GoUpC Objavljeno Avgust 21, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2007 Js prestavm tm pr mau čez 10k obratov
Gixxer Objavljeno Avgust 21, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2007 Js prestavm tm pr mau čez 10k obratov vi pa nekam hitro saltate :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin:
C4V4L13R Objavljeno Avgust 21, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2007 Pol ti gre pa lih tolk k men :whistle: Nemogoče hehe tvoj 110 z dvema? razen če si mislu moj post, pa pomotoma citiru goupc-a moj gre z dvema tolko kt tomos (preverjeno na eni skupni furci), po ravnem, drugač je itak v prednosti, ker pol pospeški zatajijo...sam sem se pa v zavetrju pelov recimo 117 za caddyjem ampak čist sklonjen, v dolino že čez 120 ampak res hudo dolino, pa še to je na rdečih obratih rulilo k neumno...normalno, če sem sam gre po ravnem okrog 110, sklonjen, v pokončni drži pa ene 100-105 Js prestavm tm pr mau čez 10k obratov pr kolk am rdeče?
GoUpC Objavljeno Avgust 21, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2007 vi pa nekam hitro saltate :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :lol1: :lol1:
_Fingi_ Objavljeno Avgust 21, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2007 Js prestavm tm pr mau čez 10k obratov hm... jest tud če ga navijem čez 11k(k ma pr 11k kao največjo moč) se mi težko zvrti pol s 5. prestavo. oz. se mi sploh ne :closedeyes: vi pa nekam hitro saltate :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: hja no :rolleyes: :rolleyes: sej veš...dvocilindraš :whistle: poglej RSV, VTR.. se tud sam do 12k vrtijo :whistle: :whistle:
GoUpC Objavljeno Avgust 21, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2007 hm... jest tud če ga navijem čez 11k(k ma pr 11k kao največjo moč) se mi težko zvrti pol s 5. prestavo. oz. se mi sploh ne :closedeyes: Ja js ga lih tko navijam. To bi mogl brez problema do 100 in čez. :unsure:
Tomyboy Objavljeno Avgust 21, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2007 Če boste šli kaj na Jezersko, mal prej povejte, pa se vam pridruži še en 4T stroj.
_LuX_ Objavljeno Avgust 21, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2007 Če boste šli kaj na Jezersko, mal prej povejte, pa se vam pridruži še en 4T stroj. ejga kdo pa si ti ce smem uprasat, k vidm da si iz preddvora pa nkol se nism vidu tomosa da bi ga kdo tm mev
GoUpC Objavljeno Avgust 21, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2007 pr kolk am rdeče? rdeč se začne pr 11 000
Tomyboy Objavljeno Avgust 21, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2007 ejga kdo pa si ti ce smem uprasat, k vidm da si iz preddvora pa nkol se nism vidu tomosa da bi ga kdo tm mev Tavželj iz Preddvora
_LuX_ Objavljeno Avgust 21, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2007 Tavželj iz Preddvora Aja od une prfokse, to bom pa jest enkrat do tebe prsu bos dav za krog ali 2 sori za :topic:
_Fingi_ Objavljeno Avgust 21, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2007 Joj, ke je 2 takt, k je tko u izi za štimat... tole je pa krneki :headbang: :headbang: Frgazr nima igle pa tistga za zrk omejit povezan z gasom, ampak ma čist avtomatsko, se dviguje kukr se mu zapaše... z gasom ti sam odpiraš pa zapiraš tisto končno lukno predn gre v glavo notr... pomoje mam mal preveč bencina, sam nism nikjer vidu kšnga šraufka za štelat :trance_33_sleep: :rolleyes: pa en kp cevk je, k pojma nimam zakaj bi lohka ble. Iz tanka gre ena v bencinsko črpalko, ke notr pa pride še cevka, k je sestavlena iz dveh, k gresta usaka iz enga kolena od fergija do cilindra(glave no) Druga cevka gre kr nekam zadi pod sedež, vrjetno za uberlauf... mislm, pač odduušek..., pol maš pa šeeno cevko iz ene take škatlce k bencinska pumpa, k gre pa nazaj v airbox, pa če jo zamašiš al pa ne ni fore, sam ne ropota :krneki: Tok je use brezveze da... glava peče :headbang: :headbang: K bi se komot dal use sam z eno cevko narest, pa še bencinsko pumpo bi stran lohk dau :closedeyes: No pa še dve slikce k vem da pojma nimate kaj sm hotu povedat... zdej vm bo pa še mn jasn
C4V4L13R Objavljeno Avgust 21, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2007 ja, to maš prav...zadeva z zrakom in benzom je pr 4-takterjih precej komplicirana in je ferg bol težko nastavit...ziher pa mora met šraufke za zrak štelat, glede cevi pa kablov pa tega....ti maš 2 cilindra pa 2 ferga?
Čamac Objavljeno Avgust 21, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2007 zastonj šraufaš, gre kolko gre :D
k0ci Objavljeno Avgust 21, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2007 mislim da imajo 4t mašine celo membranski ferg
D_u_H_e_C Objavljeno Avgust 21, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2007 omfg sj nevem ki bi naj kaj blo točno :D
GoUpC Objavljeno Avgust 21, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2007 Ja js sm tud gledov tole zmešnavo pr mojmu in isto nism vedu kwa je za kej. Čist preveč kompliciran. :slap:
Schmid87 Objavljeno Avgust 21, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2007 Tavželj iz Preddvora Tomaj? :hmm:
_Fingi_ Objavljeno Avgust 23, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2007 Am, to, da če se pelem recimo pr 5k obratih, pa gas čist zaprem ... pa čez 2 s dam spet gas, in mi ga čist morit začne vrjetno ni normalno? A kdo ve kaj bi lohka blo? :unsure: :unsure: :whistle:
Guest Brumer Objavljeno Avgust 23, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2007 Am, to, da če se pelem recimo pr 5k obratih, pa gas čist zaprem ... pa čez 2 s dam spet gas, in mi ga čist morit začne vrjetno ni normalno? A kdo ve kaj bi lohka blo? Cajt,da k enemu dobremu mehaniku zapelješ!!!!!!!!!!!!!!!
ICE_MAN Objavljeno Avgust 28, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 28, 2007 Am, to, da če se pelem recimo pr 5k obratih, pa gas čist zaprem ... pa čez 2 s dam spet gas, in mi ga čist morit začne vrjetno ni normalno? A kdo ve kaj bi lohka blo? :unsure: :unsure: :whistle: Pelji k mehaniku naj ti sinhronizira vplinjača med sabo, pa pregleda gumjaste dele za razpoke. Ne vem kako je pri 125 ampak pri 650 so radi kakšni gumjasti deli prepareli in motor je začel vlečt fovš zrak.
Bodlay Objavljeno September 2, 2007 Opozori Objavljeno September 2, 2007 Alo, mene zanima kdo ma Hyusota iz okolice Kamnika, modre barve, črna jakna, črna čelada... neki tazga. de ga mam jst vem, pa folk mi govori de je še en tak?? Če je kdo to, nej se jav de ne bom živel u strahu :D .. tolk za info za moj miren spanec, bodlay
Noiser69 Objavljeno September 3, 2007 Opozori Objavljeno September 3, 2007 Kaj te je strah ad se s tvojmo vozi? :D
Priporočene objave