AREA Objavljeno November 10, 2007 Deli Objavljeno November 10, 2007 Enkrat sem vozo fotrovo službeno Xsaro l. 99, 1,4 mislim da 75KM...avto je presenetljivo poskocn, v notranjosti dokaj glasn - cvilec zvok. Kolk foter ve jim ni kaj extra dost crkovala majo pa skoz problem s klimo, baje je kanal za klimo spelan poleg auspuha in se greje ko satan. Ce je tak pri vseh al je pa to kaka tovarniska napaka pa se mi ne sanja, to bo mogo pa kdo drug povedat. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Fingi_ Objavljeno November 11, 2007 Deli Objavljeno November 11, 2007 Hvala obema za odgovor :) :yea1: Zaenkrat še kr dobro kaže tole, da ni večjih napak :OK: To da je glasn, me pomoje ne bo tok motilo, bo itak zmeri muska :blush: če je pa sam cev klime čudn postavlena pa tud ni panike, se jo vrjetno da kej prestavt :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stric Burek Objavljeno November 11, 2007 Deli Objavljeno November 11, 2007 Glede Fabie RS oz. Ibize Cupre ali topsport, mašina TDI 130KM nima noben kake konstruktivne pripombe? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAN Objavljeno November 13, 2007 Deli Objavljeno November 13, 2007 Glede Fabie RS oz. Ibize Cupre ali topsport, mašina TDI 130KM nima noben kake konstruktivne pripombe? Mašin je itak iz istega koncerna,tako da ni problematična ena ali druga. Prejšnji avto(seat toledo tdi)pri novem lastniku ima že okol 350kkm pa še kr ropota-prodan pri 270kkm.Redni servisi,enkrat crknu mass messer,enkrat pa gumica na cilindru od kuplunge,skratka skoraj brez pripomb. Nimš skoraj kej falit! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schmid87 Objavljeno November 15, 2007 Deli Objavljeno November 15, 2007 fingi, sm učer mal povprašou glede xsare :) reku je da ga do zdj še ni nč pustila na cedilu pa da dela vse normaln. še nč ni crknl. razn enkrat je mogu menat končnike, toj pa itak pocen. se je pa tut z drugimi pogovarjou k majo xsare pa je reku d so do zdj usi zadovolni.se prau ni panike če jo boš kupu :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Fingi_ Objavljeno November 15, 2007 Deli Objavljeno November 15, 2007 Hvala :OK: :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schmid87 Objavljeno November 17, 2007 Deli Objavljeno November 17, 2007 amm.. KUPIM sprednji odbijač za Renault 19. rdeče barve. Če mi kdo lahko kako svetuje/pomaga (pozna prodajalca) bi mu bil hvaležen če me o tem obvesti :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Spider™ Objavljeno November 18, 2007 Deli Objavljeno November 18, 2007 to govorijo tisti, k še nikol niso mel opla. ga mamo pr hiši že 15 let (prej vectra 2000, zdej 2.0dti), pa oba preko 250 000 kilometrov, brez težav. res pa je, da ga izdaja rja. vse ostalo super. Pr nas je pa glih kontra, prvi opel in tudi zadnji bo, prej meli daewooja hyundaja, kao zanič avti, nikoli tolk problemov kot z tem oplom. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
uuu Objavljeno November 26, 2007 Deli Objavljeno November 26, 2007 Kupujem na novo rabljen avtomobil, zagledal sem se v jeklenega o katerem nimam pojma, pa zato sem se obrnil na mnenja vas, kateri imate dosti več pojma o tem dotičnem avtomobilu! Gre za Hyundai Accent, 1.5ccm/90KM ,letnik 2001, cca 60.000 km, s klimo, od 1. Lastnika, s servisno knjigo po žigosano in računom na kateremu piše, da je dejansko avto Slovenskega porekla, ki je bil kupljen v Avto Merkurju v Lj.! Prodaja se, ker je lastnik že kupil novi avtomobil! Vse je lepo in prav, samo kaj, ko nimam zaupanja v Vzhodnjake (razen Honde/Mazde/Toyote)! Cena: cca 3500 Eur. Zanima me ali imajo ti avtomobili kakšno hibo in na dolgi rok, kako je s servisi? Zelo lepo bi bil hvaležen na katera koli mnenja, zakaj ga vzeti oz zakaj ne? LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
