ZOX Objavljeno Junij 20, 2006 Deli Objavljeno Junij 20, 2006 sem glih hotu poiskat to temo pa vprašat :lol: :lol: jst pa moj ata bova dol, pa verjetno tudi za kake 3 slovence skoraj 100% lahko rečem, da bojo tud se udeležil..... upam, da nas bo spet najmanj 10 kot marca, ko je blo zakon... A mogoče kej veš a Baki pride, al pa Čarman? (Lahko na PM) Hvala P.S.: Pridem navijat, pofotkat in posnet :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vojč Objavljeno Junij 20, 2006 Deli Objavljeno Junij 20, 2006 A mogoče kej veš a Baki pride, al pa Čarman? (Lahko na PM) Čarman pride :yes: vsaj tako je rekel .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
billy Objavljeno Junij 21, 2006 Deli Objavljeno Junij 21, 2006 Billy! A si iz putra? :P Kwa bo šele Kawa7rr reku? :hmm: Pa si ga že kdaj vidu v akciji?.... :? ...Rojen talent! Le motorja nima takšnega kot bi ga rabu! :hmm: :hmm: :yes: Srce pa kuk'r od tavelc'ga leva!!! :o :o :o :yes: :yes: :OK: Sem ga že vidu pa tud njegov moped,tko da se ne sekirat zato.Upam da bo tud moped enkrat tak kot se spodobi za njegov talent :OK: :yea1: .Prav zato mi je užitek gledat njega pa fotra tud. :eek: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
moto rider Objavljeno Junij 21, 2006 Deli Objavljeno Junij 21, 2006 .Prav zato mi je užitek gledat njega pa fotra tud. :eek: Pa sva dva!!! :grim :OK: :OK: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZOX Objavljeno Junij 25, 2006 Deli Objavljeno Junij 25, 2006 Včeraj noro vroče super doživetje :OK: fotke kmalu Kawa7rr tudi tebe sem pofotkal :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZOX Objavljeno Junij 25, 2006 Deli Objavljeno Junij 25, 2006 no evo mal fotk Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZOX Objavljeno Junij 26, 2006 Deli Objavljeno Junij 26, 2006 No kaj zdj, a se ne bo noben nč pohvalu :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
caca Objavljeno Junij 26, 2006 Deli Objavljeno Junij 26, 2006 No kaj zdj, a se ne bo noben nč pohvalu :D Ja pa nas dej ti mal. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZOX Objavljeno Junij 26, 2006 Deli Objavljeno Junij 26, 2006 Ja pa nas dej ti mal. Ja Gašper, prov fest ste bli. Bom še kakšno fotko prilimal da bodo vsi vidl kolk je fino dol :D Pohvale :OK: :yea1: Slovenia racing team .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vojč Objavljeno Junij 26, 2006 Deli Objavljeno Junij 26, 2006 Rezultati??? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gorgh Objavljeno Junij 26, 2006 Deli Objavljeno Junij 26, 2006 (popravljeno) rezultati....khm.... moja klasa (do 750cc stock): 2. mesto jst, 5. mesto baki, 8. mesto Tina Katrašnik, 14. mesto prekurjeni aljoša Košir aka. Čošman... 1000 stock klasa: 1.Janez Rejec, 3. Milan Štibilj, 4. Jure Vokal, zdej naprej se pa ne spomnem, Čarman 5. ali 6. (nimam rezultatov), pa 8. al pa 9. Kern....pa neva je mensezdi še peljala... open: rejec tretji se mi zdi, baki se mi pa sanja ne kater je bil.... lady cup: 1. tina katrašnik, 3. neva petrič old men cup: 7. milan štibilj, pa 12. jure lampe (vozil izven konkurence) to je pomoje to, če sm se kej zmotu al pa koga spustu se opravičujem, nimam rezultatov pred sabo.... uglavnem, blo je zakon, 10 slovencev se je udeležil dirk in niti en ni ostal brez pokala.....vroče je blo pa malček preveč..... Popravljeno Junij 26, 2006. Popravil kawa7rr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZOX Objavljeno Junij 26, 2006 Deli Objavljeno Junij 26, 2006 Goo Baki! :OK: :worship: :yea1: In seveda pohvale vsem našim :OK: :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vojč Objavljeno Junij 26, 2006 Deli Objavljeno Junij 26, 2006 bravo slovenčki :OK: :OK: :OK: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gorgh Objavljeno Junij 28, 2006 Deli Objavljeno Junij 28, 2006 popravek za stock 1000 klaso pri rezultatih, in sicer: čarman 5.mesto in Ivan Kern 7. mesto pa gp dist dirko je peljal Jure Vokal in končal na 8.mestu.....svaka mu čast da je šu u tisto vročino :OK: se opravičujem za napačne podatke :blush: old men cup dirka se dle uploada, kasneje bom pa še svoje zadnje 3 kroge iz petka ruknu gor... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gorgh Objavljeno Junij 28, 2006 Deli Objavljeno Junij 28, 2006 heh, ni več možnosti za urejat prejšnega posta zato bo pač nov: na www.milan-stibilj28.tk je uploadana cela dirka (preko rapidshera) so pa moji zadnji trije krogi na kvalifikacijah iz petka (končalo se je s padcem) lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZOX Objavljeno Julij 20, 2006 Deli Objavljeno Julij 20, 2006 No kako je blo v Mostu??? :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZOX Objavljeno Avgust 1, 2006 Deli Objavljeno Avgust 1, 2006 Pa Misano? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
moto rider Objavljeno Avgust 1, 2006 Deli Objavljeno Avgust 1, 2006 (popravljeno) Vroče!!! Predvsem pa zanimivo!!! Naši odnesli kup pokalov. [attachmentid=77652] Popravljeno Avgust 1, 2006. Popravil fičo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
no limit Objavljeno Avgust 8, 2006 Deli Objavljeno Avgust 8, 2006 :OK: :OK: :OK: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZOX Objavljeno September 10, 2006 Deli Objavljeno September 10, 2006 :OK: :OK: :OK: :OK: Ta vikend bo spet veselo :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
billy Objavljeno September 10, 2006 Deli Objavljeno September 10, 2006 ta al naslednji vikend si mislu? :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gorgh Objavljeno September 10, 2006 Deli Objavljeno September 10, 2006 naslednji naslednji :OK: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
billy Objavljeno September 10, 2006 Deli Objavljeno September 10, 2006 Bom pršu verjetn navijat za vaju s fotrom,pa ostale tud,če bo vreme seveda.Ej zaka si pa spremenu ime v avatarju Gorgh,ma to kej veze z mopedom?lp. :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gorgh Objavljeno September 11, 2006 Deli Objavljeno September 11, 2006 hehe, ti kar pridi ;) nas bo pomoje spet veliko slovencev dol (i hope), da odnesemo čimveč domov :) erm, ja nick, Gorgh....tega uporabljam povsod in sm pač zaprosu za spremembo usernejma :) nima veze nič z motorjem, still ridin' good old kawasaki :OK: :OK: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Anze750R Objavljeno September 13, 2006 Deli Objavljeno September 13, 2006 Se vidimo v petek na Juri v prelepem sončnem vremenu :kva2: :kva2: :kva2: Lp SuperBuike :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se