Skoči na vsebino

registracija

Priporočene objave

Objavljeno

če vem prou more bit .)

tko je men una rekla na prepisu :D

Objavljeno (popravljeno)

ka mogoče kdo ve kaj moram vse meti s sabo ko grem motor registrirat, če sem ga prepisal oz. naredil kupuprodajno pogodbo (komisijska prodaja)...v bistvu me zanima ali mora biti pogodba overjena pri notarju, da lahko registriram :?

Seveda mora bit pogodba overjena :grim

Popravljeno . Popravil PERO58
Objavljeno

ja jst sm najprej neoverjeno prnesu....sm narobno uzeu :slap:

pa sm se lahko samo obrnu pa šou po overjeno :grim

Objavljeno

pa ka sploh tu pomen overjena pri notarju, kaj v bistvo tam on nardi

pa kdo mora it overit pogodbo, jo lahk grem jaz(kupec) al jo mora iti tisti ki jo je podpisal (prodajalec)?

Objavljeno

Vseeno kdo, samo da sta gor oba podpisa.

Notar ti da štempl in ti vzame nekaj denarja. Se pa da tudi brez notarja vse urediti.

Objavljeno

najboljs je da mas enga posrednika...koga k se ukvarja s tem, se s tem prezivlja...pol das za celotn postopk mal pod 500 sit...ce ne se manj...ni ti treba placat niti davka..nic..vse on nardi (posrednik)

no, vsaj men je tko reku...no mtki k se je zanimala

Objavljeno

najboljs je da mas enga posrednika...koga k se ukvarja s tem, se s tem prezivlja...pol das za celotn postopk mal pod 500 sit...ce ne se manj...ni ti treba placat niti davka..nic..vse on nardi (posrednik)

no, vsaj men je tko reku...no mtki k se je zanimala

Zdi se mi, da je to nekako point komisijske prodaje.

Objavljeno

ja sm sele pol pogledou :> my bad :>

Objavljeno

Najcnej boš skoz pršov če boš overu na občini :) 255sit :OK:

Objavljeno

pa ka sploh tu pomen overjena pri notarju, kaj v bistvo tam on nardi

pa kdo mora it overit pogodbo, jo lahk grem jaz(kupec) al jo mora iti tisti ki jo je podpisal (prodajalec)?

V bistvu naj bi prodajalec nesu overit k notarju, ker tam pokaže osebni dokument. Če ne bi blo tega bi lahko nekdo ukradel motocikel, notri bi bla prometna, naredu bi pogodbo brez overitve in veselo registriral... .)

Objavljeno

Fantje danes sem zvedu koliko stane registracija in polni kasko za novo rs-ko 125.

A sedite?

Res?

Čisto zares?

V redu: 220.000 sit :winkiss:

Objavljeno

...zvedu koliko stane registracija in polni kasko za novo rs-ko 125.

nego; kva si pa mislu! polni kasko je tko drag da te kr glava peče!

:wacko: :wacko: :wacko:

Objavljeno

sej je že AO plus full velik ne pa še polni kasko :slap:

itak ti pomoje to ne nuca k tut če se razbiješ je vpr. kok boš nazaj kej dubu :hmm:

Objavljeno

koliko ste letos kaj plačali za zavarovanje in registracijo? pripiši, še kje si zavaraval (izključnoo 125cc)

Objavljeno

pr men pride 45k :BUA: :BUA:

ej rsmaniac...janči povej kaj si 1x neki omenju da ma ena zavarovalnca neki cenej...pa vi povejte kje je pr kšni akcija če kdo kej ve...

Objavljeno

kakšna je varijanta, da bi registreral za pol leta in zavaroval na obroke. :blink:

a se da prenest boniteto z avta na motor? :blush:

Objavljeno

kakšna je varijanta, da bi registreral za pol leta in zavaroval na obroke. :blink:

a se da prenest boniteto z avta na motor? :blush:

To o obrokih, seveda se da, in to veliko ljudi dela.

Bonifikacijo prenesti iz avta na motor je pa mission impossible :D

• 2 mesecev pozneje...
Objavljeno

pod to temo bom napisu, ker se mi zdi, da sm se najbolj paše... koliko znasa registracija in tehnicni pregled za 125 ccm motor, ki je odprt na okoli 22kw??

hvala za odgovor

Objavljeno

pod to temo bom napisu, ker se mi zdi, da sm se najbolj paše... koliko znasa registracija in tehnicni pregled za 125 ccm motor, ki je odprt na okoli 22kw??

hvala za odgovor

poglej prejšno stran, zadnji post. Klik na povezavo in si zračunej. Ti bo uspel al rabš pomoč? :D

Objavljeno

am... jaz mamm 125 z 23 kw pa sem pri grawe en mesnc nazaj plačal 23k z -15% bonifikacije(prenesla iz mopeda)

pri ostalih je pa okol 45k tak da tisti ki mate več kot 11 kw le dajte pri grawe

LP

Objavljeno

zakaj pa pride pri generaliju tako poceni??? a je to samo kaksna markeninska fora?

Objavljeno

grawe ni generali

kukec kak se ti je iz mopeda preneslo na 125cc :? a si mel tut moped pri grawe zavarovan?

Objavljeno

ne moped sem mel pri triglavu...pa ni noben nič kompliciral....pa če bi pri triglavu zavaroval bi tut se mi prinesla,ker sem vprašal agenta...

LP

Objavljeno

grawe ni generali

kukec kak se ti je iz mopeda preneslo na 125cc :? a si mel tut moped pri grawe zavarovan?

nism mislu grave... na amzs strani sem pogledal ceno registracije... vse firme so računale okoli 60, pri generaliju pa le 12

• Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!