Špilferderber Objavljeno Julij 4, 2005 Opozori Objavljeno Julij 4, 2005 opažam, da je kar prebivalcev na forumu, ki radi vrtijo pedala.. :: nedelja, 03. julij 2005 :: avto pustil pri Ulipiju v Zrečah, sledil je 19km vzpon na Roglo (02:10h), nato pa 20 minutni spust nazaj v dolino, kjer je bilo za polaganje ovinkov potrebno uporabiti vso pridobljeno motoristično znanje.. ugotovil, da je čas, preživet na motorju, pobral malce kondicije.. p.s. spust je bil :kva2:
Zdrawc Objavljeno Julij 4, 2005 Opozori Objavljeno Julij 4, 2005 da si nauš kej nardil, pol se pa še z motorjem nauš mogu vozit, jaz sem si pred dvema letoma pri spustu z Menine zjebal ključnico :xx: , pa glih junija... da bi kar carknu :angry2:
misty Objavljeno Julij 4, 2005 Opozori Objavljeno Julij 4, 2005 predvčeraj naredil dobrih 40 km :lol1: dobrepolje -> mlačevo -> višnja gora -> ivančna gorica -> krka -> hočevje -> dobrepolje povprečna pod 30, jezik pa nekje pr pedalih opazil da sta mi motor in artroskopija kolena (ta pred slabim letom) pobrala vso kondicijo :BUA:
kekec III Objavljeno Julij 4, 2005 Opozori Objavljeno Julij 4, 2005 Od doma do trgovine-243 metrov.. (v obe smeri)...
lo1ma Objavljeno Julij 5, 2005 Opozori Objavljeno Julij 5, 2005 V nedeljo Cerklje-Krvavec. Polaganje ovinkov v dolino je pa itak moto šola-do kolena pa vseeno ni šlo..
Tanatos Objavljeno Julij 5, 2005 Opozori Objavljeno Julij 5, 2005 Včeraj relacija Jesenice - Gorje - Pokljuka - Bohinj - Bled - Jesenice. Na Bledu obvezen skok v vodo :yes:
MK-R1 Objavljeno Julij 5, 2005 Opozori Objavljeno Julij 5, 2005 Včeraj Iška vas, Rakitna, Krim (1:05) Nazaj (20min) To, da se mal pripravim na Velko Planino, ki naj bi še ta mesec bila osvojena.
Špilferderber Objavljeno Julij 11, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Julij 11, 2005 :: nedelja, 10. julij 2005 :: do trbovelj z štirikolesnim bratom, nato pa vzpon na Kum (cca 11km), 01.30 ure gor, zaradi downhilla po nekih spolzkih skalnatih gozdnih poteh pa raztegnjenih 30 min dol.. potem pa bencinski naskok na Marijo (o tem drugje)..
Draksler Objavljeno Julij 11, 2005 Opozori Objavljeno Julij 11, 2005 Nedelja 10. 7. - po popoldanski furi z motorjem sem se spravil na kolo in relacija - Mavčiče, Kranj, Visoko, Predvor, nazaj v Kranj in domov! Vreme je bilo ravno pravšnje za vrtenje pedal (ne prevroče)!
lo1ma Objavljeno Julij 12, 2005 Opozori Objavljeno Julij 12, 2005 Pa nam zaupajte kakšne kočije vozite..
misty Objavljeno Julij 12, 2005 Opozori Objavljeno Julij 12, 2005 vse to in še več v eni drugi temi lo1ma... :grim
Mačica Objavljeno Julij 14, 2005 Opozori Objavljeno Julij 14, 2005 Danes zjutraj ob 5.20: Mlaka-okoli Brda-Mlaka Dobrih 13 km, lih tolko, da zjutraj srce malo bolj veselo zabije.
Draksler Objavljeno Julij 15, 2005 Opozori Objavljeno Julij 15, 2005 Pa nam zaupajte kakšne kočije vozite.. ← MERIDA - treking! Nabavil novega, gorca pa je prevzela hčerka!
