Zoki461 Objavljeno December 30, 2006 Opozori Objavljeno December 30, 2006 No da slišmo kej :D Kaj se dogaja v Valenciji? Baje je Camlek že doma... Ostali naši dosegajo lepe rezultate :OK:
caca Objavljeno Januar 2, 2007 Opozori Objavljeno Januar 2, 2007 :OK: :OK: Evo nas doma. Bilo je noro slovenci odnesli kar nekaj pokalov. Nevem kakšno vreme ste imeli tukaj, mi smo imeli sonce brez oblačka temperature so dosegale tudi do 23 stopinj :D :D Še nekaj fotk iz moje zbirke :yea1: :yea1:
caca Objavljeno Januar 2, 2007 Opozori Objavljeno Januar 2, 2007 No pa še par fotk od profi fotografa. Tapru je Urban Gregorčič #37 stari-novi znanec dirk jura-racing hitr k strela. Pol pa še moja malenkost.
RobiRoberto Objavljeno Januar 2, 2007 Opozori Objavljeno Januar 2, 2007 (popravljeno) No pa še par fotk od profi fotografa. Tapru je Urban Gregorčič #37 stari-novi znanec dirk jura-racing hitr k strela. Pol pa še moja malenkost. Se vidi, da je fotografiral profi, brez motoristične duše in srca, ki jo pa najdemo v izobilju v drugi sliki po vrsti v enem postu višje .) :OK: :OK: :OK: Popravljeno Januar 2, 2007. Popravil RobiRoberto
Brdaus Objavljeno Januar 3, 2007 Opozori Objavljeno Januar 3, 2007 Se vidi, da je fotografiral profi, brez motoristične duše in srca, ki jo pa najdemo v izobilju v drugi sliki po vrsti v enem postu višje .) :OK: :OK: :OK: :hmm: A ti misliš enako kot jaz... slika s pršutom :lol1: :lol1: :lol1: Čača, vidm, da ste se imel dobr... no, ne dober, ampak SUPER
GhostRR Objavljeno Januar 4, 2007 Opozori Objavljeno Januar 4, 2007 ja ja.... traum weinacht ferien :blush: (španke+cbr+valencia+dostgum) :naughty:
RobiRoberto Objavljeno Januar 4, 2007 Opozori Objavljeno Januar 4, 2007 :hmm: A ti misliš enako kot jaz... slika s pršutom :lol1: :lol1: :lol1: Čača, vidm, da ste se imel dobr... no, ne dober, ampak SUPER Itak, splošno znano je, da ljubezen gre skozi želodec, tudi tista do živinčetov na dveh kolesih ... .)
ZOX Objavljeno Februar 16, 2007 Opozori Objavljeno Februar 16, 2007 En doobr mesec nas loči od prve tekme za pokal Jura Racing v letošnjem letu, ki bo od 23. do 25. marca na Grobniku. Da slišmo kakšne plane imate... ..bo kdo vozil...? .. prišel navijat...? :) Jura Racing :OK: Franz rules .)
Ni3ous Objavljeno Februar 16, 2007 Opozori Objavljeno Februar 16, 2007 Pa se verjetno res oglasimo vsaj navijat. A je tisti vikend možno tudi kej privat odvozit po dirkališču?
Anze750R Objavljeno Februar 16, 2007 Opozori Objavljeno Februar 16, 2007 En doobr mesec nas loči od prve tekme za pokal Jura Racing v letošnjem letu, ki bo od 23. do 25. marca na Grobniku. Da slišmo kakšne plane imate... ..bo kdo vozil...? .. prišel navijat...? :) Jura Racing :OK: Franz rules .) Jaz bom prišla navijat za G, Štibilja :naughty: :naughty: :naughty:
Gorgh Objavljeno Februar 16, 2007 Opozori Objavljeno Februar 16, 2007 malo težko, ker dvomim, da ga boš dol na grobniku še kdaj vidla....razn kot gledalca :) bo treba usaj cca. 350km (iz lj) prevozt, do pannonie :P
billy Objavljeno Februar 16, 2007 Opozori Objavljeno Februar 16, 2007 Pol bomo pršli pa za tamladga navijat,ne,Gorgh :OK: ?
Gorgh Objavljeno Februar 16, 2007 Opozori Objavljeno Februar 16, 2007 Pol bomo pršli pa za tamladga navijat,ne,Gorgh :OK: ? hehe, zame velja isto :) za oba velja isto uglavnem :) zaenkrat...
