Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

po več kot 40 servisa dodil drug aparat in novo garancijo

me zanima kako bo stem

• 1 mesec pozneje...
Objavljeno

jaz imam n95. gsm je res stroj ima zelo veliko aplikacij in res dober fotoapart. (samo še zoom manjka) edino kar me moti je to da se slajd kar veliko razmaje.

Objavljeno

Ma kdo Nokio N96. Kako se mu zdi?

Objavljeno

1.

mogoče kdo ve kolko stane 1 gb prenosa podatkov v mobitelovem 3g omrežju?

------------------------------------------------------------------

2.

kaj morem naredit če si kupim odklenjen telefon in bi rad imel neomejen prenos podatkov na tem telefonu?

torej kupm rabljen iphone 3g in bi rad visel nonstop na internetu pa bi plačal fiksno ceno za internet.

------------------------------------------------------------------

3.

na prenosniku imam kartico za internet (sierra wireless (xyz)) in prek tiste plačujem fixno ceno za internet.

Ta kartica ima v sebi SIM kartico, preko katere se (po mojem) opravljajo storitve. Torej, če bi jaz tisto kartico dal v moj telefon bi imel neomejen prenos podatkov??

hvala vnaprej za odg.!

Pod prvo točko ima Mobitel tole se mi zdi najbolj ugodno... http://www.mobitel.si/paketi/itak-dzabest.aspx?te=8&akid=219,220,221,215,208,209,197

Če pa hočeš met stalni internet na telefonu pa prek njega še na računalniku za male pare pa vzemi T-2 umts (4€ naročnina za telefon in dodatnih 10€ za neomejen širokopasovni internet)

Aja, je pa pogoj, da živiš v kraju, kjer je pokritost s signalom T-2.

Objavljeno

Meni se zdi zelo počasna (odpiranje menija, galerije,...). Drugače pa dobra mašinca.

Objavljeno

Pod prvo točko ima Mobitel tole se mi zdi najbolj ugodno... http://www.mobitel.si/paketi/itak-dzabest.aspx?te=8&akid=219,220,221,215,208,209,197

Če pa hočeš met stalni internet na telefonu pa prek njega še na računalniku za male pare pa vzemi T-2 umts (4€ naročnina za telefon in dodatnih 10€ za neomejen širokopasovni internet)

Aja, je pa pogoj, da živiš v kraju, kjer je pokritost s signalom T-2.

mam že džabest =) hvala za odgovor!!

Objavljeno

Fancy, ampak počasi deluje in baterijo žre kot za stavo.

• 1 mesec pozneje...
Objavljeno

Ve kdo za koga iz celjske/velenjske regije ki bi mi za normalen denar zamenjal ekran na nokii N95??

Objavljeno

ve kdo kje bi dobo poceni original ohisje za E71?al pa kvalitetno kopijo...

Objavljeno

Ve kdo za koga iz celjske/velenjske regije ki bi mi za normalen denar zamenjal ekran na nokii N95??

če maš ekran ti ga jst zamenjam zelo pocen, drugače pa lahko preverim za koliko ga dobim, javi na PM

• 2 tedne pozneje...
Objavljeno

Meni na k770i (sony ericsson) veckrat crkne zvocnik, pa ne un taglasni ampak un v slusalki za pogovor. Mam na sihtu en mocan kompresor tak da ce mal pihnem not dela normalno, pol pa cez cas spet crkne. Ampak umazanije ni not, je vse 100% cisto. Kaj bi bil to zaen hudic ??

Objavljeno

Meni na k770i (sony ericsson) veckrat crkne zvocnik, pa ne un taglasni ampak un v slusalki za pogovor. Mam na sihtu en mocan kompresor tak da ce mal pihnem not dela normalno, pol pa cez cas spet crkne. Ampak umazanije ni not, je vse 100% cisto. Kaj bi bil to zaen hudic ??

Ti čisto odpove zvočnik ali začne najprej hreščat?

Objavljeno

ve kdo ce se da dobit za E71 nokio LifeBlog aplikacija...ker je ne najdem nikjer, N95 jo je pa ze imela...

Objavljeno

halo kite ! mam samsung g810 pa me zanima če obstaja kak program za dol potegnat na gsm, da bi bil to tak program da bi si lahk v gsmu zaklenu določene opcije, pač da bi mel smsje slike imenik... pod kodo. sej zastopte ka mislim. tk ko ma nokia n95 8giga že to serijsko. da se pač s kodo zakleene recimo smse

Objavljeno

če ima keri nokio 6120,

kako dolgo ti zdrži baterija ?

