Skoči na vsebino

registracija

Priporočene objave

Objavljeno

a na tehničnem kej težijo zarad gum? :?

k nimam skor nč več profila na sredini

pa rabm prej registrerat da bom pol lahko pelu gume menat ane

Objavljeno

meni gum nič ni pogledal na tehničnem

Objavljeno

kok pride zavarovanje po novem 50k?

ker lani je še blo okol 23k..

LP

Objavljeno

kok pride zavarovanje po novem 50k?

ker lani je še blo okol 23k..

LP

osnovno zavarovanje al kako dodatno?

Objavljeno

lih kašn mesc nazaj me na tehničnem za skutera ni spustu naprej zarad gume :cry:

Objavljeno

NA TEHNIČNEM VSE GLEDAJO...NAJRAJE PA POZICIJSKE IN NEONKE .)

zdej je pa čist odvisno od vez(ki ne pomagajo kej preveč zadnje čase) al pa od tega kok zaj***nga pregledovalca dobite tm .)

Objavljeno (popravljeno)

jaz sem včeri registreru. preveru mi je pa žmigovce,lampe,štoplampe in pa cifre šasije :D vglavnem ful hitro sem mel zrihtano. sploh nisem šel dol z motorja, sem mu reku če grem dol pa je reku da ni treba, tko da 2-3 min pa sem bil fertik s tehničnim :OK:

aja dal sem pa za vse skupaj 46jurjev (skupaj z novo tablico)

Popravljeno . Popravil zlabo
Objavljeno

jaz sem včeri registreru. preveru mi je pa žmigovce,lampe,štoplampe in pa cifre šasije :D vglavnem ful hitro sem mel zrihtano. sploh nisem šel dol z motorja, sem mu reku če grem dol pa je reku da ni treba, tko da 2-3 min pa sem bil fertik s tehničnim :OK:

aja dal sem pa za vse skupaj 46jurjev (skupaj z novo tablico)

kok???46??..faq no :BUA: :BUA: :BUA:

a ni blo to učasih cenej?? :?

Objavljeno

reeesko to pa ni več frčo ampak že resna stvar

lahk si vesel d maš v prometni 11kw, ne pa realnih :whistle: pol šele pride bale dnara

Objavljeno

reeesko to pa ni več frčo ampak že resna stvar

lahk si vesel d maš v prometni 11kw, ne pa realnih :whistle: pol šele pride bale dnara

koci vem jst to..men se gre sam k se mi zdi da je blo lani 35k..zdej pa 45??

Objavljeno

tok te pride sam zavarovanje :grim pol je pa še registracija enih 10k :cry:

tuki si lahk sami izračunate: AMZS

sm pa zvedu, od sošolca, da nočejo prevzet kupunov od 50cc motorjev, namreč imam sam že 20% bonifikacije in bi se to poznal 7k pri registraciji :angry: če bo treba se bom tut kregu z unimi al bo pa fotr unga agenta poklicu k že skos k nam hod za avto pa skutera pa se bomo kaj zmenil :doze:

Objavljeno

A mogoče kdo ve, če se da kje v Ljubljani še dobit registrske tablce????

Zadeva se zelo hitro spreminja, zato je priporočljivo poklicati po tel. in rezervirat (če se da) ... nazadnje (petek so jih imeli v ATOS VIS (Šiška) in AS Domžale (Trzin)

Objavljeno

Zadeva se zelo hitro spreminja, zato je priporočljivo poklicati po tel. in rezervirat (če se da) ... nazadnje (petek so jih imeli v ATOS VIS (Šiška) in AS Domžale (Trzin)

Se podpišem pod tole, poklicat in rezervirat tudi ti dve ki si opisal so imeli nazadnje, lahko pa poklices v domzale se pa bos videl kako je tam.

Objavljeno

Hvala za nasvet.

Tablica je rezervirana tako, da grem popoldan končno uredit registracijo in zavarovanje :OK:

Danes so jih dobili 5 (Atos Vis), ampak mislim, da so tri že rezervirane :huh:

Objavljeno

Hvala za nasvet.

Tablica je rezervirana tako, da grem popoldan končno uredit registracijo in zavarovanje :OK:

Ja kam smo pa prišli,a je to Evropa ali Albanija :? :? :?

Objavljeno

pač nova oblast nima pošlihtanih zadev in se nekaj igrajo s spremembami zakonov in novimi tablicami, tako da nihče noče imeti zaloge, ki bi jo potem lahko vrgel v smeti...

Objavljeno

HEHHHHHhehehehehehe prav vam je, kaj pa ne živite na podeželju. :P Tu je tablic vedno dovolj. B)

(če ne, pa fotokopiramo pa plastificiramo :krneki: :grim :fredy: )

Objavljeno

HEHHHHHhehehehehehe prav vam je, kaj pa ne živite na podeželju. :P Tu je tablic vedno dovolj. B)

(če ne, pa fotokopiramo pa plastificiramo :krneki: :grim :fredy: )

Da si ne boš slučajno kej naredu in res so taki komentarji popolnoma odveč, že tko gre dovolj jebanja na račun tega, da najdeš v Lj. tablico ... :angry2:

Pa upam, da jih na Ptuju res ne bo zmanjkalo do takrat, ko boš ti uspel zrihtat in registrirat motor :D

Objavljeno

Pa upam, da jih na Ptuju res ne bo zmanjkalo do takrat, ko boš ti uspel zrihtat in registrirat motor :D

Hahahahahahahaha :lol1: , svaka čast :OK: !

Objavljeno

Hehe,tole pa je bilo pod pasom... .)

• 3 tedne pozneje...
Objavljeno

a mi lahko kdo pove kakšna je kazen če te dobijo z neregistriranim motorjem? :?

Objavljeno

Hvala za nasvet.

:blush: enak problem lansko leto avgusta, v kranju ni bilo tablic (cakalna doba 2 meseca!!!), prav tako v radovljici, sreco sem imel na jesenicah kjer sem ujel zadnjo :OK:

Objavljeno

ka mogoče kdo ve kaj moram vse meti s sabo ko grem motor registrirat, če sem ga prepisal oz. naredil kupuprodajno pogodbo (komisijska prodaja)...v bistvu me zanima ali mora biti pogodba overjena pri notarju, da lahko registriram :?

• Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!