billy Objavljeno April 13, 2009 Deli Objavljeno April 13, 2009 Vozi vozi pa super cas je postavil 1.59-xx v dirki sam je na žalost rahlo zdrsnil Aja,thanks! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
crusty Objavljeno April 13, 2009 Deli Objavljeno April 13, 2009 Slike iz tega vikenda jaz in Miha v akciji. Dobr si ti tole poziral! sasa69 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hyper Objavljeno April 14, 2009 Deli Objavljeno April 14, 2009 Pogrešamo slike iz Pannonie! Za nas ,ki smo bolj doma je to pravo razvedrilo. sasa69 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cartman Objavljeno April 14, 2009 Deli Objavljeno April 14, 2009 Pogrešamo slike iz Pannonie!Za nas ,ki smo bolj doma je to pravo razvedrilo. se usedš u auto in greš pogledat je fajn. bolš ko slike. . . . slike so na ogled na uradni strani jura racinga, klikni na sportfotografie. . . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hyper Objavljeno April 14, 2009 Deli Objavljeno April 14, 2009 se usedš u auto in greš pogledat je fajn. bolš ko slike. . . . slike so na ogled na uradni strani jura racinga, klikni na sportfotografie. . . A ti si bil? sasa69 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cartman Objavljeno April 14, 2009 Deli Objavljeno April 14, 2009 (popravljeno) A ti si bil? ja. u soboto sm "skoču" dirke pogledat Popravljeno April 14, 2009. Popravil Cartman Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hyper Objavljeno April 14, 2009 Deli Objavljeno April 14, 2009 ja. u soboto sm "skoču" dirke pogledat a si kaj slikal? sasa69 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cartman Objavljeno April 14, 2009 Deli Objavljeno April 14, 2009 a si kaj slikal? ne. sasa69 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hyper Objavljeno April 14, 2009 Deli Objavljeno April 14, 2009 ne. Škoda sasa69 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
suzuki Objavljeno April 15, 2009 Deli Objavljeno April 15, 2009 Hola rejserji, JP mi je spet poslal mal slikc za objavo tlele; evo jih, v spomin na magičnih 1:59,3 :worship: SharpNinja, Tamau in rude 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cartman Objavljeno April 16, 2009 Deli Objavljeno April 16, 2009 Hola rejserji, JP mi je spet poslal mal slikc za objavo tlele; evo jih, v spomin na magičnih 1:59,3 :worship: za Janeza je letos vsaka magična meja magična le, dokler se ne pisto ne vrne naslednič Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
danci1973 Objavljeno April 16, 2009 Deli Objavljeno April 16, 2009 Hola rejserji, JP mi je spet poslal mal slikc za objavo tlele; evo jih, v spomin na magičnih 1:59,3 :worship: Sideways pa to? :worship: Tamau 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hyper Objavljeno April 17, 2009 Deli Objavljeno April 17, 2009 Sideways pa to? :worship: jih je še kaj? sasa69 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
perimund Objavljeno April 23, 2009 Deli Objavljeno April 23, 2009 Fotk je se velik, vsaj jest sem vecino teh dubu k ga pocez nese cez vogle. P.S: drgac se ga bo pa lepo dal videt za weekend k prleti u zagrbski ovink. :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
caca Objavljeno Maj 1, 2009 Deli Objavljeno Maj 1, 2009 Evo eno kratko javljanje iz sončnega Brna. Konkurenca huda sicer v pomankanju slovenskih dirkačev. Čast rešujeva Žust in pa moja malenkost, danes je sicer tudi trenirov Vomberger ampak samo danes (na koncu celo malo padel). Jest naredu nov osebni rekord in se uvrstil v stock klasi na četrto štartno pozicijo v SBK pa na deveto. Jutri pa dirke. Lp sasa69 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
suzuki Objavljeno Maj 1, 2009 Deli Objavljeno Maj 1, 2009 Hola mojster, odlično, čestitke za nov PB kaj bo šele jutri, hehe!!! držimo pesti jutri, DEJMO NAŠIIIIIIIIIIIIIIIIIII še kako slikco napopaj SharpNinja, rude in Tamau 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zoki461 Objavljeno Maj 1, 2009 Deli Objavljeno Maj 1, 2009 Evo eno kratko javljanje iz sončnega Brna. Konkurenca huda sicer v pomankanju slovenskih dirkačev. Čast rešujeva Žust in pa moja malenkost, danes je sicer tudi trenirov Vomberger ampak samo danes (na koncu celo malo padel). Jest naredu nov osebni rekord in se uvrstil v stock klasi na četrto štartno pozicijo v SBK pa na deveto. Jutri pa dirke. Lp Bravo!! Srečno na dirki!! Lep pozdrav v Brno... Tamau in sasa69 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
