Roky Objavljeno December 5, 2008 Opozori Objavljeno December 5, 2008 Kupuj "naše - samsung":P Drugače je pa omnia dobr telefon, sam ni pa za slepo tipkat SMSje, pač brez tastature :whistle: A maš kej popusta? :whistle: :D Ravno zaradi QWERTY tipkovnice že pol leta čakam X1. Sedanji P990i odhaja v pokoj, je bil prevečkrat na tleh :(
condor Objavljeno December 5, 2008 Opozori Objavljeno December 5, 2008 A maš kej popusta? :whistle: :D Ravno zaradi QWERTY tipkovnice že pol leta čakam X1. Sedanji P990i odhaja v pokoj, je bil prevečkrat na tleh :( HTC tytn II ?
Roky Objavljeno December 5, 2008 Opozori Objavljeno December 5, 2008 HTC tytn II ? A si ga mel priložnost kej sprobat? Vtisi? :D
Stafuc Objavljeno December 8, 2008 Opozori Objavljeno December 8, 2008 A si ga mel priložnost kej sprobat? Vtisi? :D Sm jst probu...ni slab :)
Roky Objavljeno December 15, 2008 Opozori Objavljeno December 15, 2008 Sm jst probu...ni slab :) Problem je, ker ga pri uvozniku ni več mogoče dobit :(
Kosho Objavljeno December 25, 2008 Opozori Objavljeno December 25, 2008 A mogoče kdo ve kako je s Qtek mobiteli?
Kosho Objavljeno December 25, 2008 Opozori Objavljeno December 25, 2008 Bo Tuš Telekom zaprl vrata?Ljubljana, ponedeljek 24.11.2008. 1 2 Novinarji Financ so se dokopali do neuradnih informacij, da naj bi se v Tuš Telekomu pripravljali na ukinitev tega podjetja. Tušmobil, ki je začel prinašati dobiček, naj bi nemoteno posloval še naprej. Kaj pa ukinitev Tuš Telekoma pomeni za naročnike na njihove storitve interneta, televizije in telefonije? Po poročanju Financ naj bi v Tuš telekomu že začeli prerazporejati vodilne delavce ter odpuščati tiste na nižjih delovnih mestih. To naj bi le še potrjevalo neuradne informacije, da naj bi Tuš Telekom zaradi slabega poslovanja kmalu zaprl svoja vrata. Pred ukinitvijo Tuš Telekoma naj bi prišlo do dokončne in popolne ločitve omenjenega podjetja in Tušmobila, ki je nedavno presegel številko 100.000 naročnikov in začel ustvarjati dobiček. Tušmobil bo tako kot popolnoma samostojno podjetje posloval še naprej in nudil storitve mobilne telefonije. Zastavlja pa se vprašanje, kaj bo z naročniki na storitve interneta, televizije in telefonije pri Tuš telekomu. Ker uprava Tuš telekoma ne želi komentirati neuradnih informacij o zaprtju podjetja, zaenkrat ni moč izvedeti niti kaj se bo zgodilo z obstoječimi naročniki. Še najbolj verjetna pa se zdi možnost, da bo Tuš telekomove naročnike prevzel kakšen drug operater. Tolele ne bo držalo, saj tako pravijo na družbi
Puse Objavljeno Januar 11, 2009 Opozori Objavljeno Januar 11, 2009 LP Zanima me vaše mnenje kateri mobitel se najbol splača kupit ? LG KF600 Sony Ericsson K770i Sony Ericsson T700 Zanima me pa predvsem kdo ima boljši Digitalni fotoaparat in Videokamero in seveda še MP3 zvonenja ! Hvala :rolleyes: :winkiss:
impulz Objavljeno Januar 11, 2009 Opozori Objavljeno Januar 11, 2009 najbolše ti je kupit rableno :) jz si ne kupim več novga, je drago glede na to za kakšno ceno dobiš rabljenega (beri: skoraj novega).
Puse Objavljeno Januar 11, 2009 Opozori Objavljeno Januar 11, 2009 Bom kar novga vzeu ! :worship: Kdo ma kakšne izkušnje še ?
