stuhec Objavljeno Avgust 7, 2011 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2011 nabavil c6-01 pa me zanima keri etui je fajn da za njega gre se pa zato da ga imam večinoma obešenega okrog vratu in ne bi rad de se velik drsa po ekranu
LooLekSLO Objavljeno Avgust 8, 2011 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2011 nabavil c6-01 pa me zanima keri etui je fajn da za njega gre se pa zato da ga imam večinoma obešenega okrog vratu in ne bi rad de se velik drsa po ekranu Jaz imam za C5-03 kar nohavičko kupljeno v Sparu. Ima tudi vrvice in si lahko daš okoli vratu oz. jih vzameš ven kot v mojem primeru
roadbuster Objavljeno Avgust 13, 2011 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2011 Android ali Windows7 mobile smart phone,kaj bi vi vzeli? Konkretno meni je važno,da ima wi-fi,gps in blutooth s prenosom avdio zvoka na BT slušalko.....
stuhec Objavljeno Avgust 17, 2011 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2011 kako je pa je ta nedrapna folija ? če kupiš univerzalno in jo "vrežeš" na displey ima kdo izkušnje s tem ?
Cartman Objavljeno Avgust 24, 2011 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2011 a zna kdo dobro jaibraknit iphone z verzijo 4.3.5.?
dmalus Objavljeno September 5, 2011 Opozori Objavljeno September 5, 2011 Js mam nokia n95. zakon mobitel. drugac pa tut priporocam sony ericssone ker majo ful dobre baterije.
LooLekSLO Objavljeno September 5, 2011 Opozori Objavljeno September 5, 2011 Kateri program za predvajanje glasbe uporabljate na svojih Nokiah? Sam imam C5-03 in bi potreboval nek predvajalnik, za katerega bi lahko naredil playlisto že na računalniku. Je to sploh mogoče oz. ali to omogoča že original predvajalnik?
Spider™ Objavljeno September 5, 2011 Opozori Objavljeno September 5, 2011 Kateri program za predvajanje glasbe uporabljate na svojih Nokiah? Sam imam C5-03 in bi potreboval nek predvajalnik, za katerega bi lahko naredil playlisto že na računalniku. Je to sploh mogoče oz. ali to omogoča že original predvajalnik? To omogoča že original predvajalnik. Če pa najdeš kakšen dobr player za na mobitel, pa kr tle povej
LooLekSLO Objavljeno September 6, 2011 Opozori Objavljeno September 6, 2011 To omogoča že original predvajalnik. Če pa najdeš kakšen dobr player za na mobitel, pa kr tle povej S katerim programom pa potem narediš playlisto na računalniku?
stuhec Objavljeno September 6, 2011 Opozori Objavljeno September 6, 2011 vse laufa na c06-01 , sam 1 vpis koledar pa ne gre pritisnit za pisanje kot zadevo
snoopek Objavljeno September 6, 2011 Opozori Objavljeno September 6, 2011 a zna kdo dobro jaibraknit iphone z verzijo 4.3.5.? Tud jst bi enga rabu anyone
Spider™ Objavljeno September 8, 2011 Opozori Objavljeno September 8, 2011 S katerim programom pa potem narediš playlisto na računalniku? Bilokaterim. Winamp najbrž uporabljaš, sm playlisto shraniš v mapo kjer maš muzko in pol komplet kopiraš na telefon. Na telefonu odpreš playlisto in to je to. Vsaj jaz tako delam.
LooLekSLO Objavljeno September 8, 2011 Opozori Objavljeno September 8, 2011 Bilokaterim. Winamp najbrž uporabljaš, sm playlisto shraniš v mapo kjer maš muzko in pol komplet kopiraš na telefon. Na telefonu odpreš playlisto in to je to. Vsaj jaz tako delam. No jaz sem delal malce drugače, zato pa ni delovalo. Hvala!
