Pimpi limpi Objavljeno September 6, 2005 Deli Objavljeno September 6, 2005 :eek: :? :D ← No važno, da je bil odojek!!!! :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fire Objavljeno September 6, 2005 Deli Objavljeno September 6, 2005 A, odojek je tista stvar ki jo postrezejo zraven cebule :hmm: klinc pa odoj'k, dober sex, skampe na buzaro, pa flaso dobrga vina al pa fajn druzba, ceber piva, pa kaksno klobaso z velik cesna :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Claw Objavljeno September 6, 2005 Deli Objavljeno September 6, 2005 (popravljeno) ... pa flaso dobrga vina al pa fajn druzba, ceber piva, pa kaksno klobaso z velik cesna :kva2: ← Saj, če bo danes koruza bo vse ostalo pozabljeno, a ne da? :hmm: Popravljeno September 6, 2005. Popravil Claw Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fire Objavljeno September 6, 2005 Deli Objavljeno September 6, 2005 Koruzaaaaaaaaaaaaaa :kva2: Here I come :beer1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pimpi limpi Objavljeno September 7, 2005 Deli Objavljeno September 7, 2005 Koruzaaaaaaaaaaaaaa :kva2: Here I come :beer1: ← Jutro! Ja upam, da ste se imeli včeraj fajn! Ma men nekaj v trebuhu ni bilo dobr, pa sem kr doma počivala :cry: ! In a je bila koruza??? :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tinchi Objavljeno September 7, 2005 Deli Objavljeno September 7, 2005 Pimpi, ti pa zadnje case pogosto obljubljas kako bos prsla in igrala biljard in jedla koruzo...na koncu te pa trebuh boli... :P Pa brez zamere! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
katrca Objavljeno September 7, 2005 Deli Objavljeno September 7, 2005 mene tud ni blo :nono: sm bla upravičeno odsotna... aja pa se pohvalt se morm...naredila sm izpit in zdej samo se diploma... nič več učenja.... :OK: :OK: :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hrčo Objavljeno September 7, 2005 Deli Objavljeno September 7, 2005 aja pa se pohvalt se morm...naredila sm izpit in zdej samo se diploma... nič več učenja.... :OK: :OK: :D ← Čestitam!!! :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pimpi limpi Objavljeno September 7, 2005 Deli Objavljeno September 7, 2005 Pimpi, ti pa zadnje case pogosto obljubljas kako bos prsla in igrala biljard in jedla koruzo...na koncu te pa trebuh boli... :P Pa brez zamere! ← Ja no!!!! :oops: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fire Objavljeno September 7, 2005 Deli Objavljeno September 7, 2005 :OK: Koruza je bla :yea2: , voznja domov in danes v sluzbo :kva2: :kva2: :yea2: :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ajgor the mad dog Objavljeno September 7, 2005 Deli Objavljeno September 7, 2005 Koruza je bla :OK: saj jo je speku ...... žar :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno September 7, 2005 Deli Objavljeno September 7, 2005 Ajgor močno me skrbi zate ... že v Puli si kazal velike simpatije do koruze :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ajgor the mad dog Objavljeno September 7, 2005 Deli Objavljeno September 7, 2005 (popravljeno) Ajgor močno me skrbi zate ... že v Puli si kazal velike simpatije do koruze :hmm: ← :blink: sem mislu, da jo bolj Volk ...drugače pa je zdravje kr uredu... Popravljeno September 7, 2005. Popravil ajgor the mad dog Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno September 7, 2005 Deli Objavljeno September 7, 2005 Ajgor močno me skrbi zate ... že v Puli si kazal velike simpatije do koruze :hmm: ← :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fius Objavljeno September 7, 2005 Deli Objavljeno September 7, 2005 koruza je bla cist v redu, pol ko je bla spečena... :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pimpi limpi Objavljeno September 8, 2005 Deli Objavljeno September 8, 2005 HEJ HO, HEJ HO, vikend bo hmal prišou!!!!!! :OK: :010 :010 :010 :010 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ixs Objavljeno September 8, 2005 Avtor Deli Objavljeno September 8, 2005 Pimpi začni žret tablete da te v torek ne bo bolel trebuh!!:) Al pa pejt k ginekologu da zadevo reši..... :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pimpi limpi Objavljeno September 8, 2005 Deli Objavljeno September 8, 2005 Pimpi začni žret tablete da te v torek ne bo bolel trebuh!!:) Al pa pejt k ginekologu da zadevo reši..... :D ← :eek: :nono: Nima mi ginekolog kej nucat tukej! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ajgor the mad dog Objavljeno September 8, 2005 Deli Objavljeno September 8, 2005 :eek: :nono: Nima mi ginekolog kej nucat tukej! ← ...tut nuna je tako rekla... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pimpi limpi Objavljeno September 8, 2005 Deli Objavljeno September 8, 2005 ...tut nuna je tako rekla... ← NO NO fantje, ne ga srat!!!! :slap: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ajgor the mad dog Objavljeno September 8, 2005 Deli Objavljeno September 8, 2005 ne ga srat!!!! ← ..se že dva dni trudim,da bi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pimpi limpi Objavljeno September 8, 2005 Deli Objavljeno September 8, 2005 ..se že dva dni trudim,da bi ← A ne gre???? Bogi! :cry: :xx: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fire Objavljeno September 8, 2005 Deli Objavljeno September 8, 2005 Pimpi, svojemu frajerju reci naj ne skace toliko po tebi. Vsaj v ponedeljek naj te pri miru pusti, da bos v torek z nami :P :oops: Dobro jutro. :ninja: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ajgor the mad dog Objavljeno September 8, 2005 Deli Objavljeno September 8, 2005 A ne gre???? Bogi! :cry: :xx: ← :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pimpi limpi Objavljeno September 8, 2005 Deli Objavljeno September 8, 2005 Pimpi, svojemu frajerju reci naj ne skace toliko po tebi. Vsaj v ponedeljek naj te pri miru pusti, da bos v torek z nami :P :oops: Dobro jutro. :ninja: ← Jutro! Sej eni pa že od 6.00 pokonci! .) Ja moj frajer niti ne skače tolk po meni, k bolj jaz po njemu! HE HE :whistle: :naughty: :lol1: Ja ampak v torek moram pa res pridet, ane, k vas res že pogrešam!!!!! :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se