Jure Objavljeno Junij 5, 2009 Deli Objavljeno Junij 5, 2009 (popravljeno) Če kdo rabi BOS ror za fazerja PM Popravljeno Junij 5, 2009. Popravil Jure Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vuk76 Objavljeno Junij 8, 2009 Deli Objavljeno Junij 8, 2009 FZ1 Fazer Limited Edition v Nemciji... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
flero Objavljeno Junij 10, 2009 Deli Objavljeno Junij 10, 2009 FZ1 Fazer Limited Edition v Nemciji... ...hudo huda je tale belo/rdeča ...če bi vedu :unsure: , da bo ostal nespremenjen še 3 leta, ga takoj zamenjam...pa še ABS se mi lušta...hmm?!! lp pa hvala za slikce @vuk... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
YBT Objavljeno Junij 11, 2009 Deli Objavljeno Junij 11, 2009 POZDRAVLJENI UPORABNIKI Y FZ1-S ZBIRAM KANDIDATE ZA NAROČILO PRIKAZOVALNIKA PRESTAV KOT IMA VUK76 prosim vas če se lahko prijavite čim prej : 1. YBT 2. 3. 4. 5. lp. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andro82 Objavljeno Junij 11, 2009 Deli Objavljeno Junij 11, 2009 Evo, dons sm napopou trakce na feltne na mojo lepotičko... Pecy 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZdenkoK Objavljeno Junij 12, 2009 Deli Objavljeno Junij 12, 2009 Lepo si tole nalimal. Jaz svojih raje ne kažem na manj kot 5 m...k sem jih taaaak grdo zalimal, pa se mi jih ne da dol vlačit... sam ko se pelem se itaq ne vidi Imam pa doma že druge - rezane, sam si moram cajt najdit.... takele sam da niso reflective...pa mislim da bom kar tele naročil Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vuk76 Objavljeno Junij 12, 2009 Deli Objavljeno Junij 12, 2009 Se par zanimivih stvari za Fazerje....KLIK Mene tudi mikajo tele trakci, le da se ne morem odlocit glede barve...torej kaj dati na srebrne feltne? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
domina Objavljeno Junij 12, 2009 Deli Objavljeno Junij 12, 2009 (popravljeno) odvisno od tega kakšne barve je motor Popravljeno Junij 12, 2009. Popravil domina Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GoUpC Objavljeno Junij 12, 2009 Deli Objavljeno Junij 12, 2009 Lepo si tole nalimal. Jaz svojih raje ne kažem na manj kot 5 m...k sem jih taaaak grdo zalimal, pa se mi jih ne da dol vlačit... sam ko se pelem se itaq ne vidi Imam pa doma že druge - rezane, sam si moram cajt najdit.... takele sam da niso reflective...pa mislim da bom kar tele naročil Kje pa se da naročit tele ukrivljene? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andro82 Objavljeno Junij 12, 2009 Deli Objavljeno Junij 12, 2009 (popravljeno) Jes sm imeu trakce od Keiti, so na kolutu in maš dodan distančnik da jih samo lepo zapelješ okrog feltne in je 100% natančno....teh narezanih se pa zihr nebi spravu limat, k bi zih zajebou Popravljeno Junij 12, 2009. Popravil Andro82 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZdenkoK Objavljeno Junij 12, 2009 Deli Objavljeno Junij 12, 2009 Kje pa se da naročit tele ukrivljene? Ebay... cena od 6-15$ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andro82 Objavljeno Junij 12, 2009 Deli Objavljeno Junij 12, 2009 Se par zanimivih stvari za Fazerje....KLIK Mene tudi mikajo tele trakci, le da se ne morem odlocit glede barve...torej kaj dati na srebrne feltne? Hm, maš take barve motor, da če bi lovil katerokoli barvo od motorja nebi pršli do izraza, če bi pa kakšni čist kontra barvo trakce nalimou bi pa mogoče čudn zgledal... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZdenkoK Objavljeno Junij 12, 2009 Deli Objavljeno Junij 12, 2009 Vuk76, tvoj motor je že zdaj tak lep, da ne rabiš trakcov gor limat - ker srebrne felne že same po sebi razbijejo tisto monotonijo črne barve med gumo in felno. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Wildboy Objavljeno Junij 12, 2009 Deli Objavljeno Junij 12, 2009 POZDRAVLJENI UPORABNIKI Y FZ1-S ZBIRAM KANDIDATE ZA NAROČILO PRIKAZOVALNIKA PRESTAV KOT IMA VUK76 prosim vas če se lahko prijavite čim prej : 1. YBT 2. Wildboy 3. 4. 5. lp. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vuk76 Objavljeno Junij 12, 2009 Deli Objavljeno Junij 12, 2009 Vuk76, tvoj motor je že zdaj tak lep, da ne rabiš trakcov gor limat - ker srebrne felne že same po sebi razbijejo tisto monotonijo črne barve med gumo in felno. hvala,hvala... danes zmontiral prikazovalec prestav...po mukah z zjebanim kablom prikazovalca sva le usposobila zadevo da laufa... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
