Guest Eol Objavljeno Februar 13, 2010 Opozori Objavljeno Februar 13, 2010 se da bluetooth slušalka za štartat, če je z kodo zaprta je pa tip BH 101 12345 00000 ze probal
ModriDirkac Objavljeno Marec 3, 2010 Opozori Objavljeno Marec 3, 2010 če ma kdo pocen ekranček za nokio 6600 slide, nj mi piše
GeeSXer Objavljeno Marec 7, 2010 Opozori Objavljeno Marec 7, 2010 xphone promo http://www.youtube.com/watch?v=udlxr8t1nZM
stuhec Objavljeno Marec 7, 2010 Opozori Objavljeno Marec 7, 2010 se da bluetooth slušalka za štartat, če je z kodo zaprta je pa tip BH 101 je še kakšna ideja ?
znj Objavljeno Marec 7, 2010 Opozori Objavljeno Marec 7, 2010 Bom kar tukaj vprašal. Katere slušalke priporočate za mobitel. In sicer imam Nokio N95 8 GB. Te original so kurac in še skozi mi padajo ven Tako, da če bi kupil bi kupil te športne, ki si jih natakneš na uho ali pa in-ear slušalke. Že vnaprej hvala za odgovore
impulz Objavljeno Marec 7, 2010 Opozori Objavljeno Marec 7, 2010 Bom kar tukaj vprašal. Katere slušalke priporočate za mobitel. In sicer imam Nokio N95 8 GB. Te original so kurac in še skozi mi padajo ven Tako, da če bi kupil bi kupil te športne, ki si jih natakneš na uho ali pa in-ear slušalke. Že vnaprej hvala za odgovore sennsheiser bose in-ear so zakon ko se ti lepo prisesajo na možgančke če poveš malo več kaj točno iščeš, cenovni rang predvsem bi lahko več povedal
znj Objavljeno Marec 8, 2010 Opozori Objavljeno Marec 8, 2010 sennsheiser bose in-ear so zakon ko se ti lepo prisesajo na možgančke če poveš malo več kaj točno iščeš, cenovni rang predvsem bi lahko več povedal Cena...neki srednjega. Bi blo pa fajn če bi mele fajn base, ker poslušam bolj techno, trance itd...
impulz Objavljeno Marec 8, 2010 Opozori Objavljeno Marec 8, 2010 potem pa poglej sledeče: sennheiser cx modeli (in ear) <verjetno ene najbolj price meets performance slušalke kaj se tiče Sound Qualityja. če nisi music freak bojo te zadostovale. beats by dr dre (in ear) <bi bila moja izbira, cena je malo navita (pod 150€). bose so tud zelo kvalitetne vendar plačaš dosti firme (jamčena kvaliteta se dodatno plača pač) če pa še vedno ni dovolj prepiha pa digital designs in ear slušalke + žepni ojačevalec (zna bit malo nadležno nosit ojačevalec s sabo, vendar če res hočeš base primerljive z več kw wooferji potem je to... skorajda edina alternativa? ja, mislim da ja.)
sesir Objavljeno Marec 8, 2010 Opozori Objavljeno Marec 8, 2010 je še kakšna ideja ? Jz imam BH-801 in mi je hitro po nakupu-oziroma,ko so se med pogovorom popolnoma spraznile začelo zafrkavat in pisalo seznanjanje ni mogoče!Ker si nikakor nisem mogu s čem pomagat sem jih poslal na servis-se ful jezil,ker sem jih plačal 124eu in dobil nove Vse super kak teden,dva-dokler se niso popolnoma spraznile med pogovor...in ista zgodba... Nato sem pustil prižgane nekaj dni,da so se same popolnoma spraznile in napolnil.Na gsm zbrisal vse seznanjene povezave,da je na novo najdlo in vpisal kodo 0000 in delajo normalno.So pa vsakič,ko jih do konca sprazniš med pogovorom enaki problemi in včasih zgubiš kar nekaj živcev zraven :surrender: Tako,da jaz zdaj takoj,ko začne piskat baterija izklopim slušalko in dam polnit.V tem primeru nimaš nikoli nobenih problemov! Drugače sem z mojimi glede zvoka,baterije in delovanja zelo zadovoljen-ni primerjave z poceni slušalkami!
maus Objavljeno Marec 8, 2010 Opozori Objavljeno Marec 8, 2010 A že ma kdo GSM, ki se polni na sončne celice... mislim, da že obstaja en LG (oznaka mislim da je 100) ... neki tazga mam namen kupt ...kdo kaj več ve ?
