Gorgh Objavljeno September 13, 2006 Deli Objavljeno September 13, 2006 Se vidimo v petek na Juri v prelepem sončnem vremenu :kva2: :kva2: :kva2: Lp SuperBuike :P may these words come true.....ma za petek je useeno če se še zlije do konca....važna je sobota :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
moto rider Objavljeno September 14, 2006 Deli Objavljeno September 14, 2006 ...ma za petek je useeno če se še zlije do konca....važna je sobota :) Bo bo fantje!!! Jaz prinašam srečo, sonce in veselje!!! :D :D :D :P :P :OK: :OK: Zabava je pred vrati! :grim :grim :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZOX Objavljeno September 17, 2006 Deli Objavljeno September 17, 2006 Rijeka 15.09.2006 - 17.09.2006 ---> Jura-racing na Grobniku :) Hmm kje naj začnem... na hitro bilo je super, ponovno se nas je zbralo veliko slovencev :) V petek nam je vreme malo zagodlo, ampak naši dirkači se ne dajo, hitro dežne gume gor in gas. Tudi z slike gumami so postavljali dobre časi. Kvalifikacije su uspele in sledila je sobota- dan za dirke <_< Odpeljalo se je kar 5 dirk in to po suhi stezi :) Vreme se nas je malo usmililo in nam podarilo še nekaj sončka za čas dirk. -na prvi fotki box slovenia racing teama .) (tako mokro je blo v petek :( ) :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZOX Objavljeno September 17, 2006 Deli Objavljeno September 17, 2006 :yea1: :yea1: :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZOX Objavljeno September 17, 2006 Deli Objavljeno September 17, 2006 :yea1: :yea1: :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
moto rider Objavljeno September 17, 2006 Deli Objavljeno September 17, 2006 (popravljeno) Jura Racing Grobnik; September 2006 Nič večerjali... Miza b'la premajhna! [attachmentid=81701] Danes - pobrali vse tavel'ke!!! [attachmentid=81702] [attachmentid=81703] Popravljeno September 17, 2006. Popravil fičo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZOX Objavljeno September 17, 2006 Deli Objavljeno September 17, 2006 Fičo, dobre fotke :OK: Še enkrat pohvale vsem našim :OK: Fičo, a si slučajno mene kaj slikal? Lp Zorman (bel kombinezon, modra ninja) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
moto rider Objavljeno September 18, 2006 Deli Objavljeno September 18, 2006 (popravljeno) Fičo, dobre fotke :OK: Še enkrat pohvale vsem našim :OK: Fičo, a si slučajno mene kaj slikal? Lp Zorman (bel kombinezon, modra ninja) Saj bi te, pa te ne paznam! Zakaj se pa ne prideš mal' pokazat'? In glih en posnetek je ostal... :o :o :P :hmm: :D Pa drugič! :grim :grim Hoj Popravljeno September 18, 2006. Popravil fičo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
misty Objavljeno September 18, 2006 Deli Objavljeno September 18, 2006 Čestitke fantom in dekletu :OK: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure007 Objavljeno September 18, 2006 Deli Objavljeno September 18, 2006 Em... koko je s to Juro? Kolk dirk je v sezoni in kolk je štartnine za dirko? Mal me ma... no ja, čedalje bolj :DD Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tati Objavljeno September 18, 2006 Deli Objavljeno September 18, 2006 Saj bi te, pa te ne paznam! Zakaj se pa ne prideš mal' pokazat'? In glih en posnetek je ostal... :o :o :P :hmm: :D Pa drugič! :grim :grim Hoj ej ti lump - si bil dol pa nič povedal, če bi vedela bi prišla mal poklepetati :grim :grim :beer2: :beer2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
moto rider Objavljeno September 18, 2006 Deli Objavljeno September 18, 2006 (popravljeno) ej ti lump - si bil dol pa nič povedal, če bi vedela bi prišla mal poklepetati :grim :grim :beer2: :beer2: Eeeej tati... Sicer ne spada pod Juro, ampak to se lohk "slabo" konča... :P :P :D :wub: :o :o :o :naughty: Popravljeno September 18, 2006. Popravil fičo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tati Objavljeno September 18, 2006 Deli Objavljeno September 18, 2006 Eeeej tati... Sicer ne spada pod Juro, ampak to se lohk "slabo" konča... :P :P :D :wub: :o :o :o :naughty: hvala, pa .) .) .) .) :? :lol1: :P :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Anze750R Objavljeno September 18, 2006 Deli Objavljeno September 18, 2006 Eeeej tati... Sicer ne spada pod Juro, ampak to se lohk "slabo" konča... :P :P :D :wub: :o :o :o :naughty: Fićo daj se kaksne slike gor nalepi :lol1: :lol1: :kva2: :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
