_LuX_ Objavljeno September 28, 2008 Opozori Objavljeno September 28, 2008 hya kilometrov ima komaj 14.000 no ja naj bi jih imel ... Jst sem kupil rablem motor ko je imel prevoženih 13.900 jst sm nredo samo 100 km še tist nevem če. Point je v tem da je mogoče prejšni lastnik ali previl kilometre ali pa je samo žico stran dal in je nabijal kilometre.Nimam pojma ker letnik je sicer 2004. Olje sem imel veš čas poln tko da ... Možno da mi je zaribanega že prodal sam po mašini se ni slišal ker je laufal normalno tudi ko se se peljal je lepo vlekel po rovnem in v hrip nato pa ... :closedeyes: :trance_33_sleep: ja sam če zariba ti bat zagrab in obrati padejo pa motor crkne, teb so sam obrati začel padat an?
rak1 Objavljeno September 28, 2008 Opozori Objavljeno September 28, 2008 ja sam če zariba ti bat zagrab in obrati padejo pa motor crkne, teb so sam obrati začel padat an? Iya sej to. Men j crknu sm si mislu uf ziher so filtri zapacani bo treba menjat. Peljem jst na servis prav mehanik men če smo pesimisti je zaribal. Pa jst rečem kako je zaribal sej se lahko peljem sam grejo uprati do 3000k mak. do 4000k pa mi je reku d lahko tut tko zariba de n crkne čist ker vsake tok časa zobnik še zagrab in daje moč motorju. Jst sm s prazno glavo šou pol domov ker mi ni blo nč jasn pol me pa kliče čez 1 uro pa je reku sm dobil strokovno mnenje da je motor res zribo.
_LuX_ Objavljeno September 28, 2008 Opozori Objavljeno September 28, 2008 Iya sej to. Men j crknu sm si mislu uf ziher so filtri zapacani bo treba menjat. Peljem jst na servis prav mehanik men če smo pesimisti je zaribal. Pa jst rečem kako je zaribal sej se lahko peljem sam grejo uprati do 3000k mak. do 4000k pa mi je reku d lahko tut tko zariba de n crkne čist ker vsake tok časa zobnik še zagrab in daje moč motorju. Jst sm s prazno glavo šou pol domov ker mi ni blo nč jasn pol me pa kliče čez 1 uro pa je reku sm dobil strokovno mnenje da je motor res zribo. zobnik na vsake tolk časa zagrab? nvm kakšen zobnik je to mislu drugač pol užge zato ker se bat skrči in ma še moč a nima hyosung drugač 2 celindra? a sta oba zaribala?
rak1 Objavljeno September 28, 2008 Opozori Objavljeno September 28, 2008 zobnik na vsake tolk časa zagrab? nvm kakšen zobnik je to misludrugač pol užge zato ker se bat skrči in ma še moč a nima hyosung drugač 2 celindra? a sta oba zaribala? hm... Ja ima 2 celindra ... nimam pojma mogoče je 1 zariban pa eden ne ... tud sanja se mi ne
k0ci Objavljeno September 28, 2008 Opozori Objavljeno September 28, 2008 pa ne more kr tak zaribat, če obrati ne grejo prek 4000 so lahko ventili napačno naštimani, zanič svečke,..... nazadnje kar bi jaz pomsilil je da je zaribal, to ni 2T petarda
NejcZ Objavljeno September 28, 2008 Opozori Objavljeno September 28, 2008 Meni je tud na enem Tomosu ventil zvilo :rolleyes: To je isto k ribanje :krneki:
rak1 Objavljeno September 28, 2008 Opozori Objavljeno September 28, 2008 nimam pojma. Bom konec meseca motor razdru da vidimo kje smo. Potem spročim kaj je
NejcZ Objavljeno September 29, 2008 Opozori Objavljeno September 29, 2008 Mehanika raje menjaj.. :rolleyes:
Bodlay Objavljeno September 29, 2008 Opozori Objavljeno September 29, 2008 Evo slike pa videe od "predelave" http://www.youtube.com/watch?v=a2nDHE7sRmI
budacki Objavljeno September 29, 2008 Opozori Objavljeno September 29, 2008 Evo slike pa videe od "predelave" http://www.youtube.com/watch?v=a2nDHE7sRmI Sem nor ali so to speedtech ogledala. Kaj je pa to za ena maska odspredaj? Kje si ubavu? :worship: :worship:
LooLekSLO Objavljeno September 29, 2008 Opozori Objavljeno September 29, 2008 Mojster to pa je vredu zadeva :worship: :worship:
k0ci Objavljeno September 29, 2008 Opozori Objavljeno September 29, 2008 Evo slike pa videe od "predelave" http://www.youtube.com/watch?v=a2nDHE7sRmI ej a to si sam napisu program za LEDice?, če si, naredi še takega ki imitira utripanje luči v providi, tistih ki so v prvi maski
Bodlay Objavljeno September 29, 2008 Opozori Objavljeno September 29, 2008 (popravljeno) ogledala so race-tec, maska pa od yamahe xj 600n ledice mi je brat zrihtu, program pa use.. jst sm sam lukne zvrtu provida pa je gor.. sam ni posnete Popravljeno September 29, 2008. Popravil Bodlay
rak1 Objavljeno Oktober 7, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2008 Evo sezona gre proti koncu tko da me zanima do gdaj se boste vozil ozr. do gdaj ste se. Jst osebno see ne vozim že 14 dni ker mi je moj huso zaribau tko da... do druge sezone bo že popravljen in pripravljen na nove ture !!
GoUpC Objavljeno Oktober 8, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2008 Evo sezona gre proti koncu tko da me zanima do gdaj se boste vozil ozr. do gdaj ste se. Jst osebno see ne vozim že 14 dni ker mi je moj huso zaribau tko da... do druge sezone bo že popravljen in pripravljen na nove ture !! Js dokler ga ne prodam oz. dokler bo vreme dopuščalo :) zele je prov fajn :OK:
budacki Objavljeno Oktober 8, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2008 Js dokler ga ne prodam oz. dokler bo vreme dopuščalo :) zele je prov fajn :OK: ce je dobrih 15°C in soncek je prou suprca. Res da ni idealno ampak se pa da pelat. Je blo tut ze minusa in sneg na cesti in marsikaj pa se je prezivelo. Z nekaj ozeblinami ampak ok... :D
_Fingi_ Objavljeno Oktober 8, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2008 Js dokler ga ne prodam oz. dokler bo vreme dopuščalo :) zele je prov fajn :OK: Tebe kr dostkrat srečavam... učer sm ti mahou pred makam k si levo zavijou, pa pomoje nis vidu :) :D
GoUpC Objavljeno Oktober 8, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2008 Tebe kr dostkrat srečavam... učer sm ti mahou pred makam k si levo zavijou, pa pomoje nis vidu :) :D ja to pa res nism vidu :? a si biu peš a na motorju? Drgač sm pa verjetn šu iz šole domov in sm že tok lačn da sploh ne gledam nč ukol ampak sam še gasa dam :D
rak1 Objavljeno Oktober 8, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2008 mene zanima kako pridem do žarnic ki osvetljujejo števc. Ker sem si kupil modre sam zdej nevem kako odpret števc kere šraufe morm odvit.? ideja ?
rak1 Objavljeno Oktober 15, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2008 Zanima me tudi če proda kdo avspuh za hyosung comet 125 ( 2004 )
rak1 Objavljeno Oktober 16, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 16, 2008 ya homologiranega .... pa cena seveda Ne original ...
0b5353n Objavljeno Oktober 19, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 19, 2008 Ok. Mene pa zanima če je že kdo probau predelati svojega husota in če je kako in kakšni so rezultati. L.p.
special749 Objavljeno Oktober 20, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 20, 2008 Evo slike pa videe od "predelave" http://www.youtube.com/watch?v=a2nDHE7sRmI dobr si zrihtu :worship:
0b5353n Objavljeno Oktober 21, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2008 To smo že videli...bilo je mišljeno poleg tega kar so že objavili
Priporočene objave