Puse Objavljeno Januar 11, 2009 Opozori Objavljeno Januar 11, 2009 (popravljeno) Tiste sem že odslovil mobitele, zdej me sm zanima keri je boljši po predvajanju mp3 in kameri !? Sony Ericsson w890i Sony Ericsson w910i Popravljeno Januar 11, 2009. Popravil Puse
impulz Objavljeno Januar 11, 2009 Opozori Objavljeno Januar 11, 2009 jaz sem bil v dilemi med w910 in w850 in sem se rajš za w850 odloču, saj se jih dost pritožuje da pr w910 rade tipke popokajo. -samo za info
Puse Objavljeno Januar 12, 2009 Opozori Objavljeno Januar 12, 2009 Kdo ve kje bi lahko dobil te zvočnike ? Pa kolk je stanejo ?
Wilson Objavljeno Januar 12, 2009 Opozori Objavljeno Januar 12, 2009 Kdo ve kje bi lahko dobil te zvočnike ? Pa kolk je stanejo ? Js, jih mam, mislm, de so bli neke 40-50€ Mal poglej po Bolhi, sm jih enrat že vidu. Fajn reč. Ajd
LooLekSLO Objavljeno Januar 16, 2009 Opozori Objavljeno Januar 16, 2009 Je mogoče komu uspelo z Opero na telefonu usposobit najdi.si-jeve brezplačne smse?
cheff Objavljeno Januar 17, 2009 Opozori Objavljeno Januar 17, 2009 Mislim, da ne gre ker ti odpre stran v mobilni verziji če se ne motim.
ImenitnaPriložnost Objavljeno Januar 17, 2009 Opozori Objavljeno Januar 17, 2009 Se dobijo tudi v kaki trgovini ?? Morda jih ima Svema, prodajalec telefonov Sony Ericcson? www.svema.si ...
condor Objavljeno Januar 17, 2009 Opozori Objavljeno Januar 17, 2009 Morda jih ima Svema, prodajalec telefonov Sony Ericcson? www.svema.si ... Trenutno Svema nima nobene veze z SE
ImenitnaPriložnost Objavljeno Januar 18, 2009 Opozori Objavljeno Januar 18, 2009 Trenutno Svema nima nobene veze z SE ... www.svema.si RAZPRODAJA Vabimo vas v našo trgovino na Vilharjevi 29, kjer poteka razprodaja artiklov Sony Ericsson. Razprodaja bo potekala od 05.01.2009 do odprodaje zalog. Pohitite, zaloge so omejene!
impulz Objavljeno Januar 19, 2009 Opozori Objavljeno Januar 19, 2009 mogoče ve kdo, ali je možno naložiti slovarje na telefon? prave slovarje, ne translate.google verzije. ali to že sploh obstaja? je mogoče imeti to mogoče na dlančniku, dlančnik- telefonu, ali je potreben symbian OS? kakršnakoli informacija dobrodošla! lp
_LuX_ Objavljeno Januar 19, 2009 Opozori Objavljeno Januar 19, 2009 Mislim, da ne gre ker ti odpre stran v mobilni verziji če se ne motim. skoraj povsod lahko odpreš navadno verzijo, seveda če ti telefon potem to podpira
cheff Objavljeno Januar 19, 2009 Opozori Objavljeno Januar 19, 2009 skoraj povsod lahko odpreš navadno verzijo, seveda če ti telefon potem to podpira Meni na iphone odpre mobilno, pa nevem kako naj naredim da bo normalna.
Kosho Objavljeno Januar 20, 2009 Opozori Objavljeno Januar 20, 2009 mene zanima ali kdo ve, ce nokia e51 podpira SDHC spominske kartice , na spletni strani od nokie pise da podpira SD, ampak SD kartice 4gb pa nisem zasledil nikjer, kvecjemu 1gb ali 2gb?
bmw Objavljeno Januar 20, 2009 Opozori Objavljeno Januar 20, 2009 mene zanima ali kdo ve, ce nokia e51 podpira SDHC spominske kartice , na spletni strani od nokie pise da podpira SD, ampak SD kartice 4gb pa nisem zasledil nikjer, kvecjemu 1gb ali 2gb? sam imam 4gb kartico notri....in dela
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se