stebricek Objavljeno Januar 12, 2015 Opozori Objavljeno Januar 12, 2015 http://eshop.rustypistons.eu/"fina moto retro roba"
_luke_ Objavljeno Januar 13, 2015 Opozori Objavljeno Januar 13, 2015 Najdi takšno da ji bo kombinezon prav Pač sedanja bo najprej dve leti gledala motor, pol pa mogoče dobi obleko. Si jo je traba zaslužit! Kmet2 in builder 2
NX650 Objavljeno Januar 13, 2015 Opozori Objavljeno Januar 13, 2015 Pač sedanja bo najprej dve leti gledala motor, pol pa mogoče dobi obleko. Si jo je traba zaslužit! Da ne bo ravno obratno da boš ti gledal motofrik, TOMCAT in ciciban 3
Wakasaki Objavljeno Januar 15, 2015 Opozori Objavljeno Januar 15, 2015 (popravljeno) Zdravo, ker se odločam za nakup komplet opreme, me zanima kdaj je najboljši čas za cenejši nakup. Ali igra kakšno vlogo nakup pred sezono, med sezono ali po sezoni? Ali je popust kaj višji, če kupim komplet opremo pri enem ponudniku? Hvala! kot sta rekla Bostjan Lapanje in motocaster. Naj dodam, ko sm prvič kupoval opremo in to tudi povedal v eni trgovini-potrebujem kpl-, so se prebudili tudi popusti, če se ne motim sva govorila o okoli 30 skonto. Tko, da ja po mojih izkušnjah bi izbral vse na enem mestu, če je na koncu to najbolj ugodna varjanta... Popravljeno Januar 15, 2015. Popravil Wakasaki
deyo Objavljeno Januar 16, 2015 Opozori Objavljeno Januar 16, 2015 Ponavadi se kar splača vzet vse v eni trgovini. Jaz sem kupoval sredi decembra (sicer leta 2013) pa sem vzel cel komplet, jakno, hlače, rokavice pa še škornje in čelado, pa se mi je na konc poznal okol 400 evričev No sej trgovec je bil verjetno tudi zadovoljen ker je bil znesek na računu še zmeraj štiri mestna številka
spanic Objavljeno Januar 17, 2015 Opozori Objavljeno Januar 17, 2015 Zdravo, kakšna je kvaliteta Spyke usnjenih kombinezonov? V kakšen rang sploh spada ta firma? In še za škornje me zanima kaj bi raje izbrali v segmentu sport touring cca. 150€, TCX ali Sidi? Hvala
otim Objavljeno Januar 19, 2015 Opozori Objavljeno Januar 19, 2015 Pohvala za Bs-center. Prišel sem v soboto pet minut pred zaprtjem trgovine, prodajalec mi je brez slabe volje svetoval in tudi prodal želvo Forcefield Prosub4 in rokavice Clover RS-4. Prej sem imel Dianese plastično želvo in modeka rokavice - kot noč in dan:) Seveda sem moral rokavice takoj sprobat, na žalost ne na motorju ker še ni sestavljen:) Kmet2, bajsi, Nearrain in 5 others 8
Fazer03 Objavljeno Januar 19, 2015 Opozori Objavljeno Januar 19, 2015 (popravljeno) Zdravo, kakšna je kvaliteta Spyke usnjenih kombinezonov? V kakšen rang sploh spada ta firma? In še za škornje me zanima kaj bi raje izbrali v segmentu sport touring cca. 150€, TCX ali Sidi? Hvala Spyke zna biti kar ok, Sidi B2 drgnem že kakšnih šest sezon in se obnesejo kar dobro - če me pa zagrabi želja po novih škornjih sem si pa pri Daineseju našel tole: Giro ST Popravljeno Januar 19, 2015. Popravil Fazer03
Cartman Objavljeno Januar 20, 2015 Opozori Objavljeno Januar 20, 2015 sidi ima dokaj ozko kopito. mal me moti tud ozana peta, saj otezuje odpiranje tacke. sploh so celi nekam punckasto ukrojeni drgac pa dobra izdelava in filing. nosim Vertigo Air
MarkoR Objavljeno Februar 10, 2015 Opozori Objavljeno Februar 10, 2015 Zdravo! Kupil sem nov (rabljen) moped in na njem so TRAX kovčki in sem nad njimi navdušen, sedaj pa je to navdušenje prešlo še na kolega, ki bi tudi imel te kufre za svojo Varadero. Zanima me, če kdo ve kakšen naslov, kjer se da to malce ugodneje dobit? Trenutno najboljša ponudba, kar sva jo uspela najt, je za 2x45l plus ključavnice in nosilci za Varo 600 EUR. V poštev pridejo tudi rabljeni... Hvala!