benny0104 Objavljeno Marec 8, 2010 Opozori Objavljeno Marec 8, 2010 A že ma kdo GSM, ki se polni na sončne celice... mislim, da že obstaja en LG (oznaka mislim da je 100) ... neki tazga mam namen kupt ...kdo kaj več ve ? Ja moja stara mama ga ima samsung E1107...drgač imajo pa pri samsungu še neki takih modelov.
maus Objavljeno Marec 8, 2010 Opozori Objavljeno Marec 8, 2010 (popravljeno) Ja moja stara mama ga ima samsung E1107...drgač imajo pa pri samsungu še neki takih modelov. Za samsunga sem vedel, ampak (sori) mi ni všeč. V mislih sem imel solarni mobilnik LG GD510 (ampak nekje sem videl reklamo, da je velik kot kreditna kartica in ima drugačno oznako ... reklama je visela na enem WC-ju in se ne spomnim kje .... pač ščijem velik, ker velik kave spijem ) ... nikjer ne najdem, da bi bili že v prodaji. Popravljeno Marec 8, 2010. Popravil maus
znj Objavljeno Marec 8, 2010 Opozori Objavljeno Marec 8, 2010 Jp, to bo kar model LG GD510 ki ima od zadaj sončne celice V Sloveniji pa dobiš samo navadnega, torej brez celic. Poglej na kakšen ebay ali na bolho ampak je majhna možnost, da ga boš dobil in če ga že boš, poglej, da je odklenjen!
Tomozuki Objavljeno April 8, 2010 Opozori Objavljeno April 8, 2010 baterija zdrži lih tolko da pri dohodnem klicu dvakrat zvibrira... itunes je čista polomija, morš se dost navajat da skapčiš... za čist povprečne uporabnike je to verjetno super telefon, jaz pa pri 60gb muzike hočem met RED na računalniku IN na telefonu, tam na itunes pa ti zmeče hruške pa jabke vse v en koš... ko štelaš muziko bi to moglo it v 1 sekundi kt pr sony ericssonu (držiš button za glasnost in ti začne predvajat naslednjo pesem npr). tu ga treba najprej zbudit, pol odklenit screen, pol odpret music player in šele poool lahk daš naprej. sj če bi meu živce in se zajebaval kakšn mesec bi ga obvladu =) če ga bojo kdaj začeli prodajat v slo ga bom kupu kt drugi telefon, alpa kakšnega ipod toucha kr ene aplikacije so res hude... alpa če bom kdaj mel preveč časa si ga bom kupu spet in se mal špilal na tej napravici, je kr zanimiva stvar za krajšanje cajta je pa kolega kupu 3gs in je zelo zelo zadovoljen... on je apple freak, jaz sm bol pristaš googla =) Stari, vsaka čast, da to javno priznaš. Zagrizanemu Applašu lahko nohte dol vlečeš, pa bo rekel, da je telefon brezhiben :music3: Jaz sem sicer šel zdaj na Samsung Galaxy Lite, ampak Sony Ericssona vseeno pogrešam. Android 1.5 ima na nekaterih področjih še manj opcij kot moj W580i (recimo equalizer?), sicer pa lepo dela. Čakam sicer na 2.1 verzijo, ki baje pride ta mesec ven (neuradna je sicer že nekaj cajta zunaj). Je pa kul, ker ima Android malo morje aplikacij, ki si jih zastonj cukneš iz njihovega marketa, od vaservage do gledanja skozi obleko
impulz Objavljeno April 9, 2010 Opozori Objavljeno April 9, 2010 (popravljeno) hehe sem kar dobro predvideval. sedaj si lastim ipod toucha 3g 8gb. imam pa še vedno SE w995. kvaliteta zvoka je neprimerljiva... sony ericsson zmaga na celi črti. equalizer od ipod-a je en navadn bullshit... tako je naprimer "bass increase EQ" kjer je efekt enak kot da bi na media playerju potegnil gor čisto levo "stikalo".... kakšen je efekt? = še najboljše slušalke hreščijo pri sony ericssonu je čisto druga pesem.... tam pa je bass kristalno čist že na cenejših slušalkah... kot dlančnika za vsemogoče je ipod touch/iphone zakon +internet vedno in povsod +fenomenalna odzivnost ekrana +koledar je perfekten za moje potrebe +preglednost na vrhuncu +itunes +če imaš wifi v hiši je zelo praktično saj lahko prek ipoda/iphona vse kontroliraš (povežeš računalnik in ga kontroliraš preko ipoda) minus ostaja baterija, zelo tihi zvočniki, zelo slaba kvaliteta zvoka. recimo da je vreden teh 150€ ja... Popravljeno April 9, 2010. Popravil impulz gandi 1
motofrik Objavljeno April 27, 2010 Opozori Objavljeno April 27, 2010 Mogoče bo zvenelo butasto: dobil sem danes parkrat klic- samo zazvonilo je in prekinilo. Izpiše se mi ''Withheld''. Nimam nobenega kontakta s tem imenom. Grem pod podrobnosti, pa nič ne napiše -samo kliči nazaj ali pa izbriši... Je to kaka fora -da kličeš nazaj in nabijajo impulze...?
