cheff Objavljeno December 2, 2008 Opozori Objavljeno December 2, 2008 Iskreno nisem imel ne enega ne drugega. Za iphone prve generacije sem prebral, da so znale biti težave. Sem pa pred parimi dnevi imel tega zadnjega v roki. Neki se je zmrznil in se ni dal resetirat. Baterije ne moreš kar tako vzet ven inp.. Kaj pa vem...mislim da je več šminke kot pa uporabnosti, ter da je zadeva precenjena. To je samo moje osebno mnenje. Za kaj pa sploh rabiš tak telefon? Nevem pač apple :D Na svoj način poseben telefon, pa to mi je fajn da nima takega telefona vsak drugi.
Frips Objavljeno December 2, 2008 Opozori Objavljeno December 2, 2008 (popravljeno) aha....šminka torej. Kaj pol sploh sprašuješ :P Popravljeno December 2, 2008. Popravil Frips
cheff Objavljeno December 2, 2008 Opozori Objavljeno December 2, 2008 Narobe razumeš, telefona ne mislim kupit zato ker bi frajera pičil z njim, ampak zato ker ga nima dosti ljudi, ne pa kot zdaj sony ericsson vsak drugi ma takega ko mam zdaj.
Fritz Objavljeno December 2, 2008 Opozori Objavljeno December 2, 2008 Narobe razumeš, telefona ne mislim kupit zato ker bi frajera pičil z njim, ampak zato ker ga nima dosti ljudi, ne pa kot zdaj sony ericsson vsak drugi ma takega ko mam zdaj. A lahko ponoviš brez ene polovice stavka (ni pomembno katere), da ne boš samega sebe na laž postavljal? kontradíkcija -e ž (í) knjiž. pojav ali stanje, ko se več trditev, mnenj o čem izključuje; protislovje.
ImenitnaPriložnost Objavljeno December 2, 2008 Opozori Objavljeno December 2, 2008 Narobe razumeš, telefona ne mislim kupit zato ker bi frajera pičil z njim, ampak zato ker ga nima dosti ljudi, ne pa kot zdaj sony ericsson vsak drugi ma takega ko mam zdaj. In, v čem je problem, če ima vsak drugi tak telefon, kot ti?
cheff Objavljeno December 2, 2008 Opozori Objavljeno December 2, 2008 In, v čem je problem, če ima vsak drugi tak telefon, kot ti? Nevem rad bi nekaj posebnega in mi ni fajn če ma vsak drugi tak telefon, tak pač sem.
condor Objavljeno December 2, 2008 Opozori Objavljeno December 2, 2008 Narobe razumeš, telefona ne mislim kupit zato ker bi frajera pičil z njim, ampak zato ker ga nima dosti ljudi, ne pa kot zdaj sony ericsson vsak drugi ma takega ko mam zdaj. SonyEricsson zaenkrat se umika iz Slovenije, SVEMA je ostale brez servisa zanj, Mobitel ga bo/je popolnoma umaknu iz prodaje. Tako da večinski delež še vedno drži Nokia, pol sta pa Samsung pa LG.
cheff Objavljeno December 2, 2008 Opozori Objavljeno December 2, 2008 SonyEricsson zaenkrat se umika iz Slovenije, SVEMA je ostale brez servisa zanj, Mobitel ga bo/je popolnoma umaknu iz prodaje. Tako da večinski delež še vedno drži Nokia, pol sta pa Samsung pa LG. Garancijo še bom lahko uveljavljal?
condor Objavljeno December 2, 2008 Opozori Objavljeno December 2, 2008 Garancijo še bom lahko uveljavljal? Seveda boš, samo neve se še kje. Po vsej verjetnosti bodo vsi telefoni šli na popravilo v tujino, tako da se bo rok popravila kar podalšal.
cheff Objavljeno December 2, 2008 Opozori Objavljeno December 2, 2008 Seveda boš, samo neve se še kje. Po vsej verjetnosti bodo vsi telefoni šli na popravilo v tujino, tako da se bo rok popravila kar podalšal. Že zdaj sem 46 dni čakal :trance_33_sleep:
Frips Objavljeno December 2, 2008 Opozori Objavljeno December 2, 2008 (popravljeno) Narobe razumeš, telefona ne mislim kupit zato ker bi frajera pičil z njim, ampak zato ker ga nima dosti ljudi, ne pa kot zdaj sony ericsson vsak drugi ma takega ko mam zdaj. Nevem rad bi nekaj posebnega in mi ni fajn če ma vsak drugi tak telefon, tak pač sem. Torej, da boš glavni "frajer" v družbi hehehe Sj ni nič narobe to :P Popravljeno December 2, 2008. Popravil Frips
condor Objavljeno December 2, 2008 Opozori Objavljeno December 2, 2008 Že zdaj sem 46 dni čakal :trance_33_sleep: Ti najprej odneseš telefon na nek center, tam telefon tenstajo par dni dni, pol pošlejo na servis, tam čaka da pride na vrsto, pol čaka del k jih je ravno zmankalo, pol preden pride nazaj na tist center kjer si ti telefon oddal, pol te pa šele obvestijo da je telefon končan...
