pupa Objavljeno December 19, 2005 Opozori Objavljeno December 19, 2005 Res je, tudi sama sem hotela poklicati in seveda ni šlo....... to je tako, kot bi otrokom ponujal sladoled preko šipe.......... :BUA:
Dry Objavljeno December 19, 2005 Opozori Objavljeno December 19, 2005 :? Kar sem zdajle glihkar na kofetu slišal, me je pa navdalo z malo mešanimi občutki. Baje, da se je Andrej parkrat pokrižal pred kamero in tudi sicer izražal simpatije do vere in Cerkve (ne vem, kaj in kako, ker ničesar od tega nisem sam videl) in so zato fajmoštri pri mašah in cerkveni krogi nasploh pritiskali na vernike, da naj kličejo za Andreja. :blink: Da je to njihova krščanska dolžnost... :angry2: Ve kdo kaj o tem?
Pravokotar Objavljeno December 19, 2005 Opozori Objavljeno December 19, 2005 ...Baje, da se je Andrej parkrat pokrižal pred kamero ...so zato fajmoštri pri mašah in cerkveni krogi nasploh pritiskali na vernike, da naj kličejo za Andreja.... Ah, praw drek. Vsak od obeh je imel v rokah (in rokavu) svoje karte in, kot kaže, jih je Andrej pač malo bolje odigral... Who gives a shit :doze:
pirrulz Objavljeno December 19, 2005 Opozori Objavljeno December 19, 2005 Who gives a shit :doze: AMEN. :worship:
Ice Objavljeno December 19, 2005 Opozori Objavljeno December 19, 2005 Who gives a shit :doze: you can have a truck load full of it, not just one turd. just turn on the tv. or call your friendly sanitation expert. :devil:
king Objavljeno December 19, 2005 Opozori Objavljeno December 19, 2005 ..jaz ne morem povedat kako sem vesel,.. tko vesel že dolg nism bil,.. bravo,.. sam da je že enkrat konc :lol1:
Vojč Objavljeno December 19, 2005 Avtor Opozori Objavljeno December 19, 2005 ..jaz ne morem povedat kako sem vesel,.. tko vesel že dolg nism bil,.. bravo,.. sam da je že enkrat konc :lol1: ubošček :friend1:
Vojč Objavljeno December 19, 2005 Avtor Opozori Objavljeno December 19, 2005 O:-) Mogoče kdo ve, kako se je Sexulja (almica) odrezala na finalnem izboru za miss hawain tropic O:-) :eek:
master 007 Objavljeno December 19, 2005 Opozori Objavljeno December 19, 2005 Dobr, da je zmagal Andrej. Sej ni najboljši zadetek, ampak je pa dobra kajla vsem Barovcem in navijačem v Baru. :OK: :OK: :OK: :OK: :D :D :D :lol: :lol: :lol: :lol: Prav užival sem, ko so vsi z dolgimi surlami hodili naokoli, ker ni zmagal zelo dobro asimiliran štajerski čefur. :P
Crownless Objavljeno December 19, 2005 Opozori Objavljeno December 19, 2005 In nakonc so vsi okol Mišota skakal...bl mal jih je blo okrog Andreja. Ni kej zgleda da se je fant zameriu unim k jih je vrgu iz bara :grim Crownless
Vojč Objavljeno December 19, 2005 Avtor Opozori Objavljeno December 19, 2005 O:-) Mogoče kdo ve, kako se je Sexulja (almica) odrezala na finalnem izboru za miss hawain tropic O:-) :eek: Tretja je bla :naughty: :kva2: :lol1:
Jure007 Objavljeno December 19, 2005 Opozori Objavljeno December 19, 2005 Tle sexsulja sploh ni slaba :wub:
eMBe Objavljeno December 19, 2005 Opozori Objavljeno December 19, 2005 Dobr, da je zmagal Andrej. Sej ni najboljši zadetek, ampak je pa dobra kajla vsem Barovcem in navijačem v Baru. :OK: :OK: :OK: :OK: :D :D :D :lol: :lol: :lol: :lol: Prav užival sem, ko so vsi z dolgimi surlami hodili naokoli, ker ni zmagal zelo dobro asimiliran štajerski čefur. :P sicer pa kdor je danes gledal dnevnik je na koncu v pop in pokazal par barovsev s šupljo ter žaljivo glavo :SS posebno klemenčku gre zmagovalec posebno v nos :zzz: da ne govorimo med samo oddajo kako so se nakateri lepo obnašali posebno Ažbe :SS potem pa naj tak debil ter pijanček zmaga v Baru ups pa tale klemenček se je nekaj zgražal čez slovence ter cerkvijo glede glasovanja :SS ma hvala bogu da je konec tega sranja in gledanja prepotentnežev :eek:
