hrčo Objavljeno Avgust 30, 2005 Deli Objavljeno Avgust 30, 2005 Jebemti sonce med tednom in dez za vikend :angry: :angry: :angry: ← Pa si mi oblubu, da bo prejšnjo nedeljo sonce .... :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fire Objavljeno Avgust 30, 2005 Deli Objavljeno Avgust 30, 2005 :( Hmm, vem... obljuba dela dooooolgega :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ajgor the mad dog Objavljeno Avgust 30, 2005 Deli Objavljeno Avgust 30, 2005 .POL PA PRIDE PETEK IN SOBOTA IN NEDELJA - NE BOS VERJEL CEL VIKEND ŠČIJE...in tako celo poletje... ← Za spremembo bo ta vikend sončno :naughty: :naughty: Obeti: V četrtek in petek bo povečini sončno in toplo, zjutraj in del dopoldneva bo po nižinah megla ali nizka oblačnost. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
katrca Objavljeno Avgust 30, 2005 Deli Objavljeno Avgust 30, 2005 in potem svizec zavije čokolado v folijo.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maXXXimum Objavljeno Avgust 30, 2005 Deli Objavljeno Avgust 30, 2005 in potem svizec zavije čokolado v folijo.... ← Katrca, mores gledat na dobro stran.. lahk si omislis se kaksno vikend-sluzbo :P :ninja: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hrčo Objavljeno Avgust 30, 2005 Deli Objavljeno Avgust 30, 2005 Za spremembo bo ta vikend sončno :naughty: :naughty: Obeti: V četrtek in petek bo povečini sončno in toplo, zjutraj in del dopoldneva bo po nižinah megla ali nizka oblačnost. ← Aha, ko pa pogledam vn je pa popolnoma oblačno, ne duha ne sluha o sončku .... :hmm: in pol naj verjamemo napovedi za prihajajoče dni ... :nono: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ajgor the mad dog Objavljeno Avgust 30, 2005 Deli Objavljeno Avgust 30, 2005 Aha, ko pa pogledam vn je pa popolnoma oblačno, ne duha ne sluha o sončku .... :hmm: in pol naj verjamemo napovedi za prihajajoče dni ... :nono: ← ... jasno z zmerno oblačnostjo, čez dan občasno ponekod tudi pretežno oblačno. Men je čisto vseeno sončno,oblačno :OK: sam da dežja ni :BUA: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pimpi limpi Objavljeno Avgust 30, 2005 Deli Objavljeno Avgust 30, 2005 in potem svizec zavije čokolado v folijo.... ← Good one! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
katrca Objavljeno Avgust 30, 2005 Deli Objavljeno Avgust 30, 2005 ja če je pa res...poglejte vn čez okno...oblaki se ze zbirajo...ura se bliža tretji...potem si lahko samo se zapojemo: Tih deževen dan,....la la la la :kva2: :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fire Objavljeno Avgust 30, 2005 Deli Objavljeno Avgust 30, 2005 Klinc, sej sonce je, samo ne ob pravem casu :angry2: Hvala gospod Murphy :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Avgust 30, 2005 Deli Objavljeno Avgust 30, 2005 (popravljeno) Klinc, sej sonce je, samo ne ob pravem casu :angry2: Hvala gospod Murphy :hmm: ← Je, je, ob pravem času in na pravem mestu. :grim Samo kanček bolj vzhodno od prestolnice se moraš nahajati (kakih 120 km :whistle: ). Popravljeno Avgust 30, 2005. Popravil pirrulz Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maXXXimum Objavljeno Avgust 30, 2005 Deli Objavljeno Avgust 30, 2005 Samo kanček bolj vzhodno od prestolnice se moraš nahajati (kakih 120 km :whistle: ). ← Me ne vidjo en catja tam :grrr Ko sm bil nazadnje je 3 dnu skp scal, v lj je blo pa skor sonce :slap: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pimpi limpi Objavljeno Avgust 31, 2005 Deli Objavljeno Avgust 31, 2005 Jutro! Kako smo? Ma men se tolk spi! :yawn: A se še komu? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tinchi Objavljeno Avgust 31, 2005 Deli Objavljeno Avgust 31, 2005 Jaz sem se zbudila na poti do sluzbe...mi je fajn pihalo v celado. Pimpi limpi, a ti ves, da mam motor??? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ixs Objavljeno Avgust 31, 2005 Avtor Deli Objavljeno Avgust 31, 2005 Evo i mene! Me je tipkovnica pričela žuliti. Na čelu mi piše F U C K O F F S R E D A ..... drugače pa že full sonce, morje valovi, prve brodolomce že naplavlja na obalo,.....En čisto navaden dan...... