cikadina Objavljeno Julij 24, 2015 Opozori Objavljeno Julij 24, 2015 verjem več ko 10x opran, na roke v banji s šamponom za telo, podrgnjen s krtačo, najcenejši probiker, ki bi moral raspast, pa ma preko 100000km in je še vedno ok. Posušen v senci in premazan z lederbalm. se bojim da se bo še bolj skrču, kot se je letos med zimo v omari maxiscooter, DAMI34, maxxa in 2 others 5
builder Objavljeno Julij 24, 2015 Opozori Objavljeno Julij 24, 2015 se bojim da se bo še bolj skrču, kot se je letos med zimo v omari blondinka je rekla, da so kalorije posebna vrsta bakterij, katere napadajo samo garderobo v omarah :grim , bi se kr strinju KARMEN1, maxxa, bobi1001 in 1 other 4
cikadina Objavljeno Julij 24, 2015 Opozori Objavljeno Julij 24, 2015 ah sej prej al slej se bom ze resla teh 5kg.
StaraFeltna Objavljeno Julij 25, 2015 Opozori Objavljeno Julij 25, 2015 3x na teden squat (globoki počep) 1x ogrevanje in 3x 5 ponovitev zadnja z maksimalno težo ki prenseš a pravilno, pete morajo ostat na tleh. To bo tako razganjalo telo in sprostilo procese za največje mišice v telesu. Še jej bolj zdravo pa ti uspe v 2 tednih ali drobiž več. V procesu pridobiš še fajn zadnjico če ti je do tega... KARMEN1 1
KARMEN1 Objavljeno Julij 25, 2015 Opozori Objavljeno Julij 25, 2015 Ti si jo dobil, hahahaha ? StaraFeltna 1
bajkr88 Objavljeno Julij 25, 2015 Opozori Objavljeno Julij 25, 2015 Kupu jakno , že sprobu... itak , navdusenje ne pojenja ene so ble prekratke; ene predolge ta mi je pa ravno prav. KARMEN1 1
bajkr88 Objavljeno Julij 25, 2015 Opozori Objavljeno Julij 25, 2015 Laba, iz 200 znizana na 172. V trstu so lih ene take cene sm gledu... Je pa kao nepremocljiva in z termo podlogo kar js obvezno rabim KARMEN1 1
KARMEN1 Objavljeno Julij 25, 2015 Opozori Objavljeno Julij 25, 2015 Super! Prav to, kar si iskal. bajkr88 1
StaraFeltna Objavljeno Julij 25, 2015 Opozori Objavljeno Julij 25, 2015 Lepa, ne bo ti žal. Osebno imam tudi jaz rad vse kar ni striktno poletnega da je še za dež ampak čim je več kot blag dežek dam takoj gor dežjaka. Pozno jeseni, pomladi in pozimi se mi taka jakna suši 2 dni in več... . Pa še ni ga bolj gnilega efekta kot nosit jakno katera je vpila 2l vode. O ja je mokro usnje, nikoli več... (čeprav so bile le rokavice je bilo ogabno). KARMEN1 1
bajkr88 Objavljeno Julij 25, 2015 Opozori Objavljeno Julij 25, 2015 (popravljeno) Načeloma se vozim samo ko je napovedano lepo vreme... če je možnost neviht raje ne zalaufam me je pa enkt letost kljub napovedi sonca presenetla nevihta u postojni in me je opralo za 5 min... jakna pa je upijala vodo kot goba... pol pa skor 50 km do doma po suhem asfaltu v mokri jakni in je zebl ko prasica, ne bom pozabu hmau Zato sm zdej mal pogledu da zdrži kako kapljo ali dve , mogoče če bo kaka akcija kje za dežjaka še tisto vzamem ker nikol ne veš kdaj prav pride zgleda sm pocen dobu, sm opazu da je u trstu še dražja http://www.beps.it/product/0001248938/giacca-in-tessuto-gunner-wp Popravljeno Julij 25, 2015. Popravil Rogerg
StaraFeltna Objavljeno Julij 26, 2015 Opozori Objavljeno Julij 26, 2015 No glede na to da sem lani bil tik pred nakupom enake gunner sem našel željeno barvo za zadnji kos nekje 135 + 9 poštnine (italija-italija). Marže so kar visoke v tej niši. Na koncu pa sem dobil za 120€ na razprodaji to: Alpinestars long range 2. Ker je bila po redni ceni nekje 400€+ me je zamikalo da poskusim kaj je imeti praktično high end touring jakno z bolj sport dizajnom (sovražim visoke paske). Po eni zimi in okolici lahko rečem da je za 400€ le dobra jakna in bi jo s težavo upravičil (no realno za 400 je nebi kupil nikoli) a za 120 pa je nekaj nevidenega doslej. Zelo zadovoljen zlasti z barvo ki je kot da bi sam izbiral. Razlika je ogromna med nekaj sub 200€ predvsem v detajlih predvsem ovratnik. Verjetno bi z gunnerjem bil lih tako zadovoljen. KARMEN1 in bajkr88 2
HiM Objavljeno Julij 26, 2015 Opozori Objavljeno Julij 26, 2015 Če se ne motim je tole gunner wp? Daj mi zaupaj kako je tole vroče recimo pri 30C?
