eMBe Objavljeno September 10, 2005 Opozori Objavljeno September 10, 2005 (popravljeno) pa poglejmo kolk je elitne konjenice na MS pofočkajte se :yea1: 1 moja malenkost :afro1: Popravljeno September 10, 2005. Popravil advokat
Ice Objavljeno September 12, 2005 Opozori Objavljeno September 12, 2005 tota elitna konjenica je sla malce prehitro z glavo skozi zid, pa smo crke spet v pravilni vrstni red postavili. kaj vse ne za motosvetovce. :) :devil:
bLuZoNdEr Objavljeno Marec 6, 2006 Opozori Objavljeno Marec 6, 2006 no pa se pofockajmo :fredy: jaz in Mac si eno deliva skupaj
PERO58 Objavljeno Marec 6, 2006 Opozori Objavljeno Marec 6, 2006 (popravljeno) no pa se pofockajmo :fredy: jaz in Mac si eno deliva skupaj Kaj si delita, a motor :? ali ž.... :nono: Popravljeno Marec 6, 2006. Popravil PERO58
PERO58 Objavljeno Marec 6, 2006 Opozori Objavljeno Marec 6, 2006 Kaj si delita, a motor :? ali ž.... :nono: >>Jaz in moj prijatelj Janko imava vsak svojo FJR-ko. :OK: In tako smo že trije :grim :kva2:
bLuZoNdEr Objavljeno Marec 6, 2006 Opozori Objavljeno Marec 6, 2006 (popravljeno) Kaj si delita, a motor :? ali ž.... :nono: :hmm: pravzaprav si deliva oboje :kva2: :alien1: eno voziva oba, druga pa je moja mama in obenem njegova zena...oz. Mac je moj ata :grim :D Popravljeno Marec 6, 2006. Popravil bLuZoNdEr
Insallah Objavljeno Marec 6, 2006 Opozori Objavljeno Marec 6, 2006 :hmm: pravzaprav si deliva oboje :kva2: :alien1: eno voziva oba, druga pa je moja mama in obenem njegova zena...oz. Mac je moj ata :grim :D :devil: O tej vaši družinski sceni bi znal pa dr. Rugelj verjetno marsikaj povedati. :devil:
Toncek Objavljeno Marec 6, 2006 Opozori Objavljeno Marec 6, 2006 Elitna konjenica??? :? No ja če vi pravite. Sicer se ne počutim tako, vendar FJR pa rad vozim. Torej sem zdraven, pa čeprav v drugi vrsti. (prvajekanonfuterpress) Srečno Tonček
Pervy Objavljeno Marec 6, 2006 Opozori Objavljeno Marec 6, 2006 pa poglejmo kolk je elitne konjenice na MS elitna pa yamaha :eek: :lol1: :nono: aja sem pozabil da rossi z FJR vozi :slap: :devil:
cvetoo Objavljeno Marec 7, 2006 Opozori Objavljeno Marec 7, 2006 btw: a je advokat še FJR al ni več? :grrr Saj veš, malo je pomešal karte, ostal pri Yamahi in ker je gorenjc, je zmanjšal število valjev. Tako, zdaj najbrž misli, da mu bo TDM-a porabila pol manj :grrr :devil: No sicer pa, mislim, da smo odstopili od elite in se le preštevamo ane .) : od MS Cvetoo Potem pa še Bojan iz Tržiča in Ivo iz Kokrice. Včasih se tudi peljemo kam v tej zasedbi.