Funakoshi Objavljeno December 20, 2005 Opozori Objavljeno December 20, 2005 Tud Funakoshiju je blo všeč, kako so pijandure in luzerji nos potegnil po tleh. Pol pa une jalove tolažbe: "Sej mi smo vsi bli za Mišota, a ne... Mislm, k un Andrej je čist vase zaprt, a ne, pa nč ni znal žurat, a ne... Ja Mišo je pa poj moralni zmagovalc, a ne..." :grrr E, ja. Cupaća werjetn ni slišala toplega, pa Tino, pa Sanjo (al kaj je že bla), de so navijal za Andreja. Edin luzerji so navijal za Miloša iz MB. Ažbe -> pijanček prepotenten! Patetičen osebek s prevelikim Egom. :BUA:
Zdrawc Objavljeno December 20, 2005 Opozori Objavljeno December 20, 2005 Saj ne vem, a tole ste že vidli Niko Zagode :lol1:
Manu Objavljeno December 20, 2005 Opozori Objavljeno December 20, 2005 ma hvala bogu da je konec tega sranja in gledanja prepotentnežev :eek: Ja, res. :yes: Eni ste res naskrkali, ker so vas silili, da ste gledali. V bistvu ste bili s ketno priklenjeni za nogo od kavča pred televizor. :cry: Ja, hvala bogu, da je konc. :yes: :doze:
eMBe Objavljeno December 20, 2005 Opozori Objavljeno December 20, 2005 (popravljeno) Ja, res. :yes: Eni ste res naskrkali, ker so vas silili, da ste gledali. V bistvu ste bili s ketno priklenjeni za nogo od kavča pred televizor. :cry: Ja, hvala bogu, da je konc. :yes: :doze: saj ni problem da bi nas kdorkoli priklepal :grrr problem je v novinarjih kjer nas na vsakem koraku še sedaj posiljujejo :SS odpreš časopis : evo od pofukancev iz bara :SS odperš radijsko postajo opet isto :SS prestaviš drug kanal opet :SS pa dobesedno posiljujejo :zzz: :zzz: :zzz: Popravljeno December 20, 2005. Popravil advokat
Nagaya Objavljeno December 20, 2005 Opozori Objavljeno December 20, 2005 saj ni problem da bi nas kdorkoli priklepal :grrr problem je v novinarjih kjer nas na vsakem koraku še sedaj posiljujejo :SS odpreš časopis : evo od pofukancev iz bara :SS odperš radijsko postajo opet isto :SS prestaviš drug kanal opet :SS pa dobesedno posiljujejo :zzz: :zzz: :zzz: resno? jest sem za bar slucajno izvedela ker je bil ob ponedeljkih na programu med Gospodinjami in Lost... drugace kot ob ponedeljkih ga spoh nisem zasledila...mogoče mam pa pokvarjen tv :huh:
SiR Objavljeno December 20, 2005 Opozori Objavljeno December 20, 2005 Ja, res. :yes: Eni ste res naskrkali, ker so vas silili, da ste gledali. V bistvu ste bili s ketno priklenjeni za nogo od kavča pred televizor. :cry: Ja, hvala bogu, da je konc. :yes: sam ketna še kr drži pa mormo zdej še mal nabijat na forum o tem ;) se ni sama odklenla k je blo konc :D
SHERIFF Objavljeno December 20, 2005 Opozori Objavljeno December 20, 2005 Jst sem Bar gledu tud le do petkrat, pa od tega vse z punco in po večini zaradi punce....ali to pomeni, da se lahko kategoriziram kot manly man...... :P
pirrulz Objavljeno December 20, 2005 Opozori Objavljeno December 20, 2005 Jst sem Bar gledu tud le do petkrat, pa od tega vse z punco in po večini zaradi punce....ali to pomeni, da se lahko kategoriziram kot manly man...... :P Ne. Kot copata. :fredy:
SHERIFF Objavljeno December 20, 2005 Opozori Objavljeno December 20, 2005 Ne. Kot copata. :fredy: Pa saj veš da je to edini način, da tvoja postane zainteresirana..... B)
pupa Objavljeno December 20, 2005 Opozori Objavljeno December 20, 2005 zainteresirana za kaj?? :hmm: če misliš, morš gledat bar, da dobiš noge narazen, se mi kar malo smiliš........
Manu Objavljeno December 20, 2005 Opozori Objavljeno December 20, 2005 če misliš, morš gledat bar, da dobiš noge narazen, se mi kar malo smiliš........ Pupa, ti pa res sam na seks misliš :angry: :ninja: :o :blink: <_< Je mislu, zainteresirana, da potem skupaj naprej lahko gledata dokumentarce... :whistle:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se