lcancar Objavljeno April 4, 2011 Opozori Objavljeno April 4, 2011 Hvala! Mal smo že prevozili in občutki so fenomenalni :notworthy: V ponedeljek peljem na meritve plinov in homologacijo, potem pa bo treba še državi dat kar ji pripada (mamu ji... ) Bom pa tudi preventivno naredil servis. Zato me zanima kakšno olje mi priporočate za motor in kakšno olje za kardan? Hvala za odgovore in lep pozdrav! Jaz uporablam olje MOTUL 5100 ESTER (
lcancar Objavljeno April 4, 2011 Opozori Objavljeno April 4, 2011 Hvala! Mal smo že prevozili in občutki so fenomenalni :notworthy: V ponedeljek peljem na meritve plinov in homologacijo, potem pa bo treba še državi dat kar ji pripada (mamu ji... ) Bom pa tudi preventivno naredil servis. Zato me zanima kakšno olje mi priporočate za motor in kakšno olje za kardan? Hvala za odgovore in lep pozdrav! Jaz uporablam olje MOTUL 5100 ESTER 10w40(VRHUNSKO ESTERSKO 4T OLJE Z ADITIVI ZA MENJALNIK) v kardanskem prenosu pa original olje za fjr 1300 drive shaft gear oil .V motorju na 10tkm. v kardanu pa 20tkm .Sveče pa uporabljam NGK iridium ki imajo 2x dalšo delovno dobo kakor original NGK CR8E in zadeva tako že prede 50tkm.LP.
PERO58 Objavljeno April 19, 2011 Opozori Objavljeno April 19, 2011 No elita,se kaj vozimo? :naughty: Kam pa kaj za 1.majske praznike Se vidimo v dobri stari Jugi? ZEKKO 1
ZEKKO Objavljeno April 19, 2011 Opozori Objavljeno April 19, 2011 No elita,se kaj vozimo? :naughty: Kam pa kaj za 1.majske praznike Se vidimo v dobri stari Jugi? Mal se je pa treba furat :grim Za 1.maj grem malo do Bolonje
TONTO Objavljeno April 22, 2011 Opozori Objavljeno April 22, 2011 No elita,se kaj vozimo? :naughty: Kam pa kaj za 1.majske praznike Se vidimo v dobri stari Jugi? jst neč jutr via Srbija
BLACKACES Objavljeno April 22, 2011 Opozori Objavljeno April 22, 2011 No elita,se kaj vozimo? :naughty: Kam pa kaj za 1.majske praznike Se vidimo v dobri stari Jugi? Ja res se vidimo v dobri stari Yugi. Ali nas bo kaj pralo? lp
PERO58 Objavljeno April 23, 2011 Opozori Objavljeno April 23, 2011 Ja res se vidimo v dobri stari Yugi. Ali nas bo kaj pralo? lp Ja ,srčno upam da ne! :grrr Mogoče se pa celo srečamo in enega :beer1:
BLACKACES Objavljeno April 27, 2011 Opozori Objavljeno April 27, 2011 Ja ,srčno upam da ne! :grrr Mogoče se pa celo srečamo in enega :beer1: No pa smo mel. Nič nas ni pralo, ker mi NISMO šli. (vreme je bilo kritično) lp
Mutika Objavljeno Maj 4, 2011 Opozori Objavljeno Maj 4, 2011 Dey-Zi Days 18. maj 2011 Pannonia Ring - Madžarska Organizirane skupine pod vodstvom izkušenih inštruktorjev, prosti treningi, dirka in privlačne nagrade za najhitrejše! Prireditev je edini slovenski motoristični dan na Pannonia Ringu, ponuja pa obilo možnosti tako za najhitrejše in redne obiskovalce motorističnih stez kot za tiste brez dirkaških ambicij, ki pa bi se vseeno želeli preizkusiti na motoristični pisti. Predvsem je Dey-Zi Days edina tovrstna prireditev, ki namenja enako pozornost tistim, ki želijo v varnem okolju motoristične steze izpopolniti tehniko vožnje kot tistim, ki se želijo preizkusiti na pravi motoristični tekmi. Enakovredno razporejene vožnje vodenih skupin kot prostih treningov omogočajo enim in drugim obilo možnosti za uživanje v vožnji brez prometne gneče, brez vseh nevarnosti, ki prežijo ob cestah. Redka priložnost za vse tiste motoriste, ki nimajo športnih motorjev, bi pa želeli okusiti vožnjo po pisti in jim je na razpolago odmerjen čas skozi ves dan. Manjše vodene skupine omogočajo individualen pristop inštruktorja in s tem tudi boljšo možnost za izpopolnjevanje. Na forumu nas najdete v kategoriji "Športni motociklizem", v temi PANNONIA RING - DeyZi-Days, obiščite pa nas tudi na naši spletni strani http://pannonia2011.gody.si/ kjer boste našli kup uporabnih podatkov in vse informacije. Vabljeni!
