0ci Objavljeno Julij 15, 2006 Opozori Objavljeno Julij 15, 2006 ej grčo bo še kašn piknič to poletje :? :blush:
Stroj Objavljeno Julij 15, 2006 Opozori Objavljeno Julij 15, 2006 Grčar je reku, da se mu ne za več spalne vreče pucat, pa okol doma pospravlat :P
k0ci Objavljeno Julij 15, 2006 Opozori Objavljeno Julij 15, 2006 jao to ste pa res ej :grrr lahk bi si svojo prnesu kdo al pa šotor pa deko no sej vem kko je to fešta pa če prej dž pada...sm tak že domu pršu ko z rock otočca
Stroj Objavljeno Julij 15, 2006 Opozori Objavljeno Julij 15, 2006 Še enkrat poglej sliko od Bahca, pa boš vidu nekaj bruhanja (vsaj podobno je bruhanju)
GrCaR Objavljeno Julij 15, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Julij 15, 2006 @k0ci mogoče pol proti koncu počitnc k nardim popravce pa maturo, pol bo pa še bolj divje kot je blo zdej :OK: Ampak v hiši ne spi noben več ;)
JeRn3j Objavljeno Julij 15, 2006 Opozori Objavljeno Julij 15, 2006 Ampak v hiši ne spi noben več ;) Velja najbl za BAhca :P :SS jao to ste pa res ej :grrr lahk bi si svojo prnesu kdo al pa šotor pa deko mah sj smo mel.. sam Baha je spav na Grčarjevi vreči pa jo je pokozlou.
BaHa Objavljeno Julij 16, 2006 Opozori Objavljeno Julij 16, 2006 ej grčo bo še kašn piknič to poletje :? :blush: ja pr men na primorskem :OK:
GrCaR Objavljeno Julij 16, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Julij 16, 2006 ja pr men na primorskem :OK: takrt bom pa jst vrnu :SS (šala) :) :lol1: :lol1: :lol1:
BaHa Objavljeno Julij 16, 2006 Opozori Objavljeno Julij 16, 2006 jao jao :D ma ja sej ni frke :OK: :devil:
JeRn3j Objavljeno Julij 16, 2006 Opozori Objavljeno Julij 16, 2006 jao jao :D ma ja sej ni frke :OK: :devil: Sej pr teb so starci zihr že navajeni :P :P :devil:
<=YaMaHa=> Objavljeno Julij 16, 2006 Opozori Objavljeno Julij 16, 2006 No da ne bo tale tema tok off-topic...pohvalu bi dolgo majco ki smo jo dobl...prežvela dle 430km na TDMi pa prav da bi še :OK:
<=YaMaHa=> Objavljeno Julij 16, 2006 Opozori Objavljeno Julij 16, 2006 aja pa fotr je dons majco vidu in se vs veseu začeu mal norca delat da bi biu on tut sršen pa neki pa mu je mt sam rekla da naj ustanovi svoj klub moto pujsi :D
BaHa Objavljeno Julij 16, 2006 Opozori Objavljeno Julij 16, 2006 Sej pr teb so starci zihr že navajeni :P :P :devil: cak a ti to men kronik al kuga :? :eek: :D aja pa fotr je dons majco vidu in se vs veseu začeu mal norca delat da bi biu on tut sršen pa neki pa mu je mt sam rekla da naj ustanovi svoj klub moto pujsi :D lol :OK:
GrCaR Objavljeno Julij 16, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Julij 16, 2006 Burek se je postrigu :eek: :lol1: :lol1: :lol1:
Gregc Objavljeno Julij 16, 2006 Opozori Objavljeno Julij 16, 2006 Burek se je postrigu :eek: :lol1: :lol1: :lol1: Ja, ne morš verjet :D
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se