simonsi Objavljeno November 26, 2007 Deli Objavljeno November 26, 2007 predrag, trpežen. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stric Burek Objavljeno November 27, 2007 Deli Objavljeno November 27, 2007 Kolega ga ima in ga hvali v vseh pogledih... Tudi potegne solidno Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Red Objavljeno Januar 26, 2008 Deli Objavljeno Januar 26, 2008 Mene pa zanima, kako so se kaj obnesle prve Dci Lagune, tam od letnika 99 naprej, se pravi stari model. Mam eno mikavno ponudbo s strani kolega......smešna reč.....pristaš japoncev, trenutno na VW in razmišljam o francoskem vozilu.... pa še Renaultu :slap: Gre za Laguno Dci Break, 2000 ali 2001, nisem ziher, opreme več kot dovolj, opravljen velik servis, avto ima čez 200.000 prevoženih km, zelo ohranjen, vožen pretežno na daljših relacijah. Kar mi poraja skrbi, je, da je bila kljub vsemu potrebna menjava turbine, magari jo je ded ganjal po avtocestah - je to normalno za tovrstne avte pri tej kilometraži? Cena je ugodna, pa itak ne vem, ali it v nakup ali ne, za približno isto vsoto je na razpolago tudi 406 Hdi, (110 KS). Pa tako sem bil prepričan, da za kaj podobnega nikoli ne dam svojih cekinov. :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Spider™ Objavljeno Januar 27, 2008 Deli Objavljeno Januar 27, 2008 (popravljeno) Ko si že omenil 406, kak je pa z plehom, že kaj rjavi? Verjetno gledaš l.99-01 Popravljeno Januar 27, 2008. Popravil The_Punisher Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Red Objavljeno Januar 27, 2008 Deli Objavljeno Januar 27, 2008 Ko si že omenil 406, kak je pa z plehom, že kaj rjavi? Verjetno gledaš l.99-01 Ta teden bo na ogled, l. 99 je. Rja...mi zaupaš, keri deli so izpostavljeni? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ole Objavljeno Januar 27, 2008 Deli Objavljeno Januar 27, 2008 Odločil sem se za nakup novega avtomobila. Iz zdajšnega Renault Megane (l. 99) sem se nekako odločil da bi kupil Opel Astro 1.7 cdti (101km). (Sicer sem gledal še škoda octavia(rabljenih ni), mazda 6 (predraga)). Zanima me, če ima kdo ta avto ter kakšne izkušnje ima z njim (servis, poraba, vožnja). Hvala lp B. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Spider™ Objavljeno Januar 28, 2008 Deli Objavljeno Januar 28, 2008 Ta teden bo na ogled, l. 99 je. Rja...mi zaupaš, keri deli so izpostavljeni? Jaz tebe sprašujem če že rjavi :), sam ne vem, zato me zanima. Je imela sestra 206, pa je na zadnji haubi kazalo že pikice. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RHonda Objavljeno Januar 28, 2008 Deli Objavljeno Januar 28, 2008 Odločil sem se za nakup novega avtomobila. Iz zdajšnega Renault Megane (l. 99) sem se nekako odločil da bi kupil Opel Astro 1.7 cdti (101km). (Sicer sem gledal še škoda octavia(rabljenih ni), mazda 6 (predraga)).Zanima me, če ima kdo ta avto ter kakšne izkušnje ima z njim (servis, poraba, vožnja). Hvala lp B. Nasvet: renault megane 1.9dci ima kolega+čip 140 konj in zadovoljen kot malokdo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ole Objavljeno Januar 29, 2008 Deli Objavljeno Januar 29, 2008 Nasvet: renault megane 1.9dci ima kolega+čip 140 konj in zadovoljen kot malokdo. Pol praviš, da naj bi bil Megane boljši kot Astra. Tu je vse lepo in prav, razen dejstva, da se mi je Renault malo zameril (non stop neka popravila). Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gusti Objavljeno April 14, 2009 Deli Objavljeno April 14, 2009 (popravljeno) Oila vsem. Imam podobno vectro kot je tale http://www.av to.net/_AVTO/ad.asp?ID=2632820&show=1 (zbrisi presledek) Moja ima 222.000km, od znotraj je še res kot nova, od zunaj jo pa že malo rja daje (mislim dat popravit pred prodajo). Ok bolj me zanima, če se mi splača dat zraven še kakšnega jurčka ali pa dva, da bi jo zamenjal za tole: http://www.av to.net/_AVTO/ad.asp?ID=2759790&show=1 A ima kdo kaj izkušenj z temi megani? Za lagune l.03 - 04. sem slišal, da lahko imajo probleme z turbinami, pa nevem koliko je kaj resnice na tem? Verjetno ima tale megan enako mašino kot laguna? Kako je pa kaj z plehom pri