PERO58 Objavljeno Maj 29, 2011 Opozori Objavljeno Maj 29, 2011 Živjo elita! Kako smo kaj,ali smo še vsi na broju Upam da! Nič se ne oglašate,ali to pomeni ,da samo vozite,vozite :naughty: Še naprej srečno vožnjo
BLACKACES Objavljeno Junij 19, 2011 Opozori Objavljeno Junij 19, 2011 Živjo elita! Kako smo kaj,ali smo še vsi na broju Upam da! Nič se ne oglašate,ali to pomeni ,da samo vozite,vozite :naughty: Še naprej srečno vožnjo V petek in soboto prevozil BIH. Bil v Jajcu, Banja Luki, Gradiški........... lp
rposed Objavljeno Avgust 2, 2011 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2011 Tudi jst jo bom mel. Jutri grem ponjo v Brežice, je pa lepa k sto mater!!!!! Komaj čakam! LP, RP gasperX in Bremzer 1 1
rposed Objavljeno Avgust 24, 2011 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2011 1.Pero58 2.Janko S. 3.Vili 4.mare80 5.crasher 6.ZEKKO 7.Igor 8.TONTO 9.vencel 10.Marci 11.L.Čančar 12.Janko P. 13.Rans 14.cipot 15.sinic 16.gody01 17 bravo18 18.ahlin 19.Koncbah 20. Draksler 21.blackaces 22. mac 23. Titan 24.Dušan 25. Leon 26. muki 27.rposed TONTO in exclan 1 1
vencel Objavljeno Avgust 25, 2011 Opozori Objavljeno Avgust 25, 2011 Živjo elita! Kako smo kaj,ali smo še vsi na broju Upam da! Nič se ne oglašate,ali to pomeni ,da samo vozite,vozite :naughty: Še naprej srečno vožnjo Mal se pa vozmo šestnajst dni 7300km osvojena naj južnejša in najzahodna točka evrope TONTO 1
PERO58 Objavljeno September 1, 2011 Opozori Objavljeno September 1, 2011 (popravljeno) Mal se pa vozmo šestnajst dni 7300km osvojena naj južnejša in najzahodna točka evrope Dobrodošel doma! :naughty: Upam,da si užival z FJR ! :notworthy: Tudi mi se vozimo,ja! Popravljeno September 1, 2011. Popravil PERO58
vencel Objavljeno September 1, 2011 Opozori Objavljeno September 1, 2011 Dobrodošel doma! :naughty: Upam,da si užival z FJR ! :notworthy: Tudi mi se vozimo,ja! Hvala za dobrodošlico ,Uživala sva pa kar dobro ,Lepo da se vozte ,lahko bi se tud kdaj kam skup zapeljali
TONTO Objavljeno September 27, 2011 Opozori Objavljeno September 27, 2011 srečanje FJR Ma ne bi bilo slabo
lcancar Objavljeno Oktober 10, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2011 Drugo leto se bo pa treba res zmeniti in organizirati srečanje . Kdaj in kje? :beer1:
PERO58 Objavljeno Oktober 29, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2011 Drugo leto se bo pa treba res zmeniti in organizirati srečanje . Kdaj in kje? :beer1: Resno se bo treba lotit zadeve! Je kakšen prostovolec za to?
petek123 Objavljeno Oktober 29, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2011 še en novi član kupil letos septrembra in naredil 7000 km trebor 1
PERO58 Objavljeno November 7, 2011 Opozori Objavljeno November 7, 2011 še en novi član kupil letos septrembra in naredil 7000 km Dobrodošel med nami,pa srečno vožnjo! Si bil pa kar priden od septembra naprej
petek123 Objavljeno November 13, 2011 Opozori Objavljeno November 13, 2011 Dobrodošel med nami,pa srečno vožnjo! Si bil pa kar priden od septembra naprej Ja kar priden do septembra pa še 8000 z burgmanom
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se