P182 Objavljeno Februar 17, 2007 Opozori Objavljeno Februar 17, 2007 hehe, zame velja isto :) za oba velja isto uglavnem :) zaenkrat... in Gorgh, zakaj taka odločitev če ni skrivnost :hmm:
Gorgh Objavljeno Februar 17, 2007 Opozori Objavljeno Februar 17, 2007 hehe, ni skrivnost :) niti ni težko ugotovit, kva bi lohk blo :) uglavnem je meja problem :) Registrirat dva motorja, za trikrat čez mejo na leto, se ne splača. Pol je pa tle Atakarnet (začasni uvoz/izvoz), kjer so pa cariniki smotani, in jebejo bl kt ne skoz u glavo, pa čakanje po eno uro in pol na meji, k mora un kofe še prej spit, pa taka podobna sranja.... pa še grobnik kot pista je rahlo (pre)nevarno dirkališče....lohk bi kej nardil u tej smeri, glede na to, da majo čist poln termin čez leto...nevem no, sej, mogoče obstaja clo kakšen procent, da se stvari obrnejo :) bomo vidl :) sej, sm napisu, da to zaenkrat :) grobnik mi je itak najboljša pista, kar se speljanosti in kombinacije ovinkov tiče :) sam je pa res mal prehudo...sploh tm okol hriba :) z 200 po kolenu, filing pa tak, kot da se bosta balanci odtrgale od rukanja... :)
brotherr6 Objavljeno Februar 19, 2007 Opozori Objavljeno Februar 19, 2007 hehe, ni skrivnost :) niti ni težko ugotovit, kva bi lohk blo :) uglavnem je meja problem :) Registrirat dva motorja, za trikrat čez mejo na leto, se ne splača. Pol je pa tle Atakarnet (začasni uvoz/izvoz), kjer so pa cariniki smotani, in jebejo bl kt ne skoz u glavo, pa čakanje po eno uro in pol na meji, k mora un kofe še prej spit, pa taka podobna sranja.... pa še grobnik kot pista je rahlo (pre)nevarno dirkališče....lohk bi kej nardil u tej smeri, glede na to, da majo čist poln termin čez leto...nevem no, sej, mogoče obstaja clo kakšen procent, da se stvari obrnejo :) bomo vidl :) sej, sm napisu, da to zaenkrat :) grobnik mi je itak najboljša pista, kar se speljanosti in kombinacije ovinkov tiče :) sam je pa res mal prehudo...sploh tm okol hriba :) z 200 po kolenu, filing pa tak, kot da se bosta balanci odtrgale od rukanja... :) a potem bosta dirkala samo še EU :hmm: :hmm:
billy Objavljeno Februar 27, 2007 Opozori Objavljeno Februar 27, 2007 Gorgh,a je bil tisto tvoj motor ,ki so ga sesul ta vikend na Grobniku(št 82),upam da ne? :? Slika!
BIZIXXX Objavljeno Februar 27, 2007 Opozori Objavljeno Februar 27, 2007 (popravljeno) Gorgh,a je bil tisto tvoj motor ,ki so ga sesul ta vikend na Grobniku(št 82),upam da ne? Slika! Tole je po mojem od Vokal Jureta motor. Vsaj on se je z cifro 82 vozu. Upam da je z šoferjem vse ok. Popravljeno Februar 27, 2007. Popravil BIZIXXX
Gorgh Objavljeno Februar 27, 2007 Opozori Objavljeno Februar 27, 2007 ni to moj bajk :) mojga sm sam zalaufou do zdej :) vozu ga še nism :) tko kot bizixxx pravi, to je od Vokala Suzelj... :/
billy Objavljeno Februar 27, 2007 Opozori Objavljeno Februar 27, 2007 Ok,vseeno grdo ga je zdelal,pa sreča da ni nič hujšga,vsaj z voznikom!
moto rider Objavljeno Februar 28, 2007 Opozori Objavljeno Februar 28, 2007 Gorgh,a je bil tisto tvoj motor ,ki so ga sesul ta vikend na Grobniku(št 82),upam da ne? :? Slika! Ooooo, pič mothers! Tlele je pa Jurček fejst zarou!!! :o :o :o A mu je kej b'lo? Upam, da ni pofaulan?! :? :hmm: Naj kdo kaj pove!
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se