eMBe Objavljeno Marec 7, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Marec 7, 2006 :grrr Saj veš, malo je pomešal karte, ostal pri Yamahi in ker je gorenjc, je zmanjšal število valjev. Tako, zdaj najbrž misli, da mu bo TDM-a porabila pol manj :grrr :devil: No sicer pa, mislim, da smo odstopili od elite in se le preštevamo ane .) : od MS Cvetoo Potem pa še Bojan iz Tržiča in Ivo iz Kokrice. Včasih se tudi peljemo kam v tej zasedbi. ma ne ti men o valjih :devil: prvo: zakaj je šla FJR od hiše veš v glavnem samo ti na MS :grim pa verjemi da bi ostala dol v garaži :grim pa makar čakal 5 let da se spravim nanjo :D drugo:model se je menjal :angry2: ne gre mi pa v lajšto doma met novo FJR pa star model :grrr kar se pa valjev tiče so bli pa tako ugodni da sem ju bil primoran dam prpeljat :OK: aja pa da nebi kdo kritiziral Yamahe :fight2: :fight1:
cvetoo Objavljeno Marec 7, 2006 Opozori Objavljeno Marec 7, 2006 ma ne ti men o valjih :devil: Zakaj ti gre tako težko z jezika :eek: . Zakaj ne poveš po pravici, da misliš, da ti bo TDM-a porabila manj goriva :P LP Cvetoo.
PERO58 Objavljeno Marec 7, 2006 Opozori Objavljeno Marec 7, 2006 (popravljeno) Zakaj ti gre tako težko z jezika :eek: . Zakaj ne poveš po pravici, da misliš, da ti bo TDM-a porabila manj goriva :P LP Cvetoo. >A zdaj bo pa na porabo gledal :? Ali še kateri motor manj porabi kot FJR? :hmm: Popravljeno Marec 7, 2006. Popravil PERO58
Thundercat Objavljeno Marec 7, 2006 Opozori Objavljeno Marec 7, 2006 Ali še kateri motor manj porabi kot FJR? :hmm: Koliko pa porabi FJR? Verjetno je ogromno motorjev na tem spisku, vključno z mojim.
SiR Objavljeno Marec 7, 2006 Opozori Objavljeno Marec 7, 2006 Koliko pa porabi FJR? Verjetno je ogromno motorjev na tem spisku, vključno z mojim. 12 litrov na Grobniku, če jo goniš, če pa ne, pa 5-6,5.
cvetoo Objavljeno Marec 7, 2006 Opozori Objavljeno Marec 7, 2006 12 litrov na Grobniku, če jo goniš, če pa ne, pa 5-6,5. 6,5 bo kar ta prava številka. Ob porabi 5l/100km se pa menda zmanjša tudi poraba gum, kajne DR-M FJR .) LP Cvetoo.
bLuZoNdEr Objavljeno Marec 7, 2006 Opozori Objavljeno Marec 7, 2006 kot pravi cvetoo: FJR recimo da okol 6L, medtem ko TDM (850, za 900 ne vem) 5L, na daljsih potovanjih (Dubrovnik, Sicilija) pa mi ga je uspelo spustiti tudi fino pod 5L (minimum je bil 4,6L), ko sem ga pa tiscal in sprobaval kolko to stegne po avtocestah pa je zraslo na 5,7L ......do 6 tut slucajno nisem uspel pridet, niti s tazanic bosanskim bencinom :P :D ampak pustimo te drobnarije, nimamo strojev da bomo sparal in gledal kolko komu pokuri :OK:
MARE 65 Objavljeno Marec 7, 2006 Opozori Objavljeno Marec 7, 2006 :hmm: pravzaprav si deliva oboje :kva2: :alien1: eno voziva oba, druga pa je moja mama in obenem njegova zena...oz. Mac je moj ata :grim :D :topic: ne morem bit tih, ker to je pa tak naklučje... :kva2:
Draksler Objavljeno Marec 7, 2006 Opozori Objavljeno Marec 7, 2006 6,5 bo kar ta prava številka. Ob porabi 5l/100km se pa menda zmanjša tudi poraba gum, kajne DR-M FJR .) LP Cvetoo. Absolutno - na Pag in nazaj mi je izračun pokazal 5,6 litra!
PERO58 Objavljeno Marec 8, 2006 Opozori Objavljeno Marec 8, 2006 Absolutno - na Pag in nazaj mi je izračun pokazal 5,6 litra! >>To je pa res mala poraba :eek: Živela FJR-ka :OK:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se