Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

debeline je skor enake, v višino je pa n82 dosti večja.. kr je n95 drsna.. n82 ma pa še tipkovnco spodi ne :whistle:

Objavljeno

Ima mogoče kdo Samsung G810? Me zanima malo mnenje o njem, slabosti, prednosti? :)

Objavljeno
Ima mogoče kdo Samsung G810? Me zanima malo mnenje o njem, slabosti, prednosti? :)

Sošolec ga ima...

Samsung ki hoče bit nokia :D symbiana ma gor ampak ni to to raje kupi nokio. Tudi fotoaparat je pomoje bolši pri nokiah.

Aja pa ZELO je tih telefon

Objavljeno

sm dobu ugodno ponudbo zato ga bom uzeu, pa če mi ne bo všeč ga bom pač prodau naprej.. :whistle: sam je dobiu nagrado za najbolši foto mobitel, pa baje da deluje hitrejš kot nokia pa da baterija zdrži dlje.. :whistle:

Objavljeno
sm dobu ugodno ponudbo zato ga bom uzeu, pa če mi ne bo všeč ga bom pač prodau naprej.. :whistle: sam je dobiu nagrado za najbolši foto mobitel, pa baje da deluje hitrejš kot nokia pa da baterija zdrži dlje.. :whistle:

Baterija je res bolj vzdržljiva kot pri noki-i, deluje pa približno isto.

Objavljeno
Sošolec ga ima...

Samsung ki hoče bit nokia :D symbiana ma gor ampak ni to to raje kupi nokio. Tudi fotoaparat je pomoje bolši pri nokiah.

Aja pa ZELO je tih telefon

Cheff ti si tako mimo brcnil,da ni res,Samsung G810 NAGRAJEN KOT NAJBOLJŠI "FOTO" MOBILNIK!.Sigurno boljši od N95,malo si preberi še druge forume in ne klati neumnosti! :headbang: :headbang: :headbang:

Objavljeno

mam zdej Samsunga G810 par dni in sem kar zadovoln.. ja fotoaparat je super sam težk opaziš kakšno razliko med slikami iz n95 in tem.. ima pa vlko prednost če slikaš v temi, ker ima xenon bliskavico tako da so tudi potemi slike super. :whistle:

Objavljeno
mam zdej Samsunga G810 par dni in sem kar zadovoln.. ja fotoaparat je super sam težk opaziš kakšno razliko med slikami iz n95 in tem.. ima pa vlko prednost če slikaš v temi, ker ima xenon bliskavico tako da so tudi potemi slike super. :whistle:

Imam gor Garmina(ADRIA ROUTE,TravelGuide.Garmin City Navigator Europe ),igre,filme.email,Wireless Hacking in se lahko konektam na internet brezplačno kje hočem!Imam pa 8GB kartico.Vzameš poleg video kabel in priklopiš telefon in TV in že gledaš film.

Tukaj pa še imate preiskus!

Ljubiteljev Nokie N95 ne sme presenetiti dejstvo, da je zelo podobne mobilnik razvil tudi Samsung. Danes sem ga imel čast preizkusiti in ugotovil sem, da je Samsung SGH-G810 odličen mobilnik! Poganja ga Symbian 9.2 z vsemi dobrotami, ki smo jih doslej skoraj striktno povezovali z izdelki finskega proizvajalca. Na Samsungu deluje tudi potisna elektronska pošta, kot je Mobitelov Integral, vgrajenih pa ima kar 130 MB pomnilnika.

Seveda ne manjkajo vgrajen sprejemnik GPS ter odličen fotoaparat s 5 milijoni pik in ksenonsko bliskavico, ki je svetlobna leta boljša od LED bliskavice, vgrajene v večino drugih mobilnikov, tudi v Nokio N95. Rezultat so pravilno obarvane fotke, kot pri resnih fotoaparatih. Posebna poslastica je pravi, optični zoom ter razpoznava obrazov na fotkah. Vgrajen je še WiFi vmesnik, pomnilnik pa lahko razširimo z microSD karticami.

