Skoči na vsebino

Nekaj posnetkov iz ceste Tržič - Ljubelj

Dirkac

Priporočene objave

Na enem od naših forumov se je pojavila tema s posnetki dveh motoristov, ki podirata rekorde na zgoraj omenjeni cesti - Klik. :ninja: :ninja:

Popravljeno . Popravil Dirkac
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

130 ja :grim

podirata rekorde?

:lol1:

najboljši je un posnetek narejen iz avtomobila.

lepo je prikazana uničena (poflikana) cesta, to je pa tudi vse

če se je hotel s temi posnetki kdo frajerja delat :slap: se bo moral še malo potrudit :rolleyes:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

bedarija :slap: d bi vsaj znau pelat :lol1: tisti števc pa nej da nazaj original gor, ne tist s stisnjenimi številkami :whistle:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

... pa k bi mel usaj kej za pokazat  :slap:

ne govor bedarij....bojo še res kakšno neumnost ušpičli :nono:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ne govor bedarij....bojo še res kakšno neumnost ušpičli :nono:

no.. ni blo misljen kot spodbuda.. bi se pa dal tko razumet verjetno :xx:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

a tam ko piše 180 km/h pa peljeta za avtomobilom se ti tudi zdi tako hitro? :grrr

1. zaradi izredno slabega posnetka se ne da skoraj 0 videt

2. kot je že yozo dejal, tam kjer peljeta za avtom, peljeta enako hitro kot avto in to naj bi bilo 180 km/h :slap:

3. ko stojiš ob cesti (ali nad njo) se ti vse skupaj zdi hitreje kot je dejansko

4. posnetek moto_4 mi je še vedno smešen :fredy:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Dobri ste! Večino vas moti, da nista šla 230 ampak manj. Pred takim motoristom se nihče ne more varno vključiti na cesto.

Sicer pa brezveze. Upam le, da bosta retarda s svojim final ridom 3. osebam (vključno z zdravstveno blagajno) povzročila čim manj nevšečnosti.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

a to je kao car zdej,..eh pojma nima....k Hugotu se gre loh učit (modra R1,Rossi čelada,posnetek iz rid)... :OK: :OK: ...glih zadnjič sem njegov posnetek dobu k je šel na Ljubelj,z zelo dobro sliko...tm pa gre dejanskih 240km/h na določenih odsekih :eek: ...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

a to je kao car zdej,..eh pojma nima....k Hugotu se gre loh učit (modra R1,Rossi čelada,posnetek iz rid)... :OK:  :OK: ...glih zadnjič sem njegov posnetek dobu k je šel na Ljubelj,z zelo dobro sliko...tm pa gre dejanskih 240km/h na določenih odsekih :eek: ...

To mi moraš zrihtat!!!

Lp Burnout

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

a to je kao car zdej,..eh pojma nima....k Hugotu se gre loh učit (modra R1,Rossi čelada,posnetek iz rid)... :OK:  :OK: ...glih zadnjič sem njegov posnetek dobu k je šel na Ljubelj,z zelo dobro sliko...tm pa gre dejanskih 240km/h na določenih odsekih :eek: ...

Ravno danes v službi gledal posnetke enaga iz Ce, ki prejšnji teden ni preživel nesreče v AT. Posnetki so bili narejeni dan pred nesrečo. Tip čez cel ovinek drsa po tleh s stopalko na Ninji 636 letnik 2005. Takrat je bil frajer, ampak frajerja ni več!!! Je tole :topic: ali ima kaj zveze s to temo???!!!

Popravljeno . Popravil lederman
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

:topic: glede na to da se kar nekaj MS-jevcev bori za varnejše obcestne ograje in da jih večji del piše kako je treba vedno biti v polni bojni opremi, da o tistih ki sodelujejo pri MAKSI-ju sploh ne govorim IN TO VSE ZA VOLJO VEČJE VARNOSTI V PROMETU ... me zanima kako se boste odzvali na moj predlog:

PREDLAGAM MODERATORJEM DA SE ODSLEJ Z MOTOSVETA BRIŠE VSE LINKE, KI VODIJO DO DOMAČIH POSNETKOV RAZNIH "FRAJERJEV" KI NA NAVADNIH CESTAH OGROŽAJO SEBE, PREDVSEM PA DRUGE, TAKŠNE POSNETKE GLEDAJO TUDI MLADCI, KI POTEM HOČEJO BITI COOL IN ŠE SAMI POSNETI KAJ PODOBNEGA :SS (pustimo posnetke raznih kaskaderjev, posnetke na dirkališčih itd. , motijo me zgolj posnetki tipa "ghost rider" na navadnih prometnih cestah)

Popravljeno . Popravil bLuZoNdEr
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!