Skoči na vsebino

Tomaž Humar

pupa

Priporočene objave

Zakaj očitki.... sej so vsi vedeli kam gre in kakše posledice so lahko.... sicer pa so po mojem doma že navajeni, da ima on takšno življenje, zato ne vidim razloga, zakaj bi mu kr naenkrat očitali oziroma mislim, da v tem primeru, bodo kvečjemu vsi veseli, da je sploh doma in bodo pozabili na očitke.

niso vsi omejeni na štiri stene, ko pomislijo na dom.... dom je tudi Slovenija .) vsaj tko sem jaz razumela Simćija......

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Seveda da ni slabo da o tem poročajo, na živce mi gre da šele potem, ko gre kaj narobe, delajo iz tega tak cirkus in senzacijo, ker vejo da se to prodaja.....mrhovinarji :devil:

Sej Tomaž in ostali alpinisti niso nč krivi, jaz bi novinarje nekam poslal :grim

lej, ko pride cirkus v mesto - lahk oplačaš vstopnico in greš notri pogledat ,lahko pa ne plačaš karte in ne greš pogledat predstave ... ;) saj cirkus potem čez max .2 tedna odpelje naprej ...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ampak Symru je odogovoril na moj prvi post, ki se je izključno nanašal na dom - štiri stene....

No, sej je vseeno! On (Humar) že ve kaj njemu najbolj paše!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

zato ker je smrt največji biznis in se o tem največ govori........ jebatga..... to smo pa mi potrošniki krivi. Kdaj je nastala ta debata in je večina od vas začela spremljati kaj se dogaja? Ko sem napisala, da je nekaj narobe... mater, je tema zanimiva ratala..... prej pa noben ni hodil na njegovo stran in bral o tem, kako  se je aklimatiziru in prišel nazaj itd..... aja, to sploh ne veste, da obstaja.....  :slap:

ja, Pupa, res je - nismo vedeli odgovorov na tvoje vprašanje iz prvega posta... ne kd oje Humar ,ne kaj je gora ,ne kaj je alpinizem, kaj šele, kaj je to spletna stran ... Pupa, sori, ampak daj preberi, preden objaviš kaj ... da ne boš naslednjič tko mimogrede "opravila z vsemi v enem stavku" na podlagi zavajanja same sebe. ...

Lep pozdrav ... S.

Ste že slišali za Tomaža Humarja in njegove mogoče malo "nore" podvige??

Humar se je namreč zaplezal malo.... ima poškodovano roko na cca 6.400 m in ne zna ne naprej ne nazaj........ Na njegovi strani

BTW: kaj je zdaj z roko?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Spet primerjanje sporta (tokrat kraljice sporta) z alpinizmom. Treba je vedt da je na svetu samo pescica alpinisticnih drzav, tecejo pa vse drzave. Kenijci in temnopolti americani ne hodijo v hribe. Zato je slovencu laze bit vrhunski alpinist kot priti v finale v teku na 100 metrov na SP-ju. Konkurenca je 10000x vecja v kosarki, atletiki, v nogomet......kot v alpinizmu. Za uspeh v nastetih sportih rabis talent in trdo delo, v alpinizmu rabis le trdo delo in finance. Laze bi bilo meni osvojiti Everest, kot skociti v daljino osem metrov in pol. (ce bi oboje zacel ze v otrostvu).

Svaka cast Humarju, vesel sem da je ziv prisel dol.

lej, adekvatnega "poligona" za prosti ekstremni alpinizem pač ni v vsaki državi ... kaj šele v vsakem mestu ... je pač treba tja it ... in zato je teh "športnikov" tolk malo ...

Kapiraš? PS: kako to, da je Debevc tak car - pa kolk jaz vem ja tega športa (streljanja) ni glih v vsakem mestu ali vasi ... kako je le to mogoče? Zakaj je tisto potem šport?

ej, brihta ... porab bučo ... pa mal pogruntaj kaj ...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Za uspeh v nastetih sportih rabis talent in trdo delo, v alpinizmu rabis le trdo delo in finance. Laze bi bilo meni osvojiti Everest, kot skociti v daljino osem metrov in pol. (ce bi oboje zacel ze v otrostvu).

PS: po mojem pa se malce motiš ;)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

lej, adekvatnega "poligona" za prosti ekstremni alpinizem pač ni v vsaki državi ... kaj šele v vsakem mestu ... je pač treba tja it ... in zato je teh "športnikov" tolk malo ...

Kapiraš? PS: kako to, da je Debevc tak car - pa kolk jaz vem ja tega športa (streljanja) ni glih v vsakem mestu ali vasi ... kako je le to mogoče? Zakaj je tisto potem šport?

ej, brihta ... porab bučo ... pa mal pogruntaj kaj ...

Sej to sem hotu povedat. Zato mi gre nazivce primerjanje sportov. Zato sem reku, da Kenijci ne plezajo radi v Himalajo, ker nimajo pogojev. Sej vse to vem. Hvala vseen.

Popravljeno . Popravil Brihta
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Samo tolk prosim malo. Ne mi zdej kr vse alpiniste nekam povzdigvat. Sej maš seveda izjeme, ki so asi, ampak to imaš tudi v vseh drugih športnih panogah in kakšnih drugih dejavnostih. Tko, da ne mislt, da so zdej pa vsi, ki tiste dve steni zlezejo, zdej pa že kar nadljudje :fight2:

jst sm zlezu tisto v Bohinju ob jezeru ... ;) a sm nadčlovek? Aja, pa gor sm nesu ekvivalent 40 kg hrane ;) vse v maščobnih oblogah :D bom zdaj eno tipično slovensko manevrsko varianto ubral "jaz in Humar, midva sva prava alpinista" ;)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

in zato je teh "športnikov" tolk malo ...