mkombat Objavljeno Februar 11, 2015 Opozori Objavljeno Februar 11, 2015 Pohvala za Bs-center. Prišel sem v soboto pet minut pred zaprtjem trgovine, prodajalec mi je brez slabe volje svetoval in tudi prodal želvo Forcefield Prosub4 in rokavice Clover RS-4. Prej sem imel Dianese plastično želvo in modeka rokavice - kot noč in dan:) Seveda sem moral rokavice takoj sprobat, na žalost ne na motorju ker še ni sestavljen:) Clover RS-4 so res vrhunske rokavice napram drugim, pa sem jih probal ene 30 različnih pomojem... Glede želve pa jo verjetno ni smiselno kupovat, če jo že imam vgrajeno v jakno, glede na to da gre za enak standard: EN1621-2 (Level 2) ? Ker kolikor sem gledal ima 95% želv na trgu samo Level 2 in ne Level 1 zaščito...
StaraFeltna Objavljeno Februar 11, 2015 Opozori Objavljeno Februar 11, 2015 (popravljeno) Le razmišljam... osebno mi je back protector v jakni lvl1 najedal (knoxov, naprodaj, dirt cheap če komu paše)... poleg tega pa sem se spraševal koliko časa bo na mestu kjer je potrebno ter njegova pokrivalna površina. Zaključek? Žepni ščitnik = bolje kot nič a ni primerljiv z namenskim katerga si namontiraš po celi hrbtenici. No vsaj jaz tako razmišljam. Izpostavljeni deli pri žepnemu so pokrivali marsikaj premalo pa pe tečen je povrhu. Glede na to da na relativno nizkem % primerov pride želva do bistvene razlike pri tem kako jo odneseš (če) se jaz vseeno ne počutim dobro, da nisem naredil vse v meji splošne treznosti kar lahko naredim za svojo varnost. Bolj ko pomislim koliko je nevaren ta "šport" manj se razumem zakaj se sploh to grem. Neracionalnost v tem primeru še vedno prepričljivo zmaga... :krneki: dokaz je že to, da sem ravnokar nabavil nove poletne rokavice... Popravljeno Februar 11, 2015. Popravil StaraFeltna TOMCAT in notranc 2
KARMEN1 Objavljeno Februar 11, 2015 Opozori Objavljeno Februar 11, 2015 Clover RS-4 so res vrhunske rokavice napram drugim, pa sem jih probal ene 30 različnih pomojem... Glede želve pa jo verjetno ni smiselno kupovat, če jo že imam vgrajeno v jakno, glede na to da gre za enak standard: EN1621-2 (Level 2) ? Ker kolikor sem gledal ima 95% želv na trgu samo Level 2 in ne Level 1 zaščito... Level 2 je močnejša zaščita od Level 1. Scarlett in notranc 2
ciciban Objavljeno Februar 11, 2015 Opozori Objavljeno Februar 11, 2015 Zdravo, kakšna je kvaliteta Spyke usnjenih kombinezonov? V kakšen rang sploh spada ta firma? In še za škornje me zanima kaj bi raje izbrali v segmentu sport touring cca. 150€, TCX ali Sidi? Hvala Imam zadnjih 5 let kombinezon od Spyka cca 40K km. Zadrge še vedno vse delajo, šivi so vsi celi, deluje še vedno funkcionalno. Zaščita je OK v živo na srečo še nisem testiral. Moj ima samo 1 manjši žep, kar pa je praktično edina zamera. Moraš pa prej probat, če ti paše kroj. maus in builder 2
