renca Objavljeno Oktober 5, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2007 ...bi bila za vse motoriste sonček in bi lepo sijala, da bi se lahko vozili........
Pervy Objavljeno Oktober 5, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2007 kronik - me nobeden nebi čudno gledal če bi se že zdaj pir naročil ker se mi ga lušta :whistle:
ShadoW88 Objavljeno Oktober 5, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2007 odvisno kaj šteješ za pretep :whistle: :naughty: A ni dovolj, da vem jaz? :D
zverko Objavljeno Oktober 5, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2007 A ni dovolj, da vem jaz? :D ok....mi boš demonstrirala jutr...kakšno opremo prnesem???mogč kšn orodje,ups orožje :whistle:
Furioso Objavljeno Oktober 5, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2007 ok....mi boš demonstrirala jutr...kakšno opremo prnesem???mogč kšn orodje,ups orožje :whistle:
ShadoW88 Objavljeno Oktober 5, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2007 ok....mi boš demonstrirala jutr...kakšno opremo prnesem???mogč kšn orodje,ups orožje :whistle: Ne rabiš nosit nobene opreme, razen motoristične seveda :D Glede orodja, orožja pa je že vse priskrbljeno .) Razen če imaš kakšne posebne želje? :hmm: :slap: ti pa si krut :D
Mutika Objavljeno Oktober 5, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2007 ... 100 let nazaj. Da ne bi bilo treba doživljati vsega, kar mi življenje prireja. Makovo zrno je preveliko, da bi se skrila vanj. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Furioso Objavljeno Oktober 5, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2007 :slap: ti pa si krut :D Tega mi pa še nobena ni rekla. :( :P :D :afro1: :grupni:
ShadoW88 Objavljeno Oktober 5, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2007 Tega mi pa še nobena ni rekla. :( :P :D :afro1: :grupni: Vse je enkrat prvič :naughty: :004 da ne bo zamere :winkiss:
zverko Objavljeno Oktober 5, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2007 Ne rabiš nosit nobene opreme, razen motoristične seveda :D Glede orodja, orožja pa je že vse priskrbljeno .) Razen če imaš kakšne posebne želje? :hmm::slap: ti pa si krut :D ja za posebne želje.....mam pa skoz s sabo orodje :winkiss: :naughty:
Furioso Objavljeno Oktober 5, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2007 ja za posebne želje.....mam pa skoz s sabo orodje :winkiss: :naughty:
zverko Objavljeno Oktober 5, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2007 hehehe...... :worship: :worship:
mačka27 Objavljeno Oktober 5, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2007 ... 100 let nazaj.Da ne bi bilo treba doživljati vsega, kar mi življenje prireja. Makovo zrno je preveliko, da bi se skrila vanj. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :friend1: :friend1: :friend1: :friend1: :004 :004 :004 :004 :004 :004 :004 :004 :004 :004 :004 ..miška, sej bo bolš...nobena klinčeva župa se na poje tko peklensk vroča, kukr se skuha... čeprou se učas z njo loh ornh popariš.... drži se!!!! sam učas človk rab manj, učas dalj cajta (tko kot tud moja blond malenkost), da skužiš, zakaj je blo potrebno, da se j to zgodl, pa kaj si se iz tega nauču.... sam ...priznam... poparki znajo bit hudi... Pošiljam ti en žarek, naj seže in poboža tvoje srce in naj občuti toplino, ko veš da nekdo nekje (kljub temu, da se direktno še nisva videli) misli nate in želi, da se vse kmalu na *dobro* obrne. Da najdeš srečo, mir, ljubezen. Nisi edina, si pa edinstvena, ki s svojim obstojem prispevaš svoj kanček makovega zrna h boljšemu in lepšemu svetu... Sončka
Mutika Objavljeno Oktober 5, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2007 :friend1: :friend1: :friend1: :friend1: :004 :004 :004 :004 :004 :004 :004 :004 :004 :004 :004 ..miška, sej bo bolš...nobena klinčeva župa se na poje tko peklensk vroča, kukr se skuha... čeprou se učas z njo loh ornh popariš.... drži se!!!! sam učas človk rab manj, učas dalj cajta (tko kot tud moja blond malenkost), da skužiš, zakaj je blo potrebno, da se j to zgodl, pa kaj si se iz tega nauču.... sam ...priznam... poparki znajo bit hudi... Pošiljam ti en žarek, naj seže in poboža tvoje srce in naj občuti toplino, ko veš da nekdo nekje (kljub temu, da se direktno še nisva videli) misli nate in želi, da se vse kmalu na *dobro* obrne. Da najdeš srečo, mir, ljubezen. Nisi edina, si pa edinstvena, ki s svojim obstojem prispevaš svoj kanček makovega zrna h boljšemu in lepšemu svetu... Sončka Ljuba deklica, ti pa znaš prilepit obliž. Hvala ti; ... :004
mačka27 Objavljeno Oktober 5, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2007 (popravljeno) Ljuba deklica,ti pa znaš prilepit obliž. Hvala ti; ... :004 Hvala TEBI, ker obstajaš, ker si ena izmed redkih, ki iamjo privilegij izkusit pričaranje iskrico v očeh, zdravit bolečino s svojimi sončnimi mislimi in s tem obsijati srca ljudi, ki to potrebujejo... ...ker si taka kot si... :winkiss: Popravljeno Oktober 5, 2007. Popravil mačka27
ShadoW88 Objavljeno Oktober 5, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2007 (popravljeno) Ravnatelj :whistle: Tajnica :lol1: samo ne danes :whistle: Popravljeno Oktober 5, 2007. Popravil ShadoW88
mačka27 Objavljeno Oktober 5, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2007 Ravnatelj :whistle: aaaaa da bi šeškal skavtinje a :naughty: :naughty: , hi,hi,hi mal hecam O:-) :whistle:
Medoo Objavljeno Oktober 5, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2007 aaaaa da bi šeškal skavtinje a :naughty: :naughty: , hi,hi,hi mal hecam O:-) :whistle: Da bi bil danes frej, ker imajo danes svoj dan! :kva2:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se