In glih zato je nekomu, ki je v tem sportu bolj resno, lazje biti znan, car, vrhunski sportnik....ker jih je malo. Ker ne ves kako bi se avstralc, kenijc, al pa malezijec gor znasli.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Komentar Dava Karničarja: tule

.)

A ste tole poslušali? Vsemu povedanemu človek težko oporeka. Največji cuker pa je na koncu, ko Davor pravi, da se bo dečko moral začeti obnašati bolj alpinistično.... :grim

(zdajpanaredimoanketokajjealpinizem press)

Popravljeno . Popravil blondini
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Pri tovrstnih ekstremnih "športih" tvegaš za uspeh z življenje v veliko večji meri kot pri kakem fuzbalu, tenisu . . . .

Morda nas bodo pa sedaj manj zamenjevali s Slovaki :D

Namesto, da bi bli veseli, kaj lahko mali slovenčki dosežemo, se prepirate o denarju za reševanje, ki ga zaradi tega nihče od vas ne bo imela niti manj niti več.

:topic:

Pred kratkim je bila uspešno izvedena reševalna akcija rusov iz podmornice, rešili so jih pa britanci.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Kako pa ocenjujete krnicarjevo Izjavo. Izjavo se enega izkusenega alpinista.

Meni je vsec. Vsec mi je predvsem zakljucek:Vesel sem da se je vse srecno izteklo, ampak upam da se bomo sli stvar v prihodnje bolj alpinisticno. :OK:

Kdo je zdej vecji car Humar al Krnicar? :hmm:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Pri tovrstnih ekstremnih "športih" tvegaš za uspeh z življenje v veliko večji meri kot pri kakem fuzbalu, tenisu . . . .

Morda nas bodo pa sedaj manj zamenjevali s Slovaki  :D

Namesto, da bi bli veseli, kaj lahko mali slovenčki dosežemo, se prepirate o denarju za reševanje, ki ga zaradi tega nihče od vas ne bo imela niti manj niti več.

:topic:

Pred kratkim je bila uspešno izvedena reševalna akcija rusov iz podmornice, rešili so jih pa britanci.

Res je, njih je tut zebl k svina. So se vkup dal, pa grel v grupi.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Meni je vsec. Vsec mi je predvsem zakljucek:Vesel sem da se je vse srecno izteklo, ampak upam da se bomo sli stvar v prihodnje bolj alpinisticno. :OK:

Definitivno ti, ker si tudi sam tak lep zaključek naredil :OK: :OK: :OK:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

A ste tole poslušali? Vsemu povedanemu človek težko oporeka. Največji cuker pa je na koncu, ko Davor pravi, da se bo dečko moral začeti obnašati bolj alpinistično.... :grim

Nekako kar realna izjava, morda je Tomaž vseglih hotel mal preveč, brez zavedanja posledic. Sicer pa se pred vzponom ni zanašal na kakršnokoli reševanje.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

BTW: kaj je zdaj z roko?

Skoraj jo je zlomil....sej jest tud u bistvu skoraj vsak dan sexam...skoraj sem u ponedeljek, skoraj u torek, skoraj u sredo in tako naprej....

Ej, novinarska informacija, da je skoraj 2 x zlomil roko.....višek objektivnega novinarskega poročanja :OK:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Definitivno ti, ker si tudi sam tak lep zaključek naredil  :OK:  :OK:  :OK:

Sem ga hotu ze zbrisat. K se tut men ni zdel uredu. Sej k tkole berem, je res beden. Mas prav.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

hmm ... alpinisti zamerijo humarju popularizacijo ... več o tem v petkove Delu ;)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Nekako kar realna izjava, morda je Tomaž vseglih hotel mal preveč, brez zavedanja posledic. Sicer pa se pred vzponom ni zanašal na kakršnokoli reševanje.

zdaj smo vsi pametni

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

škoda časa da se prerekate okol debilnega povzpetniškega hamerčka :SS tak alpinist v bajti pa je fuknu da so mu naredil 10 operacij

njemu gre samo za denar pa slavo kot strelu alpinizem je njemu kot meni popoldanska vožnja z mopedom :BUA: :BUA: :BUA:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

1) Humar je šel v goro kljub izredno slabim in skoraj nezmotljivim vremenskim napovedim (baaad baaad weather conditions, danger snow itd), ko so vse odprave spokale in šle domov.

2) A veste, da lahko vsi tisti piloti, ki so sicer sedaj, ko je uspelo, "nacionalni piloti", izgubijo službe in pilotske licence zaradi podviga? So kršili ogromno pravil ...

3) a poznate 1999.humar.com? ;)

Popravljeno . Popravil SymRu
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

1) Humar je šel v goro kljub izredno slabim in skoraj nezmotljivim vremenskim napovedim (baaad baaad weather conditions, danger snow itd), ko so vse odprave spokale in šle domov.

2) A veste, da lahko vsi tisti piloti, ki so sicer sedaj, ko je uspelo, "nacionalni piloti", izgubijo službe in pilotske licence zaradi podviga? So kršili ogromno pravil ...

3) a poznate 1999.humar.com? ;)

1) vemo

2) odločitev je padla s strani vrhovnih, niso se piloti sami odločali

3) kaj je to točno?? :hmm:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

PS: Maji Roš neki baje ravnokar crkuje tam pod Nango ...

kaj jim je končno zmanjkalo teh čudežnih baterij....... B)

uboga maja.. s čim si jo bo zdej tresla :D :D :D :D :D .) :010

Popravljeno . Popravil rebel
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!