ixs Objavljeno Avgust 26, 2005 Avtor Deli Objavljeno Avgust 26, 2005 Kje si pa bil? ← Lj- Ivančna Gorica - Žužemberg - Novo Mesto - Metlika - Črnomelj - Meja proti Delnicam(huda cesta) - Kočevje - Laivach Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hrčo Objavljeno Avgust 26, 2005 Deli Objavljeno Avgust 26, 2005 Ne motis se, ampak vem da bo v nedeljo lepo :blink: :ninja: :ninja: :ninja: ← Te držim za besedo .... :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Wobewt Objavljeno Avgust 26, 2005 Deli Objavljeno Avgust 26, 2005 ???? nočem dati .... :hmm: nč ne vem jaz o tem ... :blush: ← Men je blo kul, takrat se nisi branila... B) B) B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pimpi limpi Objavljeno Avgust 29, 2005 Deli Objavljeno Avgust 29, 2005 Jutro! Kako smo v tem lenem :zzz: , zaspanem:yawn: , glupem ponedeljku!? Ma fajn je pa to, da se jutri spet vidimo!!! :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hrčo Objavljeno Avgust 29, 2005 Deli Objavljeno Avgust 29, 2005 Men je blo kul, takrat se nisi branila... B) B) B) ← Čaki mal, da ne bo kakšne pomote .... a vsi vemo o čem govorimo :hmm: .... pa tud mislm, da ga je takrat peljal Maxximum .... :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hrčo Objavljeno Avgust 29, 2005 Deli Objavljeno Avgust 29, 2005 Jutro! Kako smo v tem lenem :zzz: , zaspanem:yawn: , glupem ponedeljku!? Ma fajn je pa to, da se jutri spet vidimo!!! :OK: ← Zaspaaaaannnnooooo .... :zzz: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Avgust 29, 2005 Deli Objavljeno Avgust 29, 2005 Čestitkam - vsem osmim zbranim Firestartersom na fotki Dejana Mijoviča v današnji Mladini ( očitno je "varovanje" uspelo :OK: ) Dobra fotka :naughty: Se da kje dobiti poster? :rolleyes: Veeelik poster? :whistle: :wub: :xx: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ixs Objavljeno Avgust 29, 2005 Avtor Deli Objavljeno Avgust 29, 2005 kdo bo prlepu da vidmo..... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maXXXimum Objavljeno Avgust 29, 2005 Deli Objavljeno Avgust 29, 2005 Čaki mal, da ne bo kakšne pomote .... a vsi vemo o čem govorimo :hmm: .... pa tud mislm, da ga je takrat peljal Maxximum .... :) ← A spet rabte koga, da bo mal prtisnu eriko? :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ixs Objavljeno Avgust 29, 2005 Avtor Deli Objavljeno Avgust 29, 2005 Čestitkam - vsem osmim zbranim Firestartersom na fotki Dejana Mijoviča v današnji Mladini ( očitno je "varovanje" uspelo :OK: ) Dobra fotka :naughty: Se da kje dobiti poster? :rolleyes: Veeelik poster? :whistle: :wub: :xx: ← Al pa če poveš kateri je bil :wub: pa zrihtam pijačko za pijačko :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Avgust 29, 2005 Deli Objavljeno Avgust 29, 2005 (popravljeno) Al pa če poveš kateri je bil :wub: pa zrihtam pijačko za pijačko :D ← Kako kteri? :hmm: Vseh osem na fotki!!!! :slap: No ja.... če sem poštena, sem ene dva mal bl od bliz pogledala... :naughty: p.s. Pijačko za pijačko ni treba sploh..... razen če greva midva :afro1: p.s. Fotka je iz Sevnice.... da ti bo lažje pr srčku :rolleyes: Popravljeno Avgust 29, 2005. Popravil Manu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ixs Objavljeno Avgust 29, 2005 Avtor Deli Objavljeno Avgust 29, 2005 Uuuuu dobra fotka!!!! :D A si jo prlepla na monitor!? :D :kva2: Prid enkrat v clubhouse na pijačko pa bo vse skupaj rešeno....pa še posterje bodo fantje podpisovali!(PS:prinesite jih s seboj) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maXXXimum Objavljeno Avgust 29, 2005 Deli Objavljeno Avgust 29, 2005 A bo ze kdo prlepu fotko? Da vidmo o cem se debatira :photo: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ixs Objavljeno Avgust 29, 2005 Avtor Deli Objavljeno Avgust 29, 2005 manu dej odlep iz monitorja pa po faxu pošlji..... :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Avgust 29, 2005 Deli Objavljeno Avgust 29, 2005 Uuuuu dobra fotka!!!! :D A si jo prlepla na monitor!? :D :kva2: Prid enkrat v clubhouse na pijačko pa bo vse skupaj rešeno....pa še posterje bodo fantje podpisovali!