Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Am, po števcu, bi se dalo... Goupc s foruma ga ma , pa prau da mu gre do 130...

jest sm šu do zdej 125 po avtocesti - po ravnem , seveda po števcu. Bomo vidl, če bo priložnost ga stestrirati še kdaj, zdej , k je upam da poštiman :krneki:

Objavljeno (popravljeno)

Normalna hitrost, je zame hitrost, ki je ne dobiš po 10km ravnine.

Popravljeno . Popravil Racon
Objavljeno

Joj... do 110km/h pride kr hitr... naprej pa mal bl počas... ni pa neki tko da bi prov počaaaaas lezu do 130...

Objavljeno
Am, po števcu, bi se dalo... Goupc s foruma ga ma , pa prau da mu gre do 130...

jest sm šu do zdej 125 po avtocesti - po ravnem , seveda po števcu. Bomo vidl, če bo priložnost ga stestrirati še kdaj, zdej , k je upam da poštiman :krneki:

Če boš testiru končno....povej...ti gps prnesem pa boš pomeru :)

Objavljeno (popravljeno)
Joj... do 110km/h pride kr hitr... naprej pa mal bl počas... ni pa neki tko da bi prov počaaaaas lezu do 130...

hihi kje so teli cajti :D zdej pa čist prehitr do 200 pride :D

Popravljeno . Popravil JeRn3j
Objavljeno
Če boš testiru končno....povej...ti gps prnesem pa boš pomeru :)

raj ne, me bo use minil :whistle: no, ce ne prodam, pol lohka, tok da se ve kok huso leti :whistle:

sam ne vem, sploh se mi ne da s takmu mopedam vozt več :rolleyes:

hihi kje so teli cajti :D zdej pa čist prehitr do 200 pride :D

vrjamem...

sej, pr men bo tud hmal tko :whistle:

Objavljeno
vrjamem...

sej, pr men bo tud hmal tko :whistle:

Kaj si boš pa zrihtal?

Objavljeno
Kaj si boš pa zrihtal?

Se mi zdi brezveze govort točno kaj, ker, mam zdele čez zimo cajt da se zmislem&naberem keš ukp...

Po vsej vrjetnosti bo pa neki SS 600, 2001-2003 :D upam no :blink: bomo vidl kako bo s financam, ker nočem čist brez keša ustat pol za opremo :wacko:

• 3 mesecev pozneje...
Objavljeno

zdravo! jaz sem nov tukaj in imam velike teža ve z mojim cometom. Motor nima nobene moči poleg tega pa ko mu dodam gas motor sploh ne poveča obratov. občutek imam kot bi ga nekaj hudo morilo. če ma kdo kake izkušnje naj mi pomaga preden ga peljem na servis

Objavljeno

A si mogoče kej dol dajov airbox?

Pa, probej, če ti s zaugom bol dela kot brez.

A ti, če se pelješ, pa spustiš gas, pa ga ponovno daš, tko, ful zamori? Če maš pa zaug ukloplen je pa uredu?( ko je mašina že ugreta mislim)

Objavljeno
A si mogoče kej dol dajov airbox?

Pa, probej, če ti s zaugom bol dela kot brez.

A ti, če se pelješ, pa spustiš gas, pa ga ponovno daš, tko, ful zamori? Če maš pa zaug ukloplen je pa uredu?( ko je mašina že ugreta mislim)

jah z zaugom je bolš ampak tut ne čist ok. drugač mi pa dela tko k s napisu

Objavljeno

Hehe, dej, dol dej kestl, oz, sam na stran, pa dej airbox lepo gor, tko da sede na frgazrje do konca.

Pr men je blo tko, da ni lih dobr gor sedu, in je fouš zrak uleku.

Ker, frgazr je membranski, ne pa na zajlo tko k običajni. In se ti tist ''plovček'' k omeje zrak pa dviga iglo dviguje na podtlak, k se ustvarja k gre zrak skoz fergi.

Na prvi sliki, je slikan skozi airbox, z vrha. Tista lukna v fergiju levo je to, k gre zrak tam skozi, da pol dviguje membrano. Kako pa ta membrana zgleda si pa lahko pogledaš na drugi slikci. In, če airbox ni dovol dobro gor, oz. je odvit, ti zrak nebo vlekl enakomerno čez vso površino fergija, amapk samo čez tavelko lukno, čez to, tamalo, k pa dviguje membrano, pa ne, tako da je učink skor enak, k pa da nebi mogu dt gasa do konca.

post-11961-1203977320_thumb.jpg

post-11961-1203977353_thumb.jpg

Objavljeno
zdravo! jaz sem nov tukaj in imam velike teža ve z mojim cometom. Motor nima nobene moči poleg tega pa ko mu dodam gas motor sploh ne poveča obratov. občutek imam kot bi ga nekaj hudo morilo. če ma kdo kake izkušnje naj mi pomaga preden ga peljem na servis

Poišči Dex-a na forumu. On ima ogromno izkušenj z Hyosungi.