bajkr88 Objavljeno Julij 26, 2015 Opozori Objavljeno Julij 26, 2015 Vceri sem jo kupil... vozu sm samo 20 minut ker me je zanimal kako bo vroce je zihr kot pri vsaki drugi jakni pri takih temperaturah... pac mrzl ne more bit mislm da je blo 28 vceri, zracniki odprti... in nism nc svicu, cist vredu... edin ko se ustavis rata vroce... bo pa u hladnejsih dneh ko bo termo podloga notr pomoje kr topla... me ze zanima v kolk mrzlem vremenu se bo mozno vozit ko bom oblecen samo v kratko majico. Dons je 'samo' 16 stopinj zunaj in grem zdele en krog da vidm ce bo brez podloge zebl KARMEN1 1
HiM Objavljeno Julij 26, 2015 Opozori Objavljeno Julij 26, 2015 No le porocaj kako bo. Meni so AS jakne tudi najbolj prav, samo kaj ko so hlace neke cudne, od dainese imajo dosti boljso zascito..
bajkr88 Objavljeno Julij 26, 2015 Opozori Objavljeno Julij 26, 2015 Ewo start pr 16.1 stopinje, oblačno , pihal... sm meu samo kratko majico in jakna brez podloge... sem po parih kilometrih obrnil in šel po podlogo. Zeblo oz. bolje rečeno hladno se je čutilo samo v predelu rok do ramen... prsni koš ni nič zeblo... no pol pa s podlogo je blo pa toplo in če se nism pelu nad 100 je blo že skor pretoplo tko da odvisno kakor kermu paše... meni k mam raje tko da je bolj toplo je blo bolje z podlogo, nekateri bi se vozili komot tudi brez.... Drgač js zdej zase vem kako se oblečt... dons k je naprimer dobre 15 stopinj bom imel jakno brez podloge, spodaj pa kratko majico in še dolgo majico, da ne bo hladno v roke + malo daljše rokavice bom nataknu ker dons sm meu čist poletne kratke... in že to mal piha v rokave loh... čeprav ta jakna res lepo zatesni nakoncu rokavov sem kar presenečen ker prejšna jakna je pihala notr pa si loh zapel na hard...pač slab je mela narjen.... Ko bo pa 18+ bom samo kratko majco meu.... ko bo pa enkrat pod 10 stopinj pa vse kar je možno, kokr se bo pač dalo spodaj majic stlačit prav veliko verjetno ne ker pol se ne moreš premikat in ni to to, verjetno bolše kako dežno jakno čez zapet ko je ornh mraz
StaraFeltna Objavljeno Julij 26, 2015 Opozori Objavljeno Julij 26, 2015 (popravljeno) Če se ne motim je tole gunner wp? Daj mi zaupaj kako je tole vroče recimo pri 30C? Gunner wp pri 30? A ti to resno? Poleti v taki jakni mora biti kar muka... pod 26 pa že kar gre (odvisno od % vlage v zraku). Še moja tankcena bering max "kao" 4 season (neodstranljiva membrana za dež/veter) je nad 28 za crknit (res da ji 99% pokritost črne barve ne pomaga), od tod letos nabava mesh jakne. Gunner wp in 30+ stopinj z zapetim ovratnikom je 100% finska savna personal edišn. Če sodim po svoji long range 2 se zadeva zaključi okrog 18 stopinj z zimsko podlogo brez obeh podlog pa zdrži še nekaj stopinj več (do 26). Če se voziš celo leto ti nekaj jaken ne uide. Sam sem mislil da bom uspel z 1 4 season... Po enem letu sem ugotovil da ne gre oz. udobje na psu. Kak gušt se je vozit če zraven trpiš? Pozimi premrzlo, poleti prevroče v hudem dežju premalo waterproof. Tako pa mam zdaj 4 jakne (strogo zimska wp, strogo poletna, usnjena in midseason WP ). Seveda še spodoben dežjak (oz več spodnjih delov enga zimskega 1 poletnega ki menda diha 1 enega podarjenega z zadrgami ob straneh ki ga natakneš kar brez škornjev dol katerega še nisem uporabil). Kar naenkrat imam več moto opreme kot klasičnih oblačil. JBG vsak dan nekaj rabim. Od vsega skupaj pa