Prvi vtis je izrazito dober. Telefon vzbuja obilo zaupanja, izdelan je vrhunsko iz trdnih materialov, dosti bolje kot konkurent.

Zaupanje vliva še dejstvo, da je bil Samsung SGH-G810 nagrajen z EISA nagrado (European Imaging and Sound Association) kot najboljši evropski foto mobilnik leta 2008-2009. :worship: :worship: :worship:

• 3 tedne pozneje...
Objavljeno
počasi bo čas da zamanjam mojo nokio 5140i. ker nebi spet kupil istega telefona, more pa bit definitivno nokia iz te serije me zanima če kdo ve ali se pripravlja kaj novega pri tem modelu?

ocitno z novo 5140i ne bo nic, vse ostalo od nokie pa se mi ne dobade prevec razen kak preklopni. relativno poceni je Nokia 7070, racimo cca 75 eurov. kaj je ta telefon? saj jaz ne rabim nic posebnega, dobro anteno, sms-je, fotoaparat ni pomemben, ostalo tudi ne razen da gre preko IR ali usb na racunalnik. ce zdrzi vec kot eno leto sem zadovoljen.

bi to blo za vzet?

Objavljeno

dam svojega... z vsem vred...džabe... :krneki:

Objavljeno
Kaki telefon to?

:blush: hec...je bil.. ;)

Objavljeno

jst prodam samsung F480 5.megapixla kamera v garancji še 22 mesecov.

Objavljeno

Gledam malce dlančnike pa mi je v oči padel HP IPAQ 614c (GPS, WLAN, TS, kamera 3 MP...). Gre se mi predvsem za to, da ima GPS in WLAN. Pa me zanima, če je že kdo imel/ima ta dlančnik?

Objavljeno

Kolega ga je ravno kupil. Te kaj specifično zanima?

Objavljeno

Koliko zdrži baterija, predvaja muziko zadovoljivo, gps dela vredu in predvsem kako se obnaša WM6? Je zadovoljen z njim?

Objavljeno

Aja pa še to. Ali ima ta dlančnik navaden 3,5 vtič za slušalke?

Objavljeno (popravljeno)

Direktno kopirano kaj je napisal:

baterija 2 dni če si ne špila dost, muzika je tak k pr useh dlančnikeh, gps lavfa, WM6 je pa tak k pa drugi WM

usb slušalke ma

za use je usb

reč mu da je zakon

evo takle :D se opravičujem da ni nič bolj specifično hah :D

Popravljeno . Popravil NejcZ
Objavljeno

Pa govorima midva o istem aparatu, kajti na netu piše, da ima navaden 3.5mm vhod za slušalke. Tukaj si poglej.

Objavljeno

Govoriva o istem ja.. nevem, mogoče je pa zraven dobil USB slušalke pa je tak mislil.. :whistle: :unsure:

Objavljeno

Pred kratkin kupu NOKIA N71

luškan tenek telefon, aluminjasto ohišje, garmin, tako, da več od telefona ne prčakujm. (no o fotoaparatu pa vse "osnovne" fukncije nebom naštevu)

CENA: 1€ :worship: :whistle:

prha mobil pa 50€ na mesc... :glare:

Objavljeno

na Samsungu G810 mam problem.. ko se hočem povezati na internet preko wlan mi napiše: Internet:ni mogoče povezati, poskusite ponovno. To napiše še preden poišče razpoložljive wlan omrežja. Nevem ali so se mi kakšne nastavitve kaj spremenile, ker prej mi je delalo normalno, sedaj pa kr naenkrat noče delat. :unsure: telefon ima enak software kot n95 :whistle:

Objavljeno

ali kdo menja Samsungu G810 za samsung f480 ? 22 mescov garancije kot nov.

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!