Objavljeno

Sva že z Dex-om gledala mojga, dolg nazaj, pa je dost drgač, vse kar ma pri mašini enako kot veliki brat ma sekundarno vpihovanje zraka, pa še to je samo podobno...

Objavljeno

sam airbox, more čist do konca sedt na frgazrja, tm pač pr unih gumah... ker čene ti tm fouš zrk uleče.

• 6 mesecev pozneje...
Objavljeno

okcay 1. sory če že obstaja tema ozr. vprašanje samo se mi neda brat 28 strani.

Jst imam hyosunga 125 comet. In me zanima kje so blokade. Bral sem že nekaj da moraš zamenjati cev ki pelje iz ( celindra se mi zdi ) v avspuh sedaj če je to res me zanima kam naj peljem to zamenjati in koliko stane.

Hvala.

Objavljeno

Pomoje se ti ne splača karkol komplicirat, ker ne boš tolko vn potegnu iz njega kot boš pa v to predelavo vložu. Največ se bo poznal na zvoku za kar pa lahko lonc zamenaš pa si zmagov :whistle: .

Objavljeno

Sam sem biu pri JJS, da bi menjal komplet izpuh. potem k mi je use razložu mi je reku de bi dobu 5% moči, kar je pri 15KM premal, da bi se poznal. Useen če bi ogledala dol uzeu, bi več dobu. Lohka pa zamenaš lonc, se pozna mal, pride cca 130€ pri Wing Horse (ljubljana-vič).

p.s.:

mal sem se spravu "predelat" mojga hyusota:

- maska nad lučjo + 36 led diod z 8 različnimi programi utripanja

- nova ogledala

- nova H4 žarnica in parkirna

slike upam de bodo kmal

lp

Objavljeno
Sam sem biu pri JJS, da bi menjal komplet izpuh. potem k mi je use razložu mi je reku de bi dobu 5% moči, kar je pri 15KM premal, da bi se poznal. Useen če bi ogledala dol uzeu, bi več dobu. Lohka pa zamenaš lonc, se pozna mal, pride cca 130€ pri Wing Horse (ljubljana-vič).

p.s.:

mal sem se spravu "predelat" mojga hyusota:

- maska nad lučjo + 36 led diod z 8 različnimi programi utripanja

- nova ogledala

- nova H4 žarnica in parkirna

slike upam de bodo kmal

lp

ok. tenx... Dej pošlji sliko ko boš imel prosim.

na mail kilar.ml@email.si

ali me vpiši na

rudartrbovlje7@hotmail.com

Objavljeno

hay ! imam problem z mojim husotam!

Situacija se pojavi že na začetko ko hočem speljati ni obratov moram fajn gas navit ko speljem grejo obrati do 4k normalno nato pa začnejo padat to se dogaja tudi če dam v 2 prestava ... če pa že včasih s 1 peljem do 7k normalno nato začne padat pa prestavim v 2 je isti k*** ? Kaj bi lako bilo ? Sem že tuhtal če so filtri v frgazerju ... ?

Že imel kdo podoben problem ?

Objavljeno

Ok že vem kaj je z motorjem.

Zaribal je :closedeyes: Tako da konec motociklizma za nekaj časa.

Za popravilo morma zbrati 600 € .

L.p.

Objavljeno
Zaribal? Koliko kilometrov pa ima?

hya kilometrov ima komaj 14.000 no ja naj bi jih imel ... Jst sem kupil rablem motor ko je imel prevoženih 13.900 jst sm nredo samo 100 km še tist nevem če. Point je v tem da je mogoče prejšni lastnik ali previl kilometre ali pa je samo žico stran dal in je nabijal kilometre.

Nimam pojma ker letnik je sicer 2004. Olje sem imel veš čas poln tko da ... Možno da mi je zaribanega že prodal sam po mašini se ni slišal ker je laufal normalno tudi ko se se peljal je lepo vlekel po rovnem in v hrip nato pa ... :closedeyes: :trance_33_sleep:

• Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!