moto_mat Objavljeno Avgust 2, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2006 folk, a je kdo zato, da bi se Sršeni zdej enkrt dobil pa da gremo na paintball al pa na airsoft (tisti k hočjo). Jaaaa..... :OK: :OK: :OK: :OK:
GrCaR Objavljeno Avgust 2, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 2, 2006 killroy bi šou tut :grim Čeprov ni sršen :)
AiC Objavljeno Avgust 2, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2006 čeprov je to v video airsoft (sej je itq skor isto).....mah kaj bom govoru...poglejte!
Killroy Objavljeno Avgust 2, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2006 (popravljeno) killroy bi šou tut :grim Čeprov ni sršen :) hehe...sej mate kšne plakete z nazivom "častnega člana" :) drgač mi sicer bl diši airsoft, sam bomo vidl kako bo ljudstvo izvolilo :) Popravljeno Avgust 2, 2006. Popravil Killroy
<=YaMaHa=> Objavljeno Avgust 3, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2006 Ma men pa bolj paintball diši...se vsaj pozna k se strelaš :OK:
Stroj Objavljeno Avgust 3, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2006 Sej z airsoftom se tud pozna če se strelaš. Ti taka pikica od udarca ustane. Ampak paintball je bolj - se tak lepo vidi ko ga zadaneš :OK:
GrCaR Objavljeno Avgust 3, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 3, 2006 Ma to more ornk pečt :OK: k to ni igra za pussyje :P šala :whistle:
mjemec Objavljeno Avgust 3, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2006 Eh 0 ne peče ;) To je super stvar, ta airsoft. Moj prijatelj se nekako pol-profesionalno ukvarja s tem. In sem se že parkrat pridružil pri raznih bitkah. NORO!! :kva2: :OK:
JeRn3j Objavljeno Avgust 3, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2006 sm takoj za eno ali drugo :OK: :OK: sam upam da bom doma :OK:
BlackDoc Objavljeno Avgust 3, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2006 sej zdej ko je dž je še bolš...se bomo po blatu plazli pa to :P ...ko bo sonce se bomo pa fural
Stroj Objavljeno Avgust 4, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2006 Bomo umazani ko prasci :P @mjemec: Odvisno kam dobiš. Jst sm vidu po televiziji enga, k je rafal dobu točno v usta, pa mu je vse predne zobe polomil. Za tako mejhno plastično kroglco 50-70m daleč poslat more bit kr sila
BIKER BOY Objavljeno Avgust 4, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2006 Kje so majiceeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
GrCaR Objavljeno Avgust 4, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 4, 2006 Kje so majiceeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a si jih naroču pa plaču? :grrr :grrr :grrr tko da tih bod. A bi rad da ti jih zastonj dam, pa še prpelm tja al kaj. Dej odj*bi
mjemec Objavljeno Avgust 4, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2006 To je res, če nimaš sreče in pa še posebaj če nimaš vse potrebne zaščitne opreme, je lahko stvar tudi nevarna... Drugače pa sila ni prevelika, maximalna dovoljena energija izstrelka je 1 Joule kar ni ravno veliko ;) (npr. Desert Eagle ima 1650 Joule-ov :kva2: :naughty: :D )
GrCaR Objavljeno Avgust 4, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 4, 2006 No ne zdej tle nabijat kaj je bolš, zdej me sam zanima, kok bi jih šlo!
moto_mat Objavljeno Avgust 4, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2006 No ne zdej tle nabijat kaj je bolš, zdej me sam zanima, kok bi jih šlo! Jaz sem za, samo ne v kakšnem dežju, da niti gor ne bom mogu pridet.......... Mene štej.....
Tzr_Boy Objavljeno Avgust 4, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2006 Jest grem tud zravn če lah drgač nism član... aja pa se kje bo to prblizn :?
JeRn3j Objavljeno Avgust 4, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2006 Jest grem tud zravn če lah drgač nism član... aja pa se kje bo to prblizn :? jst predlagam da če gremo paintball pejmo k spyder ju v lj :OK: :OK: :OK: klik je res zakon :OK: sam jst bi šou raj airsoft.. še nism biu pa me zanima :) :) seveda greš lohka zravn .)
BlackDoc Objavljeno Avgust 4, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2006 sam da nas bo več kot 14 da dobimo popust :D
Zigc Objavljeno Avgust 4, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2006 jst predlagam da če gremo paintball pejmo k spyder ju v lj :OK: :OK: :OK: klik je res zakon :OK: sam jst bi šou raj airsoft.. še nism biu pa me zanima :) :) seveda greš lohka zravn .) QL to sploh ni TOK drago, tko d bi se kr joinov, sam moramo pa res počakat d se vreme popravi, če ne drugač do zime d vsaj zamrzne use lepo, kr drgač bomo do gat usrani :grim
JeRn3j Objavljeno Avgust 4, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2006 :OK: QL to sploh ni TOK drago, tko d bi se kr joinov, sam moramo pa res počakat d se vreme popravi, če ne drugač do zime d vsaj zamrzne use lepo, kr drgač bomo do gat usrani :grim sej dobiš kombinezone :OK: :OK: nepremočljivi so :OK: takrt sm se jst kr po potoku pa lužah z njimi valov :OK: :OK: pa je blo prov hudo :OK:
<=YaMaHa=> Objavljeno Avgust 5, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2006 To je res, če nimaš sreče in pa še posebaj če nimaš vse potrebne zaščitne opreme, je lahko stvar tudi nevarna... Drugače pa sila ni prevelika, maximalna dovoljena energija izstrelka je 1 Joule kar ni ravno veliko ;) (npr. Desert Eagle ima 1650 Joule-ov :kva2: :naughty: :D ) In desert eagle je??? :? :) sam da nas bo več kot 14 da dobimo popust :D Itak smo dijaki...oz. nekateri še mal pa bomo študentje :P :OK: sej dobiš kombinezone :OK: :OK: nepremočljivi so :OK: takrt sm se jst kr po potoku pa lužah z njimi valov :OK: :OK: pa je blo prov hudo :OK: Jp...taki beli so,a ne :D
JeRn3j Objavljeno Avgust 5, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2006 In desert eagle je??? :? :) ena ful huda pištola ubitačna :OK: :OK: Jp...taki beli so,a ne :D :grrr :grrr vojaških barv :grim :grim si k predator s tisto masko :devil: :devil:
moto_mat Objavljeno Avgust 5, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2006 jst predlagam da če gremo paintball pejmo k spyder ju v lj :OK: :OK: :OK: klik je res zakon :OK: sam jst bi šou raj airsoft.. še nism biu pa me zanima :) :) seveda greš lohka zravn .) No se nas zbere 14+.... pa naj npr. grčar pokliče kot predstavnik moto kluba pa vpraša za ceno za vse.......
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se