flero Objavljeno Junij 13, 2009 Deli Objavljeno Junij 13, 2009 Evo, dons sm napopou trakce na feltne na mojo lepotičko... ...lepo, lepo...točn tko kot sm jst mislu...@Vuk za tebe pa tako kot so ti fantje povedal, kar je lepo je lepo - lahko bi pa mini nalepke od akrapota naroču pa jih naokol nalimov...hehehe... :evilgrin: lp flero Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andro82 Objavljeno Junij 13, 2009 Deli Objavljeno Junij 13, 2009 ...lepo, lepo...točn tko kot sm jst mislu...@Vuk za tebe pa tako kot so ti fantje povedal, kar je lepo je lepo - lahko bi pa mini nalepke od akrapota naroču pa jih naokol nalimov...hehehe... :evilgrin: lp flero hehe..tnx...zdej mi pa samo še neki manjka...sam mam šele novembra rojstn dan...loh mau tvoji omenš, če ji slučajno kej dnarja ostaja Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vuk76 Objavljeno Junij 14, 2009 Deli Objavljeno Junij 14, 2009 Tak, dodal sem se par karbonskih dodatkov in seveda ze omenjeni prikazovalec prestav. Zadeva se obnese odlicno, preizkuseno na danasnji furi na Nockalmstrasse, konec mojega iskanja sedme prestave. Danes tudi sprobal Michelin Pilot Power...obnesejo se kr ok, ampak ocitno se nimam taksnega zaupanja v njih, tako,da je danes se slo bolj na easy. Bo treba se nardit kaksnih 1000-2000 km, da bom preprican v njih, tako kot v M3. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bebot24 Objavljeno Junij 14, 2009 Deli Objavljeno Junij 14, 2009 Za vse tiste, ki imate namen kupit prikazovalnik prestav in se ne morete odločiti kakšne barve bo, moder ali rdeč, vam stvar malce olajšam. Takole zgleda stvarca na nakedu, pravzaprav je čist vseeno: fz1 je. Slike sicer niso najboljše , za orientacijo so pa dobre. Bo pa Vuk posodo fotoaparat pa klipsno dvakrat. Samo pisat mu je treba. Še bojše pa dedku mraz, da kaj frajeskega kupi. Zdravstvujte mopedisti z mejni vrejd- Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thunderace Objavljeno Junij 15, 2009 Deli Objavljeno Junij 15, 2009 CITAT(YBT @ 11 Jun 2009 @ 14:37) POZDRAVLJENI UPORABNIKI Y FZ1-S ZBIRAM KANDIDATE ZA NAROČILO PRIKAZOVALNIKA PRESTAV KOT IMA VUK76 prosim vas če se lahko prijavite čim prej : 1. YBT 2. Wildboy 3. thunderace 4. 5. lp. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
musaschi64 Objavljeno Junij 16, 2009 Deli Objavljeno Junij 16, 2009 A je še kdo slišu da spomlad pride nova FZ1 al mi človk naklada, men se zdi da je še mal prehmal....al kva? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Junij 22, 2009 Deli Objavljeno Junij 22, 2009 Mene tudi mikajo tele trakci, le da se ne morem odlocit glede barve...torej kaj dati na srebrne feltne? srebrne. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hasky Objavljeno Junij 22, 2009 Deli Objavljeno Junij 22, 2009 Zdravo, zanima me, če je kdo dela sam doma servis, ker moram narediti servis na 20.000km, pa bi najraje naredil sam, ker garancija bo vsak čas potekla, kolikor sem prebrav ni nič posebnega samo olje in svečke, če sm prav prebrav, al je treba še kaj drugega?? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vuk76 Objavljeno Junij 22, 2009 Deli Objavljeno Junij 22, 2009 srebrne. Hvala,hvala... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frips Objavljeno Junij 23, 2009 Deli Objavljeno Junij 23, 2009 (popravljeno) Zdravo, zanima me, če je kdo dela sam doma servis, ker moram narediti servis na 20.000km, pa bi najraje naredil sam, ker garancija bo vsak čas potekla, kolikor sem prebrav ni nič posebnega samo olje in svečke, če sm prav prebrav, al je treba še kaj drugega?? Olje, filtri,svečke. Ko menjaš svečke, moraš odpustiti kiler, da prideš zraven. Veselo šraufanje. PieS.: Bagio,Vuk...danes pričnem z packarijo Popravljeno Junij 23, 2009. Popravil Frips Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se