je najtežje dobit ene usnjene nekoliko zračne WP rokavice ki niso podložene. No sicer pa je itak edina pametna rešitev klasik usnjene rokavice pa membrana čez. Dainese ima ene spodobne na 5 prstov ki si jih moram omislit v kratkem. Poleti v hudem nalivu ni prav nič v užitek če ti voda curlja povsod. Mali dežki pa so lepa osvežitev brez dežne opreme. Meni osebno je dainese roba bolj všeč od a* z izjemo poletnih tekstilnih mesh jaknic kjer bi lahko bilo dainese sram (vsaj če primerjaš z revit enak cenovni razred). Gledal sem hlače a+ andes in so edine ki bi mi prišle v poštev za mraz a imam pomisleke nad kakovostjo zaščite ostalo je menda ok, celo vodotesnost hvalijo... Popravljeno Julij 26, 2015. Popravil StaraFeltna bajkr88 1
StaraFeltna Objavljeno Julij 26, 2015 Opozori Objavljeno Julij 26, 2015 Vceri sem jo kupil... vozu sm samo 20 minut ker me je zanimal kako bo vroce je zihr kot pri vsaki drugi jakni pri takih temperaturah... pac mrzl ne more bit mislm da je blo 28 vceri, zracniki odprti... in nism nc svicu, cist vredu... edin ko se ustavis rata vroce... bo pa u hladnejsih dneh ko bo termo podloga notr pomoje kr topla... me ze zanima v kolk mrzlem vremenu se bo mozno vozit ko bom oblecen samo v kratko majico. Dons je 'samo' 16 stopinj zunaj in grem zdele en krog da vidm ce bo brez podloge zebl Veliko vlogo na počutje ima % vlage v zraku. Občutek varira iz toplo na hladno pri enakih stopinjah če vlaga fino skače.
bajkr88 Objavljeno Julij 26, 2015 Opozori Objavljeno Julij 26, 2015 se strinjam da če hočeš met eno jakno za pozimi in poleti in da bo zmeraj idelen občutek... misija nemogoče več jaken moraš met... al pa ko pride poleti kakšen teden vročinski val mal potrpet, pozimi pr 0 stopinjah pa parkirat motor ... js k mam motor za hobi in se vozm samo od ene +10 do +25 mislm da bo ena jakna čist zadost... čeprou zdej mam dve rokavice se tud nabirajo, hlače , čevlji.. kot pravi feltna hitr se nabere
StaraFeltna Objavljeno Julij 26, 2015 Opozori Objavljeno Julij 26, 2015 Najbrž se ti bo izšlo. Parkiraj pa raje okrog 5 stopinj, svetlikajoča slana v jutranjih urah ni prav nič navdušujoča in v mojem primeru še makaronarji z 10cm snega na strehah tudi ne (nimajo pojma da je to kaznivo). Ko vidim prvega oz. če še ni par dni zapored 5 al imanj stopinj parkiram. Prepoceni pa ne bom prodajal glave. Ampak kljub fancy dainese usnejnem setu (pred kratkim dodal še dainse škornje) sem s čelado gor najlepšejši a ne morem mimo dejstva, da najbolj uporaben kos opreme ki ga imam so kavbojke izdatno podložene s kevlarjem (kolena, boki in na mojo željo zadnjica) + s ščitniki za kolena slovenske izdelave musher jeans. Daleč najcenejši kos moto opreme a hkrati praktično dnevno v rabi saj za na šiht 30km/smer so ravno pravi kompromis. Pozimi overpants poleti pa malo zobe stisnit pa je. Toplo priporočam vsem tistim ki večinoma vozite v normalnih hlačah. Čene pa vsaj to: Se jih še da stisnit pod kavbojke in zapet brez se sezut in brez da zgledaš power ranger. Sam jih imam za "backup" ko se kavbojke sušijo. Večinoma si jih dam kar na vrh kavbojk saj se ne obremenjujem za izgled, čeprav ne zgledajo ful divje, tudi ko smukneš v trgovino te ne gledaj folk preveč začudeno. Zj*****o koleno zarad bumbarja ki te zbije v mestu ali pa 2 praske (razlika med z in brez) je meni dovolj da si jih nataknem ko nimam drugih ustreznih hlač.