znj Objavljeno April 27, 2010 Opozori Objavljeno April 27, 2010 Mogoče bo zvenelo butasto: dobil sem danes parkrat klic- samo zazvonilo je in prekinilo. Izpiše se mi ''Withheld''. Nimam nobenega kontakta s tem imenom. Grem pod podrobnosti, pa nič ne napiše -samo kliči nazaj ali pa izbriši... Je to kaka fora -da kličeš nazaj in nabijajo impulze...? Sam ti ne priporočam, da kličeš nazaj. Več si preberi tukaj: http://www.eurogamer.net/forum_thread_posts.php?thread_id=67460
Hornet Objavljeno April 27, 2010 Opozori Objavljeno April 27, 2010 Tud sam bi si omislil kakšen nov mobitel, izbiram pa med Nokio in Sonyericssonom. Od Nokije mi je v uč padla E52, ki ima menda super baterijo. Cena pa je omejena nekje max na 150€ za podaljšanje naročniškega razmerja. E52 ima v bistvu vse kar rabim. Niso mi všeč drsni telefoni, razen tisti pri katerih je spodaj skrite cela tipkovnica N97, X2, X10, Satio, Vivaz, E75. Rad bi imel tudi čim manjše sar sevanje. Razmišljam da bi tel uporabil mogoče tudi kot "garmin" za na skuter. Kaj priporočate? PS. Če ima kdo sklenjemn paket povezani 44 oz 77 in novega telefona ne rabi še kakšno leto ali dve mi lahko javi, da ne porabim preveč denarja za nakup.
Tomozuki Objavljeno April 28, 2010 Opozori Objavljeno April 28, 2010 Kolikor sem imel izkušenj s SE-ji so bili fajn. Zadnjim modelom nižjega in srednjega ranga pa nisem preveč naklonjen, ker imajo počasne menije (laggajo). Kar na SE-ju še vedno trga proti ostalim firmam je zvok. Najboljše, da se malo pozanimaš pred nakupom aparata, ker je od modela do modela različno. Ene zafrkava baterija, drugi se izklapljajo, eni pa delajo BP.
ImenitnaPriložnost Objavljeno April 28, 2010 Opozori Objavljeno April 28, 2010 imam pa še vedno SE w995. Zakon telefon. znj in bajkr88 2
ImenitnaPriložnost Objavljeno April 28, 2010 Opozori Objavljeno April 28, 2010 Mogoče bo zvenelo butasto: dobil sem danes parkrat klic- samo zazvonilo je in prekinilo. Izpiše se mi ''Withheld''. Nimam nobenega kontakta s tem imenom. Grem pod podrobnosti, pa nič ne napiše -samo kliči nazaj ali pa izbriši... Je to kaka fora -da kličeš nazaj in nabijajo impulze...? če je "withheld", to pomeni, da klicatelj ne oddaja telefonske, tako da "nazaj poklicat" v bistvu ne moreš ... morda te kliče kdo iz Italije ali katere od dežel, kjer se ID kličočega ne prenaša ... ali pa te kaka pozabljena lubica s skrite številke kliče, da te malo zdrma :-) bajkr88 in znj 2
maus Objavljeno April 28, 2010 Opozori Objavljeno April 28, 2010 če je "withheld", to pomeni, da klicatelj ne oddaja telefonske, tako da "nazaj poklicat" v bistvu ne moreš ... morda te kliče kdo iz Italije ali katere od dežel, kjer se ID kličočega ne prenaša ... ali pa te kaka pozabljena lubica s skrite številke kliče, da te malo zdrma :-) Mene pa že ceu dopoudne kliče en Low Battery ... pomoje iz Amerike kliče znj, impulz, gandi in 1 other 4
ImenitnaPriložnost Objavljeno April 28, 2010 Opozori Objavljeno April 28, 2010 Mene pa že ceu dopoudne kliče en Low Battery ... pomoje iz Amerike kliče To je pa en od teh pol ... S čudnimi se družiš znj, bajkr88 in gandi 1 2
halls Objavljeno April 28, 2010 Opozori Objavljeno April 28, 2010 Ali ima kdo kakšne izkušnje z Cookijem K 500 od LG?
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se