moto rider Objavljeno September 18, 2006 Deli Objavljeno September 18, 2006 (popravljeno) Fi ć o daj se kaksne slike gor nalepi :lol1: :lol1: :kva2: :kva2: SuperBike! 1) "Fičo" je s "Trdim"! In 2) Pa aj ti bo... nekaj fotk. Zapomnite si tole punco!!! [attachmentid=81811] [attachmentid=81812] Dva Jurčka!... In oba preklet' strupena!!! [attachmentid=81814] [attachmentid=81813] Tale bo še dala "vetra"!!! [attachmentid=81815] [attachmentid=81816] "Rumena nevarnost"... Tina Katrašnik [attachmentid=81821] Popravljeno September 18, 2006. Popravil fičo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Anze750R Objavljeno September 18, 2006 Deli Objavljeno September 18, 2006 Fićo daj se kaksne slike gor nalepi :lol1: :lol1: :kva2: :kva2: Sorry fičo ni bilo namerno slike so ok :OK: :OK: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gorgh Objavljeno September 18, 2006 Deli Objavljeno September 18, 2006 ...še ena iz štarta... pa da si sposodim oz. da kar citiram Fičota: "Brez starca, ni udarca!" Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZOX Objavljeno September 18, 2006 Deli Objavljeno September 18, 2006 Fičo dobre fotke .) :photo: Ima kdo rezultate od nedelje??? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gorgh Objavljeno September 19, 2006 Deli Objavljeno September 19, 2006 evo, stock 750 dirka (prvi trije krogi) je uploadana na youtube: smo mal preveč gonil pa nas kamerman ni mogu mirno lovit....al ga je pa vetr tk premiku gor na unmu odrčku :devil: :devil: :))))))) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZOX Objavljeno September 21, 2006 Deli Objavljeno September 21, 2006 Še mal fotk .) Rezultate od nedelje še vedno čakamo :blush: Jz samo to vem da so naši bli spet odlični, kot vedno :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZOX Objavljeno Oktober 8, 2006 Deli Objavljeno Oktober 8, 2006 No da slišmo kako je bilo na Panonia Ringu??? :) Fičo, slišal sem da si bil uraden fotograf Slovenia racing teama :photo: Boš nalimal kakšne fotke? :naughty: Slišal sem da je bilo nekaj prvakov in tudi nekaj padcev. kako je s tem?? :? Čestitke našim :OK: :yea1: Lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
moto rider Objavljeno Oktober 8, 2006 Deli Objavljeno Oktober 8, 2006 Fičo, slišal sem da si bil uraden fotograf Slovenia racing teama :photo: Čestitke našim :OK: :yea1: Lp Zorman, jaz sem pa slišal, da sva se na Grobniku celo malo počvekala, pa nisem vedel, da si to ti... :o :yes: ...morda res, uradno neuraden digitalniamater... To so drugi rekli. No, pomembno je, da veva kdo sva! :grim Grem spat. Sem zmatran... Smo petkrat padli. :o :( Hoj Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZOX Objavljeno Oktober 9, 2006 Deli Objavljeno Oktober 9, 2006 Zorman, jaz sem pa slišal, da sva se na Grobniku celo malo počvekala, pa nisem vedel, da si to ti... :o :yes: ...morda res, uradno neuraden digitalniamater... To so drugi rekli. No, pomembno je, da veva kdo sva! :grim Grem spat. Sem zmatran... Smo petkrat padli. :o :( Hoj Ja ja poznava se :grim Fičo boš lahko kakšne fotke prilimal :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Anze750R Objavljeno Oktober 9, 2006 Deli Objavljeno Oktober 9, 2006 Fičo javi se :grrr :grrr :grrr se nam mal porocej :OK: :OK: :OK: :worship: :worship: :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
moto rider Objavljeno Oktober 9, 2006 Deli Objavljeno Oktober 9, 2006 (popravljeno) [attachmentid=83659] [attachmentid=83663] [attachmentid=83664] [attachmentid=83665] [attachmentid=83666] Popravljeno Oktober 9, 2006. Popravil fičo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se