HiM Objavljeno Julij 26, 2015 Opozori Objavljeno Julij 26, 2015 Musher jeans imajo na kolenih CE ščitnike? Oz. jih priskrbijo oni? No, edina jakna ki bi dejansko po pregledanem lahko bila 4 season je morda ta Macna Geo 2. Za vroče dni se odstrani sprednji del in je pod njim mreža. Ima kdo izkušnje s to znamko?
Kmet2 Objavljeno Julij 26, 2015 Opozori Objavljeno Julij 26, 2015 se strinjam da če hočeš met eno jakno za pozimi in poleti in da bo zmeraj idelen občutek... misija nemogoče več jaken moraš met... al pa ko pride poleti kakšen teden vročinski val mal potrpet, pozimi pr 0 stopinjah pa parkirat motor ... js k mam motor za hobi in se vozm samo od ene +10 do +25 mislm da bo ena jakna čist zadost... čeprou zdej mam dve rokavice se tud nabirajo, hlače , čevlji.. kot pravi feltna hitr se nabere Daleč od misije nemogoče,Raaly 3 od BMW je cordura za vse letne čase,je pa res da je nad 1500evrov ,toda vredna vsakega evra,žal sem jo polovico pustil na asvaltu Rid,prav tako sem bil zadovoljen,sploh poleti z KTM adventure corduro,kako je pravilno ime sem podabu a tudi ta je žal ostala na asvaltu Jadranke. Poleg tega da so vsestranske so me tudi dodobra obvarovale pri padcih! Tukaj bi pa res lahko rekel,koliko denarja toliko muzike! StaraFeltna 1
KARMEN1 Objavljeno Julij 26, 2015 Opozori Objavljeno Julij 26, 2015 Ta pa je moja za vse letne čase. Z njo vozila celo lansko poletje, vso jesen, zimo in pomlad. Ima snemljivo podlogo, dobro prešpricana z impregnacijskim sprejem je nepremočljiva. Pod njo sem oblekla še softshell telirano jakno ali pa podložen brezrokavnik in vozila na 6 stopinjah. StaraFeltna in Fantocci 2
StaraFeltna Objavljeno Julij 27, 2015 Opozori Objavljeno Julij 27, 2015 Musher jeans imajo na kolenih CE ščitnike? Oz. jih priskrbijo oni? No, edina jakna ki bi dejansko po pregledanem lahko bila 4 season je morda ta Macna Geo 2. Za vroče dni se odstrani sprednji del in je pod njim mreža. Ima kdo izkušnje s to znamko? Ponudijo ti jih kot doplačilo nekje 10€ in so CE approved.
Lukec1 Objavljeno Julij 28, 2015 Opozori Objavljeno Julij 28, 2015 Musher jeans imajo na kolenih CE ščitnike? Oz. jih priskrbijo oni? No, edina jakna ki bi dejansko po pregledanem lahko bila 4 season je morda ta Macna Geo 2. Za vroče dni se odstrani sprednji del in je pod njim mreža. Ima kdo izkušnje s to znamko? Kaj pa kaj takšnega si že pogledal(4-season)? http://www.dainese.com/us_en/g-d-explorer-gore-texr.html
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se