SiR Objavljeno December 20, 2005 Deli Objavljeno December 20, 2005 zainteresirana za kaj?? :hmm: če misliš, morš gledat bar, da dobiš noge narazen, se mi kar malo smiliš........ najprej mu jo mišo mal zmehča iz tvja, pol pa on udri vdari ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno December 20, 2005 Deli Objavljeno December 20, 2005 Pupa, ti pa res sam na seks misliš :angry: :ninja: :o :blink: <_< Kdo pa ne? :? Je mislu, zainteresirana, da potem skupaj naprej lahko gledata dokumentarce... :whistle: Ja, ziher.... :doze: Pupa :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SHERIFF Objavljeno December 20, 2005 Deli Objavljeno December 20, 2005 Pa saj veš da je to edini način, da tvoja postane zainteresirana..... B) :grim :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vojč Objavljeno December 20, 2005 Avtor Deli Objavljeno December 20, 2005 Pa saj veš da je to edini način, da tvoja postane zainteresirana..... B) uboga ona :( ....in kako bo zdaj, ko bara ni več, postala zainteresirana O:-) :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno December 20, 2005 Deli Objavljeno December 20, 2005 video- ali dvd-rekorder. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno December 21, 2005 Deli Objavljeno December 21, 2005 video- ali dvd-rekorder. Al pa se bo v Pišota, al kaj je že oni imbo, preoblekel. :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno December 21, 2005 Deli Objavljeno December 21, 2005 Al pa se bo v Pišota, al kaj je že oni imbo, preoblekel. :) Piššššooo :lol: :lol: :lol: Kdo pa ne? :? Jaz, naprimer. O:-) :rolleyes: O:-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno December 21, 2005 Deli Objavljeno December 21, 2005 Piššššooo :lol: :lol: :lol: Jaz, naprimer. O:-) :rolleyes: O:-) Kdor ne gleda, ta ziher snema ;-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno December 21, 2005 Deli Objavljeno December 21, 2005 Sem mislila, da jaz bar pogrešam... ampak ko vas vidim...... zdej vem, da sem mogoče sama še ozdravljiv primerek - vam pa ni več pomoči :devil: ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DDEAN1 Objavljeno December 30, 2005 Deli Objavljeno December 30, 2005 Mišo je popušil Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
eMBe Objavljeno Januar 5, 2006 Deli Objavljeno Januar 5, 2006 :BUA: :BUA: :BUA: Tekmovalec prvega interaktivnega resničnostnega šova pri nas, 27-letni Ljubljančan Ažbe Slapar, in njegovo dekle Saša Blažič sta se nekaj dni pred novim letom soočila s tragično izgubo še nerojenega otroka. Kot je dejal Ažbe, ki je bil iz BARa izločen v petem tednu, ga je presenetilo slabo ravnanje osebja v jeseniški bolnišnici. Ažbe bo v studiu E+, ob 18. uri, pojasnil, kaj se je dejansko dogajalo a se res ne najde nihče da bi razbil to pičko prepotentno zapito napihnjeno :zzz: :SS :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Januar 5, 2006 Deli Objavljeno Januar 5, 2006 kaj te zdej moti? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Funakoshi Objavljeno Januar 10, 2006 Deli Objavljeno Januar 10, 2006 Mene je zmotil to, da debil razpreda celi sloveniji, kako njegova krvavi in ne vem kaj še. Če bi jest biu na njenmu mestu, bi ga koj znogiru. Idiot! :angry2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Januar 10, 2006 Deli Objavljeno Januar 10, 2006 Mene je zmotil to, da debil razpreda celi sloveniji, kako njegova krvavi in ne vem kaj še. Če bi jest biu na njenmu mestu, bi ga koj znogiru. Idiot! :angry2: Ljudje svašta razpredajo/mo ... eni na forumu, eni pa pač pred kamero. Razlika je samo v številčnosti populacije :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Januar 10, 2006 Deli Objavljeno Januar 10, 2006 Razlika je samo v številčnosti populacije :) pa v tem, da kamera baje zapopa deset kil zraven. :hmm: :fredy: :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se