Hanzi Objavljeno Julij 15, 2005 Opozori Objavljeno Julij 15, 2005 en mesec in pol vozim treking od Roga (made by Riž). Danes videl reklamo da je je zelo podoben kolo od konkurenčenega izdelovalca (pravi izdleovalec vertjetno isti) ali celo boljši -močnejši prtljažnik še 20 % nižja cena od moje :BUA:
vuk76 Objavljeno Julij 15, 2005 Opozori Objavljeno Julij 15, 2005 Pa nam zaupajte kakšne kočije vozite.. ← Doma sestavljen: okvir Cult , disk zavore Grimeca sistem 8, spr. vilice Marzocchi MXR 100mm, pesta DT Onyx, Shimano Deore in LX grupa,Truvativ onilke,Vuelta obroči in Ritchey bilanca,fajfa, SPDji; zdaj ma že ene štiri leta na puklu... lp vuk
lo1ma Objavljeno Julij 15, 2005 Opozori Objavljeno Julij 15, 2005 Doma sestavljen: okvir Cult , disk zavore Grimeca sistem 8, spr. vilice Marzocchi MXR 100mm, pesta DT Onyx, Shimano Deore in LX grupa,Truvativ onilke,Vuelta obroči in Ritchey bilanca,fajfa, SPDji; zdaj ma že ene štiri leta na puklu... lp vuk ← Da človek razume tole opremo rabi vsaj dva faksa,ha,ha.. No, jaz sem kočijaš na Cultu- brez fedrov z LX/XT in Treku s fedri in deore/XT...
Vale Objavljeno Julij 18, 2005 Opozori Objavljeno Julij 18, 2005 Jaz sem pa kar z mojim Scott-om zadovoljna ... za Primorske vzpone je čisto OK ... :)
Staycool Objavljeno Julij 18, 2005 Opozori Objavljeno Julij 18, 2005 kr nimam dnara da bi si privoščil enga sportaka, enga cruiserja, enga nakeda in enga krosa, ceste užitke izvajam na cestaku, offroad pa na kolesu :blush: .. zto grem jutri iskat Merida matts miami - XT zadej, vse ostalo deore, z vilcami merida. kr cestn bajk mi je mal dolgočasen. :photo: :photo:
ton Objavljeno Julij 20, 2005 Opozori Objavljeno Julij 20, 2005 Vsak dan enih 50-60 km-jev. Vtisi - ne vem, ne gledam okoli. :lol1:
pirrulz Objavljeno Julij 20, 2005 Opozori Objavljeno Julij 20, 2005 Potočil se po puklu navzdol do šihta. Skoraj zgazil enega kelnarja, ko je mize pred Florijanom postavljal. Se je za mano zadrl "Pička ti materna".
nova70 Objavljeno Julij 20, 2005 Opozori Objavljeno Julij 20, 2005 Potočil se po puklu navzdol do šihta. Skoraj zgazil enega kelnarja, ko je mize pred Florijanom postavljal. Se je za mano zadrl "Pička ti materna". ← ja ti si pa res en taprav :lol1: :lol1: sicer pa fantje ne preveč gont,....baje celo škodi :grim :grim , pol je pa problem k mora poštar pomagat tko kot pr mojem sodelavcu k je skoz na biciklu :lol1: :lol1: :lol1:
MK-R1 Objavljeno Julij 20, 2005 Opozori Objavljeno Julij 20, 2005 Včeraj pred vožnjo z motor, en krog s kolesom. GLOLOVEC-ORLE-URH(spust iz Orl pri 65km/h pred sabo zagledam podrta dreveso od nevihte :eek: , sestopil čez balanco) Dozo adrenalina porabil pri kolesu tako, da je šlo z motorjem bolj po pameti!!
BlazS Objavljeno Julij 24, 2005 Opozori Objavljeno Julij 24, 2005 Ta teden 3x na Jošta. Po gmajni gor, po cesti pa dol. Aja kolo: Scott Aspen, RockShox Judy XC; menjalnik LX, Deore.
ton Objavljeno Julij 28, 2005 Opozori Objavljeno Julij 28, 2005 Stari trg - Nova vas - Ribnica - Gotenica - Kočevska reka - Fara - Dol (116 km-jev) in potem ohladitev Laško znotraj, Kolpa zunaj. :OK:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se