maus Objavljeno Februar 11, 2015 Opozori Objavljeno Februar 11, 2015 (popravljeno) Imam zadnjih 5 let kombinezon od Spyka cca 40K km. Zadrge še vedno vse delajo, šivi so vsi celi, deluje še vedno funkcionalno. Zaščita je OK v živo na srečo še nisem testiral. Moj ima samo 1 manjši žep, kar pa je praktično edina zamera. Moraš pa prej probat, če ti paše kroj. brez zamere .. ampak kombinezon, ki je v petih letih naredil 40K km, mora bit še kr ohranjen .. mene je zadnjič en skurcou... kok mam zmahan kombinezon, pa delat sem ga dau po naročilu in bla bla bla, on ga ima pa že 10 let pa je k nou ... pa sm ga uprašu .. kok km je z njim naredu ... pa tko pogumno izusti ... 30.000 km ... sm mu samo reku ... tale moj pa ima že skor 100.000 km sam je storu :lol: :krneki: Popravljeno Februar 11, 2015. Popravil maus jany, DAMI34, Scarlett in 4 others 7
ciciban Objavljeno Februar 11, 2015 Opozori Objavljeno Februar 11, 2015 Nobene zamere. 40 "nije baš nešto".. se strinjam. Hotu sem sam napisat, da služi namenu... tiste mušice, marmelada od krofov, mast od sardelc in ketnsprey pač pašejo zraven in ne grejo več ven iz ledra. Je dobro ohranjen. Kot nov pa tudi ni... ledr pa ni razpokan. Tudi podloga je cela... Ti delaš res velik kilometrov. Pohvalno. Pa ti pri 100 jurjih kombinezon še nič ne smrdi? Pomojem je to prej problem, kot da ti razpade od neke normalne uporabe. maus in builder 2
maus Objavljeno Februar 11, 2015 Opozori Objavljeno Februar 11, 2015 ne ... pr 100.000 ne smrdi ... švic perila in take stvari ... izogibajte se raznim bombažnim mikicam ... js imam švic perilo spodaj in zgoraj... vedno .. tudi ko je + 40 C sj morm zamenjat kombinezon ... ne zgledam več dobr Scarlett, ciciban, DAMI34 in 2 others 5
builder Objavljeno Februar 11, 2015 Opozori Objavljeno Februar 11, 2015 drgač ni panike, banja in baby šampon, za softiče pa kemična čistilnica :grim ciciban, notranc in maus 3
StaraFeltna Objavljeno Februar 11, 2015 Opozori Objavljeno Februar 11, 2015 Eh pri 45km/h naprej če se še vohaš pol pa vse skupaj v kemično.
DAMI34 Objavljeno Februar 11, 2015 Opozori Objavljeno Februar 11, 2015 ne ... pr 100.000 ne smrdi ... švic perila in take stvari ... izogibajte se raznim bombažnim mikicam ... js imam švic perilo spodaj in zgoraj... vedno .. tudi ko je + 40 C sj morm zamenjat kombinezon ... ne zgledam več dobr pr 40 C sm se na težji način učil kaj pomeni biti brez šwic perila, na kolenih sm ostal brez kože : D Scarlett in maus 2
Kmet2 Objavljeno Februar 12, 2015 Opozori Objavljeno Februar 12, 2015 pr 40 C sm se na težji način učil kaj pomeni biti brez šwic perila, na kolenih sm ostal brez kože : D Ti se moraš pa res vse zgrda naučit Scarlett, maus in DAMI34 3
DAMI34 Objavljeno Februar 12, 2015 Opozori Objavljeno Februar 12, 2015 Ti se moraš pa res vse zgrda naučit eni rabmo mau več časa, da nam pride, sam ko pa nam pride ne muliramo Kmet2 1
MarkoR Objavljeno Februar 16, 2015 Opozori Objavljeno Februar 16, 2015 Zdravo! Kolega je pred enim tednom kupil res lepega 1200GS Triple Black l.2011 (ne adventure) in ima na njem nosilce za tiste stranske vario kovčke. Bi kdo rad prodal rabljene? Najboljše na ZS, če ima kdo kakšno informacijo.. LP
Tačka Objavljeno Februar 26, 2015 Opozori Objavljeno Februar 26, 2015 Jaz pa se priporočam za usnjen dvodelni kombinezon ali le usnjeno jakno in hlače št. 36... Pregledala vse oglase - nič Če se slučajno kdo najde, ki bi prebral ta post
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se