cheff Objavljeno December 2, 2008 Opozori Objavljeno December 2, 2008 Dobil sem novega, zanič pa je bla tipka za fotoaparat ter joystick, pri drsni nokiji pa mi je display odpovedal oz. listni kabel pa sem ga dobil v dveh tednih, sicer pa tako kot si rekel tudi odvisno od zaloge delov.
sesir Objavljeno December 3, 2008 Opozori Objavljeno December 3, 2008 Že zdaj sem 46 dni čakal :trance_33_sleep: Kako je pa to možno?In ti si jo po 46 dnevu vzel nazaj :headbang: :headbang: :headbang: Men so siemensa popravlajli ne vem kolk časa ampak 45 dan sem bil na mobitelu se malo bolj razjezil in sem dobil drugega popolnoma novega v škatli,le polnilec so ven vzeli!Ista zadeva z bluetooth slušalkami od nokije.Jz sem tiho 45 dni tisti trenutek pa zahtevam novo zadevo in to je to!samo razložiš jim,da se oni držijo pogodb kot pijanec plota ti pa pravil,ki veljajo za garancijo!
dive Objavljeno December 3, 2008 Opozori Objavljeno December 3, 2008 Tako je, od dneva, ko si ti oddal telefon do takrat ko so ga oni dobili nazaj in si ti imel možnost da ga prevzameš je minilo 45 dni ali več zato lahko zahtevaš nov aparat....100%
LooLekSLO Objavljeno December 4, 2008 Opozori Objavljeno December 4, 2008 Saj je napisal, da je dobil novega ;)
trebor Objavljeno December 4, 2008 Opozori Objavljeno December 4, 2008 Meni so pa v enem dnevu zrihtali nokio. Ni delal BT pa pokrovček MMC je bil polomljen. Pred 14 dnevi mi je na telerayu rekel da pokrovček ne gre pod garancijo, v ponedeljek sem šel pa na drug šalter k eni teti pa ni bilo nobenih problemov :naughty: .
moto rider Objavljeno December 4, 2008 Opozori Objavljeno December 4, 2008 (popravljeno) Ko vse zataji, se oglasite pa v "Čričku" in našemu Ghibli-ju na Zaloški (pri železniških rampah), da vam poštima zadevo! :worship: :010 :010 Popravljeno December 4, 2008. Popravil moto rider
hilton Objavljeno December 5, 2008 Opozori Objavljeno December 5, 2008 zadovoljna z omnio :) menjam omnijo za nokio n85 al pa n96 ker je strogo neupuraben telefon v avtu :headbang: aja razen navigacije igo ta pa seka :worship: sms pisanje pa to pa so perece tezave sploh med voznjo :krneki:
NejcZ Objavljeno December 5, 2008 Opozori Objavljeno December 5, 2008 Nimaš kaj uporavljat telefona/dnančnika med vožnjo!!!! :D :D
Roky Objavljeno December 5, 2008 Opozori Objavljeno December 5, 2008 Seveda boš, samo neve se še kje. Po vsej verjetnosti bodo vsi telefoni šli na popravilo v tujino, tako da se bo rok popravila kar podalšal. Čaki, čaki :o Men so na Svemi rekli, da naj bi SE Xperia X1 prišel v Slovenijo v začetku leta, to je bilo kakšna 2 tedna nazaj...Torej na omenjeni telefon lahko pozabim? :( Pa tudi, če ga kupim v tujini pri nas nebom imel podpore zanj? :headbang:
condor Objavljeno December 5, 2008 Opozori Objavljeno December 5, 2008 Čaki, čaki :o Men so na Svemi rekli, da naj bi SE Xperia X1 prišel v Slovenijo v začetku leta, to je bilo kakšna 2 tedna nazaj...Torej na omenjeni telefon lahko pozabim? :( Pa tudi, če ga kupim v tujini pri nas nebom imel podpore zanj? :headbang: Kupuj "naše - samsung":P Drugače je pa omnia dobr telefon, sam ni pa za slepo tipkat SMSje, pač brez tastature :whistle:
condor Objavljeno December 5, 2008 Opozori Objavljeno December 5, 2008 zadovoljna z omnio :) Pri prejšnih vezrijah SWja na omniah, se zna zgodit da so problemi z motion senzorjem, pa včasih kr črn ekran ostane, če se ti to zgodi, sam pošl na servis, da ti damo nov SW gor.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se