• 2 tedne pozneje...
Objavljeno

Oj, mi lahko kdo pove kako bi preneso telefonske številke iz gmail-a (stiki) v mobitel.

Imam pa telefon LG Arena.

Lp, Gregor

Objavljeno

Fancy, ampak počasi deluje in baterijo žre kot za stavo.

kaj imaš s tem tel vsak pogovor posnemam ?

al moraš na začetku pogovora vedno vklopit funkcijo ?

Objavljeno

kupu iphone, zj ga mam 3 dni... enostavno nevem kaj naj rečem...

ko MENI požere živce pol je res bed :S jutri gre od bajte pa grem nazaj na sony ericsson walkman serijo!!!!!!!!

500€ pa mi dajo zravn slušalke za 5€ pa kaj si ti ja fukjen :S

Haha, kaj te je pa poleg slušalk tako razkurilo? :) Sicer nimam Iphona (ampak SE-ja), da ne bi mislil, da ga bom takoj zagrizeno branil kot večina Ajfonašev :)

Objavljeno (popravljeno)

Haha, kaj te je pa poleg slušalk tako razkurilo? :) Sicer nimam Iphona (ampak SE-ja), da ne bi mislil, da ga bom takoj zagrizeno branil kot večina Ajfonašev :)

baterija zdrži lih tolko da pri dohodnem klicu dvakrat zvibrira... itunes je čista polomija, morš se dost navajat da skapčiš...

za čist povprečne uporabnike je to verjetno super telefon, jaz pa pri 60gb muzike hočem met RED na računalniku IN na telefonu, tam na itunes pa ti zmeče hruške pa jabke vse v en koš...

ko štelaš muziko bi to moglo it v 1 sekundi kt pr sony ericssonu (držiš button za glasnost in ti začne predvajat naslednjo pesem npr). tu ga treba najprej zbudit, pol odklenit screen, pol odpret music player in šele poool lahk daš naprej.

sj če bi meu živce in se zajebaval kakšn mesec bi ga obvladu =) če ga bojo kdaj začeli prodajat v slo ga bom kupu kt drugi telefon, alpa kakšnega ipod toucha kr ene aplikacije so res hude... alpa če bom kdaj mel preveč časa si ga bom kupu spet in se mal špilal na tej napravici, je kr zanimiva stvar za krajšanje cajta ;)

je pa kolega kupu 3gs in je zelo zelo zadovoljen... on je apple freak, jaz sm bol pristaš googla =)

Popravljeno . Popravil impulz
  • 2 mesecev pozneje...
Objavljeno (popravljeno)

Za nokiji (E90) symbian s60 3edition iščem...no v bistvu me moti,da so vedno vse slike v eni mapi..kdo ve s katerim programom bi si lahko slike urejeval po folderjih kot na pc?Sem si potegnil z neta že cel kup različnih programov,ko sem iskal kaj takšnega a nisem našel kar sem iskal...

Popravljeno . Popravil sesir
Objavljeno

Za nokiji (E90) symbian s60 3edition iščem...no v bistvu me moti,da so vedno vse slike v eni mapi..kdo ve s katerim programom bi si lahko slike urejeval po folderjih kot na pc?Sem si potegnil z neta že cel kup različnih programov,ko sem iskal kaj takšnega a nisem našel kar sem iskal...

Ne moreš slike dati v različne albume?

Objavljeno

Ne moreš slike dati v različne albume?

Ja to lahko...je pa veliko več dela,ker ti jih prvo kaže v vrsti in ne mreži.Se pravi čakaš,da jih naloži,da jih vidiš in se lahko odločiš kam...Ko pa jih imaš v folderjih pa se prikazujejo kot mreža..Pa še potem so ti folderji v slikah in ne v poljubnem...

Sem si vzel čas in jih "nametal"po folderjih...sem porabil manj časa kot za iskanje programa.

Ima kdo N97 mini?Razmišljam,da bi jo vzel :hmm: Sam kolk je kaj uporaben samo en zaslon?Je touch tudi,ko je tipkovnica odprta?

• 2 tedne pozneje...
Objavljeno

se da bluetooth slušalka za štartat, če je z kodo zaprta

je pa tip BH 101

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!