(PS:prinesite jih s seboj) ← Normalno. :yes: Na VSE monitorje :naughty: Sicer jo pa gledam bolj kot recimo.... likovni/lfotografski kritik...tko no, se trudim, da ne bi bla kej pristranska ... se mi zdi, no ja, da... čeprav to nisem... no, všeč mi je pa pika! :) Clubhouse :hmm: Ne morem. :( :cry: Me hčerka ne pusti :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Avgust 29, 2005 Deli Objavljeno Avgust 29, 2005 manu dej odlep iz monitorja pa po faxu pošlji..... :D ← Al pa če jo ti odstižeš iz cajtnga in jo fotokopiraš pa za brisalce na avtih po ljubljani zatikaš :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ixs Objavljeno Avgust 29, 2005 Avtor Deli Objavljeno Avgust 29, 2005 Al pa če jo ti odstižeš iz cajtnga in jo fotokopiraš pa za brisalce na avtih po ljubljani zatikaš :whistle: ← zakva že?!?! :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Avgust 29, 2005 Deli Objavljeno Avgust 29, 2005 A lahko tudi po Kopru mal akcije nardite, da še mi vidimo :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pimpi limpi Objavljeno Avgust 30, 2005 Deli Objavljeno Avgust 30, 2005 A spet rabte koga, da bo mal prtisnu eriko? :naughty: ← No! Ne bodi pokvarjen, no :slap: ! Lohka pa se vseno kej prikežeš v clubhouse dons! Kak bilijard mogoče! :naughty: No bom šla jaz dons kupit mladino, k zdej ste me pa tolk nakuril s to fotko, da me prov firbec matra! :doze: :blink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ixs Objavljeno Avgust 30, 2005 Avtor Deli Objavljeno Avgust 30, 2005 Pa v Gorenjskem listu je bila prejšnji teden tudi ena manj posrečena. Ne vem pa kateri dan(od ponedeljka do petka).... Drugače bomo pa fotografije zatikali za brisalce ta vikend in sicer v vseh večjih slovenskih mestih: Abdomen, Arja vas, Bevke, Britof, Cif Cif, Dimlje, Erogenecone, Gabrje, Gerovo(HR), Fukfuktown, Hokuspokus,,.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Avgust 30, 2005 Deli Objavljeno Avgust 30, 2005 Drugače bomo pa fotografije zatikali za brisalce ta vikend in sicer v vseh večjih slovenskih mestih: Erogenecone, .... ← Lepo, da pridete tudi k nam. :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fire Objavljeno Avgust 30, 2005 Deli Objavljeno Avgust 30, 2005 :? Jutro! :( Spet siht. Vseeno boljse kot shit. Osedlajte mi konja, zunaj je sonce :angry: Jebemti sonce med tednom in dez za vikend :angry: :angry: :angry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
katrca Objavljeno Avgust 30, 2005 Deli Objavljeno Avgust 30, 2005 KRIVICA TO JE KRIVICA - TALE VREME...SEDIM NA SIHTU IN GLEDAM ČEZ OKNO...ZUNAJ LEP DAN...BOLJ GRE URA PROTI TRETJI BOLJ POSTAJA OBLAČNO IN KO STOPIM ČEZ VRATA SE UŠČIJE...POL PA PRIDE PETEK IN SOBOTA IN NEDELJA - NE BOS VERJEL CEL VIKEND ŠČIJE...in tako celo poletje... za :SS :slap: :slap: :slap: lep dan tistim ki so se glih spravl med budne in delavne... :kva2: :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maXXXimum Objavljeno Avgust 30, 2005 Deli Objavljeno Avgust 30, 2005 (popravljeno) No! Ne bodi pokvarjen, no :slap: ! Lohka pa se vseno kej prikežeš v clubhouse dons! Kak bilijard mogoče! :naughty: ← Kdo je zdej pokvarjen :slap: Mogoce res prletim.. sam rajs ne obljubljam, k mi zadnje case kadar obljubim potem sigurno ne rata :xx: Popravljeno Avgust 30, 2005. Popravil maXXXimum Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pimpi limpi Objavljeno Avgust 30, 2005 Deli Objavljeno Avgust 30, 2005 Katrca, tole si pa prov fajn napisala! Si se prov potrudila, ane! :lol1: :friend1: Ja Maxxximum, tu pa le pridi! :naughty: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se