GrCaR Objavljeno Avgust 5, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 5, 2006 Jst bi šou pa raj na Kraljevi hrib, ker je tm največji naravni poligon, ker tele blazine pa to, je kr neki. :ninja:
moto_mat Objavljeno Avgust 5, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2006 Jst bi šou pa raj na Kraljevi hrib, ker je tm največji naravni poligon, ker tele blazine pa to, je kr neki. :ninja: Meni je čisto vseeno kam... samo da je ni preveč daleč od LJ........
JeRn3j Objavljeno Avgust 5, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2006 (popravljeno) :grrr Jst bi šou pa raj na Kraljevi hrib, ker je tm največji naravni poligon, ker tele blazine pa to, je kr neki. :ninja: :grrr :grrr :grrr sej to majo ene poligone... mi smo se ganjal po šumi :OK: :OK: ne po poligonu... hud plac... potoček teče čes pa gozd je :OK: :OK: tko to zgleda Popravljeno Avgust 5, 2006. Popravil JeRn3j
GrCaR Objavljeno Avgust 5, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 5, 2006 Tle so pa slike iz Kraljevega hriba: KLIK Pa še največji je, ker pr teh tamalih je bl jeba, k je pol preveč folka gor :BUA:
BaHa Objavljeno Avgust 5, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2006 dej jst bi zej sel nekam ...... kam bi sli ??? ma zej tkoj ce se da ...
zlabo Objavljeno Avgust 5, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2006 hehe jaz bi tud šel, sem pa valda zato da bi šli na kraljev hrib, ma to mi je skor doma :D no ene 10km stran :D se bom en dan gor zapeljal pa vprašal kako je kaj s tem in skupinskim popustom .)
Original-One Objavljeno Avgust 5, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2006 Tle so pa slike iz Kraljevega hriba: KLIK Pa še največji je, ker pr teh tamalih je bl jeba, k je pol preveč folka gor :BUA: Tale vrjanta je res zakon, sm bil že gor..noro dobr poligon
Stroj Objavljeno Avgust 5, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2006 In desert eagle je??? :? :) The biggest mofo hand gun you've ever seen :OK:
<=YaMaHa=> Objavljeno Avgust 7, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2006 The biggest mofo hand gun you've ever seen :OK: Kwa je to za airsoft al taprava??? Ja pač se ne zastopim na orožje...čist mi je bed :whistle:
Zigc Objavljeno Avgust 7, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2006 Kwa je to za airsoft al taprava??? Ja pač se ne zastopim na orožje...čist mi je bed :whistle: Pomoje airsoft, drgač jo ma tut moj kolega, pištolca kr lepo poka, se kr lepo pozna rdečica če te pikne :OK:
P_E_T_R_A_ Objavljeno Avgust 7, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2006 kva j zdej? kdaj se da zdej prklučt vašmu društvu? ;) če se še da... :hmm:
GrCaR Objavljeno Avgust 7, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 7, 2006 kva j zdej? kdaj se da zdej prklučt vašmu društvu? ;) če se še da... :hmm: loh greš z nai na paint ball k bomo šli :D :OK:
P_E_T_R_A_ Objavljeno Avgust 7, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2006 loh greš z nai na paint ball k bomo šli :D :OK: kdaj pa greste?
zlabo Objavljeno Avgust 7, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2006 se mormno zment kdaj gremo paintball, sam ne takrt k bom jaz na morju LOL :P bom šel jutr, če bo lepo vreme, vprašat na kraljev hrib kdaj je dost frej pa kok je cena za skupino. OK? Petra, mislm da če se vsi člani strinjamo (pomoje da se vsi ne :D ) da se nam komot prdružiš, sam zadnjo besedo ma itak predsednik ne :hmm: :)
P_E_T_R_A_ Objavljeno Avgust 7, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2006 ja povejte, če se vsi ne strinjate?oz.kdo se ne?
Zeus Objavljeno Avgust 7, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2006 (popravljeno) Kwa je to za airsoft al taprava??? Ja pač se ne zastopim na orožje...čist mi je bed :whistle: Airsoft in taprava...odvisn od tega kok je prirejena...drgač so pa itak vse airsoft pištole, revolverji, šrotarce, puške, šnelfajrce, snajprce in dotične zadeve skoraj do potankosti enake kot taprava zadeva...samo da je pač narejeno za BB kuglce in ne za metke...ni nekih posebnih modelov pištol samo za airsoft...so pač kopije pristnih zadev...kar je supr (sam mam glock 17, prav tko killroy, sam ta ma še mp5 zravn :kva2: :whistle: ) Popravljeno Avgust 7, 2006. Popravil Zeus
Stroj Objavljeno Avgust 7, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2006 mp5 je tud poštena submachine gun :OK: .
<=YaMaHa=> Objavljeno Avgust 7, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2006 ja povejte, če se vsi ne strinjate?oz.kdo se ne? Jst se ne...prepriči me v nasprotno :naughty: :devil:
P_E_T_R_A_ Objavljeno Avgust 7, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2006 Jst se ne...prepriči me v nasprotno :naughty: :devil: a to se te da prepričat? ;) mnenje je težko spremenit...a ni tko? :hmm:
Zigc Objavljeno Avgust 7, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2006 (popravljeno) Jst se ne...prepriči me v nasprotno :naughty: :devil: Hahaha, pizda komi začneš pisat pa maš že zle namere :lol1:, mislm da se Jana da prepričat le s pravim pristopom ;) Petra, ce hocs bit zravn mors najprej mene prepricat :devil: :whistle: No ce bos pridna bo se kr prid strelat z nami :yes: Popravljeno Avgust 7, 2006. Popravil Zigc
P_E_T_R_A_ Objavljeno Avgust 7, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2006 Hahaha, pizda komi začneš pisat pa maš že zle namere :lol1:, mislm da se Jana da prepričat le s pravim pristopom ;) Petra, ce hocs bit zravn mors najprej mene prepricat :devil: :whistle: No ce bos pridna bo se kr prid strelat z nami :yes: kk naj te pa prepričam? :hmm: kdaj pa greste?
Zeus Objavljeno Avgust 7, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2006 (popravljeno) No kiss kiss, no bang bang :P :rolleyes: :whistle: :P pi es: kakšen konstruktiven post :grim Popravljeno Avgust 7, 2006. Popravil Zeus
Matex_46 Objavljeno Avgust 8, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2006 No kiss kiss, no bang bang :P http://www.funlol.com/funpages/onlyonething.html :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: ja no kiss kiss, no bang bang bang
Gregc Objavljeno Avgust 8, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2006 Oprostite za :topic:, ampak vseeno: Kupi kdo beretto M92 ? berreta.bmp berreta2.bmp
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se