trco Objavljeno Avgust 31, 2005 Objavljeno Avgust 31, 2005 blizu mene sta v svojem novem stanovanju dve 23 letni štajerki vizualno zelo hudi za 20k dve uri zelo poceni obe na enkrat pa še pogovarjat se ni treba z njima po končani operaciji :OK: :OK:
GorazdH Objavljeno September 1, 2005 Objavljeno September 1, 2005 najdeš tudi take ekstreme,kot ena tle iz GO, ko pička naredi pompin, in da fukat v rit komurkoli,zastonj, ma špara tamalo, da bo za svojega nekje v daljni prihodnosti moža...devica :afro1: :lol1: svašta
Tepko Objavljeno September 1, 2005 Objavljeno September 1, 2005 najdeš tudi take ekstreme,kot ena tle iz GO, ko pička naredi pompin, in da fukat v rit komurkoli,zastonj, ma špara tamalo, da bo za svojega nekje v daljni prihodnosti moža...devica :afro1: :lol1: svašta ← Kaj pa če kdo fali lukno in pač "zadane" v "tapravo"??? :hmm:
GorazdH Objavljeno September 1, 2005 Objavljeno September 1, 2005 ne vem kako ma to rešeno, mogoče ma z flomastrom napisano: vstaviti tukaj :afro1:
Pravokotar Objavljeno September 1, 2005 Objavljeno September 1, 2005 ... ena tle iz GO, ko pička naredi pompin, in da fukat v rit komurkoli,zastonj, ma špara tamalo, da bo za svojega nekje v daljni prihodnosti moža... ...nedolžna kot gobelin. :rolleyes:
bmw Objavljeno September 1, 2005 Objavljeno September 1, 2005 Anatomsko in materialno da moški; samo tisti da je mišljen drugače, dati seks kot nek pojem; pa vseeno v splošnem ni fer, da rečemo, da ženska da, na ta da bi morali pri ljubezni pozabiti. Človek je s punco srečen, z profesionalko pa le potešen, torej ni dileme; denarno zahtevne punce pa marš! :BUA: Delo ali učbeniki, no ja, vsekakor učbeniki! ← zelo smela izjava.....moški je lahko s punco srečen,lahko je samo zadovoljen,so pa tudi trenutki takšni ali pa drugačni.......z profesionalko je pa LE potešen,kar je lahko tudi popolnoma zadosti......
Lobo Objavljeno September 1, 2005 Objavljeno September 1, 2005 zelo smela izjava.....moški je lahko s punco srečen,lahko je samo zadovoljen,so pa tudi trenutki takšni ali pa drugačni.......z profesionalko je pa LE potešen,kar je lahko tudi popolnoma zadosti...... ← Tako je. Ženska po sexu dela samo napoto v postelji, da se ne moreš razkomotit. Pa še smrčijo po navadi in celo noč hodijo na WC in te zbujajo. Pol si pa drugi dan na šihtu čisto crkjen in se šefi bunijo zaradi prenizke delovne storilnosti.
GorazdH Objavljeno September 1, 2005 Objavljeno September 1, 2005 sam križ je s temi "neplačanimi" babami :lol1: :lol1: :lol1:
trco Objavljeno September 1, 2005 Objavljeno September 1, 2005 si že poizkusil? :hmm: ← ja ker ne pijem alkota in ob petkih-sobotah po večini ne hodim ven se splača iti h kolegicam na obisk in te košta ravno toliko kolikor zapraviš v lokalu ali pa še manj pa drugi dan te ne boli glava :yea2: :yea2:
Pervy Objavljeno September 1, 2005 Objavljeno September 1, 2005 (popravljeno) jeba je samo če nimaš denarja - pol si obsojen na zastonjske lastne punce. če imaš denar pa lahko zbiraš med zastonjskimi, takimi poceni (kavice, kino,....), dražjimi (kešpičke) ali profesionalkami :grim Popravljeno September 1, 2005. Popravil PERVY
pirrulz Objavljeno September 1, 2005 Objavljeno September 1, 2005 uuuuuuuu jeba je sexy odspredi :wub: , avspuhe se pa tudi da porihtat čeprav niti ni tak grozno :blush: bemti pa sem računal na 2005 letnik z kakim popustom, zdaj bo pa treba za 2006 šparat :hmm: no ampak ker je 2005 baje brutalna in zajebana, je 2006 logična poteza ker bo sigurno bolj varna in varnost je pri meni na prvem mestu pri izbiri motorja :grim :devil: :lol1: ← stari mislim da si temo falil. :hmm:
Pervy Objavljeno September 1, 2005 Objavljeno September 1, 2005 saj sem popravil ampak ti si bil prehiter :devil: sem vedel da boš v tej temi na preži :whistle:
Špilferderber Objavljeno September 1, 2005 Objavljeno September 1, 2005 čeprav se da z možgani navadne šovinistične moške svinje tudi pervyjev post uvrstit v to temo... :lol1:
pirrulz Objavljeno September 1, 2005 Objavljeno September 1, 2005 (popravljeno) saj sem popravil ampak ti si bil prehiter :devil: sem vedel da boš v tej temi na preži :whistle: ← hehe... čekiram interes, da odprem Pimp-nico. Pirrulz the pimp. :devil: :grim :lol: Popravljeno September 1, 2005. Popravil pirrulz
Špilferderber Objavljeno September 1, 2005 Objavljeno September 1, 2005 hehe... čekiram interes, da odprem Pimp-nico. Pirrulz the pimp. :devil: :grim :lol: ← a Intimni frizeraj je propadel?
pupa Objavljeno September 1, 2005 Objavljeno September 1, 2005 :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: good one! bulls eye! :OK: :OK: :OK:
pirrulz Objavljeno September 1, 2005 Objavljeno September 1, 2005 a Intimni frizeraj je propadel? ← ma kaki. :grrr Samo firmo širimo. :grim
GorazdH Objavljeno September 1, 2005 Objavljeno September 1, 2005 ste kupli večji brivnik al kaj? :grrr
Lobo Objavljeno September 1, 2005 Objavljeno September 1, 2005 ste kupli večji brivnik al kaj? :grrr ← Zgleda. BCS izvedbo.
stuhec Objavljeno September 15, 2005 Objavljeno September 15, 2005 Zgleda. BCS izvedbo. ← class, zadi pa kontejner
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se