supermoto00 Objavljeno Maj 2, 2009 Deli Objavljeno Maj 2, 2009 Evo eno kratko javljanje iz sončnega Brna. Konkurenca huda sicer v pomankanju slovenskih dirkačev. Čast rešujeva Žust in pa moja malenkost, danes je sicer tudi trenirov Vomberger ampak samo danes (na koncu celo malo padel). Jest naredu nov osebni rekord in se uvrstil v stock klasi na četrto štartno pozicijo v SBK pa na deveto. Jutri pa dirke. Lp Bravo, držimo pesti. Caca pazi na našga tastarga, pa glej da mu boš taprave linije pokazau:) Žust ti si pa itak legenda - Bolj star bolj nor:) Evo še slikca Žirovske legende z Grobnika. untitled.bmp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
caca Objavljeno Maj 2, 2009 Deli Objavljeno Maj 2, 2009 Evo eno kratko javljanje iz sončnega Brna. Konkurenca huda sicer v pomankanju slovenskih dirkačev. Čast rešujeva Žust in pa moja malenkost, danes je sicer tudi trenirov Vomberger ampak samo danes (na koncu celo malo padel). Jest naredu nov osebni rekord in se uvrstil v stock klasi na četrto štartno pozicijo v SBK pa na deveto. Jutri pa dirke. Lp Rahel popravek. Nisem vedel da so danes še ene kvalifikacije tako da je sedaj končni vrstni red na štartu malce spremenjen, v stock imam tretjo štartno pozicijo v SBK pa osmo. Pa še moj najbolši cajt kroga se bliža pod 2:10. Žust ima pa v klasi 3, 37 štartni položaj (ata je res čist zmešan). sasa69 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
supermoto00 Objavljeno Maj 2, 2009 Deli Objavljeno Maj 2, 2009 Rahel popravek. Nisem vedel da so danes še ene kvalifikacije tako da je sedaj končni vrstni red na štartu malce spremenjen, v stock imam tretjo štartno pozicijo v SBK pa osmo. Pa še moj najbolši cajt kroga se bliža pod 2:10. Žust ima pa v klasi 3, 37 štartni položaj (ata je res čist zmešan). Bravo Mačota, držimo pesti sam tako naprej! LP A Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
senty828 Objavljeno Maj 2, 2009 Deli Objavljeno Maj 2, 2009 Bravo, čestitke obema in seveda veliko sreče jutri!!!! ps: Žust mačo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
S1000RR Objavljeno Maj 2, 2009 Deli Objavljeno Maj 2, 2009 Rahel popravek. Nisem vedel da so danes še ene kvalifikacije tako da je sedaj končni vrstni red na štartu malce spremenjen, v stock imam tretjo štartno pozicijo v SBK pa osmo. Pa še moj najbolši cajt kroga se bliža pod 2:10. Žust ima pa v klasi 3, 37 štartni položaj (ata je res čist zmešan). Mene pa zanima a lahko voziš stock če je glava stanjšana in kanali spolirani hvala za odgovor Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
caca Objavljeno Maj 3, 2009 Deli Objavljeno Maj 3, 2009 V koncnem vrstnem redu na dirki sm se v stoku uvrstil na tretje v ovpnu pa na deseto mesto. Moj novi rekord kroga pa ni šel pod 2:10,1. Žust je bil pa tko predan pripravam mojega motorcka da je svojega premal natankov in moral v predzadnjem krogu odstopiti. sasa69 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hyper Objavljeno Maj 3, 2009 Deli Objavljeno Maj 3, 2009 Mene pa zanima a lahko voziš stock če je glava stanjšana in kanali spolirani hvala za odgovor Po mojem ne! Toda na Jura racing sem zadnjič na grobniku videl da nekateri vozijo stock z predelanimi motorji,ki ne ustrezajo pravilom ampak verjetno tam to lahko. Vse je očitno v rokah tistega ,ki se odloči "goljufati" in se na pravila ne ozira. sasa69 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KUŠČAR Objavljeno Maj 3, 2009 Deli Objavljeno Maj 3, 2009 Evo eno kratko javljanje iz sončnega Brna. Konkurenca huda sicer v pomankanju slovenskih dirkačev. Čast rešujeva Žust in pa moja malenkost, danes je sicer tudi trenirov Vomberger ampak samo danes (na koncu celo malo padel). Jest naredu nov osebni rekord in se uvrstil v stock klasi na četrto štartno pozicijo v SBK pa na deveto. Jutri pa dirke. Lp Pravkar govoru z Vombergerjem, prav da je vse vredu z njim, vzrok zdrsa pa naj bi bil testiranje drugih pnevmatik. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se