nacko Objavljeno Januar 11, 2009 Opozori Objavljeno Januar 11, 2009 Lep pozdrau... mam sam eno uprašanje.... kje b se dal dobit luč pa spredn blatnik za Daelim VT 125? Hvala!
Irencko Objavljeno Januar 12, 2009 Opozori Objavljeno Januar 12, 2009 Lep pozdrau... mam sam eno uprašanje.... kje b se dal dobit luč pa spredn blatnik za Daelim VT 125? Hvala! hej... dej nejprej mal poglej... če dobiš kje kašnga razbitga po delih, se dost bl splača...
0b5353n Objavljeno Januar 12, 2009 Opozori Objavljeno Januar 12, 2009 Lep pozdrau... mam sam eno uprašanje.... kje b se dal dobit luč pa spredn blatnik za Daelim VT 125? Hvala! Drugače pa najdi kje na internetu je 100 % kje prodajajo rezervne dela za ta motor. Drugače pa kot je že Irencko rekel prvo poglej če lahko kje kaj rablenega dobiš. L.p.
bmwslo Objavljeno Januar 12, 2009 Opozori Objavljeno Januar 12, 2009 (popravljeno) Lep pozdrau... mam sam eno uprašanje.... kje b se dal dobit luč pa spredn blatnik za Daelim VT 125? Hvala! blatnik cca 25 € še eden 42 € Popravljeno Januar 12, 2009. Popravil bmwslo
sahero Objavljeno Februar 10, 2009 Opozori Objavljeno Februar 10, 2009 kaj mi lahko kdo pove kere svečke so za ta motor! ker ima svečka veliko dalši navoj kot pa navadna
Irencko Objavljeno Februar 11, 2009 Opozori Objavljeno Februar 11, 2009 kaj mi lahko kdo pove kere svečke so za ta motor! ker ima svečka veliko dalši navoj kot pa navadna ej če se ne motim je NGK CR8EH-9
nacko Objavljeno Marec 1, 2009 Opozori Objavljeno Marec 1, 2009 Nekaj bi uprašal, če lahko: Namreč imam daelima VT 125 n menim, da tako kot ste mnogi povedali, je motor 1A. Vendar pa sem pred kradkim menjal verigo in sem opazil, da sta pogonska zobnika že precej obrabljena. Motor bom drugo leto prodajal, zato menim, da se mi ne splača menjati zobnikov. Zanima pa me, če bodo zobniki "zdržali" še prihajajočo sezono? Lepo bi vas prosil za nasvet, ker se bom letos vozil zelo veliko(morje...) in resnično nevem, če naj zobnike menjam ali ne:s hvala! LP
0b5353n Objavljeno Marec 1, 2009 Opozori Objavljeno Marec 1, 2009 (popravljeno) Nekaj bi uprašal, če lahko: Namreč imam daelima VT 125 n menim, da tako kot ste mnogi povedali, je motor 1A. Vendar pa sem pred kradkim menjal verigo in sem opazil, da sta pogonska zobnika že precej obrabljena. Motor bom drugo leto prodajal, zato menim, da se mi ne splača menjati zobnikov. Zanima pa me, če bodo zobniki "zdržali" še prihajajočo sezono? Lepo bi vas prosil za nasvet, ker se bom letos vozil zelo veliko(morje.. .) in resnično nevem, če naj zobnike menjam ali ne:s hvala! LP Jst ti bom tko povedu. če ti je škoda dat denar potem poglej v servisno knižico če so bli že zobniki menjan. Potem pa še v priročnik ( menual book ) poglej po kolkih kilometirh se menjajo zobniki. Drugače pa če so res obrabljeni ti jst priporočam da menjaš ker blš dat neki denarja pa se brezskrbno vozit kukr da tvegaš pa maš skus neki u mislih pa še lhka ti crkne pol 400 km od doma... Odločitev je pa seveda tvoja. L.p. Popravljeno Marec 1, 2009. Popravil 0b5353n
nacko Objavljeno Marec 1, 2009 Opozori Objavljeno Marec 1, 2009 Jst ti bom tko povedu. če ti je škoda dat denar potem poglej v servisno knižico če so bli že zobniki menjan. Potem pa še v priročnik ( menual book ) poglej po kolkih kilometirh se menjajo zobniki. Drugače pa če so res obrabljeni ti jst priporočam da menjaš ker blš dat neki denarja pa se brezskrbno vozit kukr da tvegaš pa maš skus neki u mislih pa še lhka ti crkne pol 400 km od doma... Odločitev je pa seveda tvoja. L.p. hvala ;)
Irencko Objavljeno Marec 1, 2009 Opozori Objavljeno Marec 1, 2009 tud jst ti svetujem d jih kr raj zamenjaš... sploh če se boš velik vozu, če druzga ne saj občutk boš meu bolši in vse... tut k ga boš prodaju lahko poveš d maš menene zobnike, in zatu tut kak ewro več zahtevaš zanj... presod pa itk sam. pa varno vožnjo in se vidmo na cesti :P
molotov Objavljeno April 8, 2009 Opozori Objavljeno April 8, 2009 mane pa zanima če ima vt isto mašino kot daystar. pa ča se kaj več kvari. in zakaj so rabljeni senejši od daystarov ali so manj vzdržljivi? lp
GitkoLina Objavljeno Avgust 20, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 20, 2009 am jst bi tudi nekaj uprašala. ali ima kdo izkušnje z prodajo delou za motorje preko online kataloga dataparts.de? so deli res orginalni in kvalitetni ali je to samo pranje denarja?
mihs Objavljeno September 6, 2009 Opozori Objavljeno September 6, 2009 Živjo, a je že kdo menjal svetilne lučke na obratomeru ali pa števcu hitrosti ?!? govorim za daelim DASYTAR VL LP!
mladamotoristka Objavljeno Julij 3, 2018 Opozori Objavljeno Julij 3, 2018 hoj malo pozno pa vseeno mene zanima, če se še zmeraj za začetek splača kupit rabljenega daelima VT pa da je tam do 18000 km prevoženih?
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se