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pimpi limpi Objavljeno Avgust 31, 2005 Deli Objavljeno Avgust 31, 2005 Jaz sem se zbudila na poti do sluzbe...mi je fajn pihalo v celado. Pimpi limpi, a ti ves, da mam motor??? ← Ne ne vem! Ja super :OK: ! No dej kako fotko prpopej! Me firbec matra kak je! Ja kaj naj ti rečem, srečno in varno vožnjo! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pimpi limpi Objavljeno Avgust 31, 2005 Deli Objavljeno Avgust 31, 2005 Evo i mene! Me je tipkovnica pričela žuliti. Na čelu mi piše F U C K O F F S R E D A ..... drugače pa že full sonce, morje valovi, prve brodolomce že naplavlja na obalo,.....En čisto navaden dan...... ← Dobrodošel med nami! Ja kako te lohka tipkovnica žuli? A sediš na njej! :lol1: Kje ti vidiš sonce, morje, valove! Mene tolk matra, da bi se usedla na motorčka (ne sama) pa da bi se zapeljala na morje, pa da bi lohka zvečer zganjala ob morju! :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
katrca Objavljeno Avgust 31, 2005 Deli Objavljeno Avgust 31, 2005 Tinchi vesela sem zate...zdej pa ti želim veliko kilometrov... Pa kje vi vidite morje...je blo včeraj prehudo pa se vam zdej namesto belih miši prikazuje morje... Baje nam bo ta vikend vreme služilo...sej glih ta vikend k ga bom preživela med knigami... :cry: :kva2: :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Avgust 31, 2005 Deli Objavljeno Avgust 31, 2005 (popravljeno) Baje nam bo ta vikend vreme služilo...sej glih ta vikend k ga bom preživela med knigami... :cry: ← Prosim ne pritožuj se. Jaz bom po službeni dolžnosti moral poslušat Avsenike. :wacko: :wacko: :ninja: :wacko: Popravljeno Avgust 31, 2005. Popravil pirrulz Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
katrca Objavljeno Avgust 31, 2005 Deli Objavljeno Avgust 31, 2005 ups...moje sožalje... :friend1: :friend1: :yes: :yes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ixs Objavljeno Avgust 31, 2005 Avtor Deli Objavljeno Avgust 31, 2005 Dobrodošel med nami! Ja kako te lohka tipkovnica žuli? A sediš na njej! :lol1: Kje ti vidiš sonce, morje, valove! Mene tolk matra, da bi se usedla na motorčka (ne sama) pa da bi se zapeljala na morje, pa da bi lohka zvečer zganjala ob morju! :cry: ← Ležim na tipkovnici. STOP. Kot novodobni fakir. STOP. Verjetno me je kam odplaknilo čez noč. STOP. Mislim, da ni Slovenija. STOP. Neka čudna zelena bitja me opazujejo. STOP. Upsss, proti meni gredo. STOP. Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pimpi limpi Objavljeno Avgust 31, 2005 Deli Objavljeno Avgust 31, 2005 Ležim na tipkovnici. STOP. Kot novodobni fakir. STOP. Verjetno me je kam odplaknilo čez noč. STOP. Mislim, da ni Slovenija. STOP. Neka čudna zelena bitja me opazujejo. STOP. Upsss, proti meni gredo. STOP. Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ← Ležiš na tipkovnici? Ja no če si šef, si to lahko privoščiš!!!! .) Čudna zelena bitja? Mogoče ževle! OOPS želve! :lol1: Ja pazi se jih!!!! :yes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tejcy Objavljeno Avgust 31, 2005 Deli Objavljeno Avgust 31, 2005 Jz tud ze strasim pokonc .) morm mal v solo prstrasit :kva2: kurc dons nic ne zgleda da bo sonce za kak krog z motorckom :angry2: upam da se bo zjasnilo :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tinchi Objavljeno Avgust 31, 2005 Deli Objavljeno Avgust 31, 2005 Mojga motorcota se nisem nic slikala. Ga bos najbrz prej vidla v zivo. Pa bi vcer v klub prsla pa bi ga vidla :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pimpi limpi Objavljeno Avgust 31, 2005 Deli Objavljeno Avgust 31, 2005 Mojga motorcota se nisem nic slikala. Ga bos najbrz prej vidla v zivo. Pa bi vcer v klub prsla pa bi ga vidla :) ← Ma ...... :oops: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se