rokv1054 Objavljeno December 16, 2011 Opozori Objavljeno December 16, 2011 prodam nokia e7. za njo sem odstel na mobitelu 649 € brez paketa. na njo mam nezgodno zavarovanje placano ( 35 €).stara je dober 1. mesec. cena je 350€ da pa se zmenit. ni porajsana nikjer. je v etuiju. slike pridejo. ce je pa kdo zainteresiran pa mi naj napise PM(ZS). lp rokv1054
domina Objavljeno Marec 14, 2012 Opozori Objavljeno Marec 14, 2012 (popravljeno) prosim za nasvet - božiček je lani naši mali razvajeni princeski prinesel Nokio C2-02... telefon je delal bp... vse dokler ga ni zadnjič priklopila na računalnik, da bi dol pobrala fotke. od takrat dalje se ga kar naenkrat ne da več prižgat, niti se ne odziva, ko ga priklopiš na polnilec. sem poskusila z vsemi, meni znanimi foram, a še vedno mrk. :wacko: ps: mogoče zna bit kakšen problem tudi v tem, da ima naložene vse mogoče aplikacije in igrce, brez katerih ji živeti ni... če slučajno kdo ve, kako bi se dalo v takem primeru reset narest, bi mi bilo v veliko pomoč... ...ker je božikeč izgubil račun, men pa se ne da zaradi garancije pregovarjat. HVALA! Popravljeno Marec 14, 2012. Popravil domina
ludiluka Objavljeno Marec 14, 2012 Opozori Objavljeno Marec 14, 2012 Ne bo druge kot dat telefon na servis saj se je telefon najverjetneje okužil z virusom pri downloadu igrc. Plus tega ne moreš narediti hard reseta ker se ti telefon ne prižge Majo tudi drugi iste probleme http://forums.techarena.in/portable-devices/1411732.htm domina 1
Dolenc™ Objavljeno Marec 14, 2012 Opozori Objavljeno Marec 14, 2012 Hard reset lahko narediš s kombinacijo tipk in na ta način prižgeš telefon(ti pa pobriše vse kar imaš na telefonu), kere tipke so za ta model ne vem, ponavadi pa pomaga pri teh zadevah(beri pri nokijah ) domina 1
ludiluka Objavljeno Marec 14, 2012 Opozori Objavljeno Marec 14, 2012 Sej piše na linku kako naredit hard reset samo moreš vedno imeti vžgan telefon
domina Objavljeno Marec 14, 2012 Opozori Objavljeno Marec 14, 2012 Ne bo druge kot dat telefon na servis saj se je telefon najverjetneje okužil z virusom pri downloadu igrc. Plus tega ne moreš narediti hard reseta ker se ti telefon ne prižge Majo tudi drugi iste probleme http://forums.techar...ces/1411732.htm hvala za tole... sem upala, da se bo dalo kak bolj elegantno rešit, kot pa da po servisih hodim. Hard reset lahko narediš s kombinacijo tipk in na ta način prižgeš telefon(ti pa pobriše vse kar imaš na telefonu), kere tipke so za ta model ne vem, ponavadi pa pomaga pri teh zadevah(beri pri nokijah ) res je... ne gre ker je telefon čist mrtev. no, mogoče še to... kateri nokia servis priporočate?
maus Objavljeno Marec 14, 2012 Opozori Objavljeno Marec 14, 2012 hvala za tole... sem upala, da se bo dalo kak bolj elegantno rešit, kot pa da po servisih hodim. res je... ne gre ker je telefon čist mrtev. no, mogoče še to... kateri nokia servis priporočate? ufff .. končno ti je crknu, mi vsaj nauš težila več po telefonu .. priporočam ti, da ga sploh ne popravljaš. She 1
TBoxer Objavljeno Marec 14, 2012 Opozori Objavljeno Marec 14, 2012 prosim za nasvet - božiček je lani naši mali razvajeni princeski prinesel Nokio C2-02... telefon je delal bp... vse dokler ga ni zadnjič priklopila na računalnik, da bi dol pobrala fotke. od takrat dalje se ga kar naenkrat ne da več prižgat, niti se ne odziva, ko ga priklopiš na polnilec. sem poskusila z vsemi, meni znanimi foram, a še vedno mrk. :wacko: ps: mogoče zna bit kakšen problem tudi v tem, da ima naložene vse mogoče aplikacije in igrce, brez katerih ji živeti ni... če slučajno kdo ve, kako bi se dalo v takem primeru reset narest, bi mi bilo v veliko pomoč... ...ker je božikeč izgubil račun, men pa se ne da zaradi garancije pregovarjat. HVALA! Če imaš nameščeno kakšno dodatno spominsko kartico v telefonu, jo odstrani in poizkusi vklopit brez nje. lp
domina Objavljeno Marec 28, 2012 Opozori Objavljeno Marec 28, 2012 ufff .. končno ti je crknu, mi vsaj nauš težila več po telefonu .. priporočam ti, da ga sploh ne popravljaš. hahaha, mausi... veš na kaj sem se spomila - a poznaš un vic: "Safeteeee, evo opet te na mobilni zove neki Low Battery!!! Već četvrti put!!!" She, cikadina in maus 3
domina Objavljeno Marec 28, 2012 Opozori Objavljeno Marec 28, 2012 Če imaš nameščeno kakšno dodatno spominsko kartico v telefonu, jo odstrani in poizkusi vklopit brez nje. lp res je bila, vzela ven... še vedno mrk hvala vseeno hilton 1
domina Objavljeno Marec 28, 2012 Opozori Objavljeno Marec 28, 2012 no, še vedno me zanima, če kdo ve za kakšen dober nokia servis? lahko tud koga, ki se spozna in se s tem uvarja v okviru sive ekonomije hilton 1
Thundercat Objavljeno Maj 7, 2012 Opozori Objavljeno Maj 7, 2012 Samsung I9300 Galaxy S III http://www.gsmarena.com/samsung_i9300_galaxy_s_iii-4238.php Zgleda kr ok
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se