renaultih pri teh letnikih? Opel je že porazen kar se tega tiče. Mama ima cliota l.97 pa je manj rjast kot moja vectra l.00. No pa če ima kdo še kakšno idejo za kak pametn avto za okrog 5.000€ (več ne)? Vectro prodajam, zaradi kilometrine (čeprav še ne crkuje) in tudi ne rabim več tako velikega avtomobila in pritljažnika, ker se nebom več dolgo vozil na daljše razdalje. Rad bi imel pa dizla ... nevem nekako sem se navadil nanj in mi je veliko bolj všeč način vožnje z dizlom (manjši obrati + več navora). Hvala vsem. LP Popravljeno April 14, 2009. Popravil gusti Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
suhi Objavljeno April 14, 2009 Deli Objavljeno April 14, 2009 (popravljeno) A ima kdo kaj izkušenj z temi megani? Za lagune l.03 - 04. sem slišal, da lahko imajo probleme z turbinami, pa nevem koliko je kaj resnice na tem? Verjetno ima tale megan enako mašino kot laguna? Kako je pa kaj z plehom pri renaultih pri teh letnikih? Opel je že porazen kar se tega tiče. Mama ima cliota l.97 pa je manj rjast kot moja vectra l.00. Glede dizlov 1.9 ti lahko povem samo kar se bere po forumih in to si pravilno napisal - šrot so! Jz bi definitivno vzel megana ali laguno ampak samo bencinsko verzijo, kar ta ni nikol imela večjih težav. Glede rje te naj ne skrbi, mi smo meli še do začetka leta 08 Laguno II letnik 02 in je bila še vedno kot nova pa kilometrov že ohoho! za ta denar se meni zdi da precej veliko muzike. če se vedno želiš dizla poglej k drugim znamkam - pusti Renaulta! ajd Popravljeno April 14, 2009. Popravil suhi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gusti Objavljeno April 14, 2009 Deli Objavljeno April 14, 2009 A pa to je fora samo z 1.9 dizli da so sranje, al so vsi renojevi nasplošno ... tut 1.5? Ja nekaj sem razmišljal tudi, da bi kupil bencinarja in ga dal predelat na LPG. Sam zdaj vidim da so bencinarji še dražji od dizlov, kar je sicer , je pa pokazatelj, da je z dizli sranje. LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
suhi Objavljeno April 15, 2009 Deli Objavljeno April 15, 2009 A pa to je fora samo z 1.9 dizli da so sranje, al so vsi renojevi nasplošno ... tut 1.5? Ja nekaj sem razmišljal tudi, da bi kupil bencinarja in ga dal predelat na LPG. Sam zdaj vidim da so bencinarji še dražji od dizlov, kar je sicer , je pa pokazatelj, da je z dizli sranje. LP Na drugo si si odgovoril sam (za predelavo ne vem zakaj, saj ne pije toliko no!), na prvo pa - bojda z 1.5 ni skoraj nič problemov, z 1.9 pa non stop! Resnično ti svetujem da bežiš stran od 1.9 in nabaviš 1.8 bencin, pa se boš peljal zelo spodobno, delalo bo, poraba bo dobrih 7l/100km če ga boš vozil dokaj normalno....se splača, verjemi! 1.5 je pa pomoje za tako težo krepko podhranjen. ajd Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tine27 Objavljeno Maj 26, 2009 Deli Objavljeno Maj 26, 2009 se strinjam z zgoraj povedanim.. sam imam zelo slabe izkušnje z renojevim dizlom 1.9 in ga odsvetujem, sploh pa je vprašanje če se danes še sploh splača imeti na dizel.. drugače pa glede nakupa na žalost v sloveniji še precej nazadujemo s temi portali za nakup avtomobilov - sploh glede avkcije (kjer se da dobiti zelo dobro kvaliteto po realni ceni s časovno spremenljivko), vendar pa bo menda avcija za avtomobile kmalu tudi na naših tleh in sicer konec tega meseca www.avtoweb.si avto avkcije Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
simonsi Objavljeno Maj 26, 2009 Deli Objavljeno Maj 26, 2009 fajn bi bilo da bi bile začetne cene 1 eur pa brez pridržane cene. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mkosir Objavljeno Avgust 16, 2009 Deli Objavljeno Avgust 16, 2009 Torej gospodje! Chrysler Voyager, tm od letnika 03 naprej, je kaj takega kar crkuje? Kako je z vzdrževanjem in potrošnim materialom ( sklopka, bremze, ležaji izpuh ...)Proti evropskim konkurentom ma kr dobro ceno. Predvsem me zanimajo izkušnje. LP! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se