SiR Objavljeno December 20, 2005 Opozori Objavljeno December 20, 2005 zainteresirana za kaj?? :hmm: če misliš, morš gledat bar, da dobiš noge narazen, se mi kar malo smiliš........ najprej mu jo mišo mal zmehča iz tvja, pol pa on udri vdari ...
Zdrawc Objavljeno December 20, 2005 Opozori Objavljeno December 20, 2005 Pupa, ti pa res sam na seks misliš :angry: :ninja: :o :blink: <_< Kdo pa ne? :? Je mislu, zainteresirana, da potem skupaj naprej lahko gledata dokumentarce... :whistle: Ja, ziher.... :doze: Pupa :OK:
SHERIFF Objavljeno December 20, 2005 Opozori Objavljeno December 20, 2005 Pa saj veš da je to edini način, da tvoja postane zainteresirana..... B) :grim :grim
Vojč Objavljeno December 20, 2005 Avtor Opozori Objavljeno December 20, 2005 Pa saj veš da je to edini način, da tvoja postane zainteresirana..... B) uboga ona :( ....in kako bo zdaj, ko bara ni več, postala zainteresirana O:-) :naughty:
pirrulz Objavljeno December 21, 2005 Opozori Objavljeno December 21, 2005 video- ali dvd-rekorder. Al pa se bo v Pišota, al kaj je že oni imbo, preoblekel. :)
Manu Objavljeno December 21, 2005 Opozori Objavljeno December 21, 2005 Al pa se bo v Pišota, al kaj je že oni imbo, preoblekel. :) Piššššooo :lol: :lol: :lol: Kdo pa ne? :? Jaz, naprimer. O:-) :rolleyes: O:-)
SiR Objavljeno December 21, 2005 Opozori Objavljeno December 21, 2005 Piššššooo :lol: :lol: :lol: Jaz, naprimer. O:-) :rolleyes: O:-) Kdor ne gleda, ta ziher snema ;-)
pupa Objavljeno December 21, 2005 Opozori Objavljeno December 21, 2005 Sem mislila, da jaz bar pogrešam... ampak ko vas vidim...... zdej vem, da sem mogoče sama še ozdravljiv primerek - vam pa ni več pomoči :devil: ;)
eMBe Objavljeno Januar 5, 2006 Opozori Objavljeno Januar 5, 2006 :BUA: :BUA: :BUA: Tekmovalec prvega interaktivnega resničnostnega šova pri nas, 27-letni Ljubljančan Ažbe Slapar, in njegovo dekle Saša Blažič sta se nekaj dni pred novim letom soočila s tragično izgubo še nerojenega otroka. Kot je dejal Ažbe, ki je bil iz BARa izločen v petem tednu, ga je presenetilo slabo ravnanje osebja v jeseniški bolnišnici. Ažbe bo v studiu E+, ob 18. uri, pojasnil, kaj se je dejansko dogajalo a se res ne najde nihče da bi razbil to pičko prepotentno zapito napihnjeno :zzz: :SS :SS :SS
Funakoshi Objavljeno Januar 10, 2006 Opozori Objavljeno Januar 10, 2006 Mene je zmotil to, da debil razpreda celi sloveniji, kako njegova krvavi in ne vem kaj še. Če bi jest biu na njenmu mestu, bi ga koj znogiru. Idiot! :angry2:
SiR Objavljeno Januar 10, 2006 Opozori Objavljeno Januar 10, 2006 Mene je zmotil to, da debil razpreda celi sloveniji, kako njegova krvavi in ne vem kaj še. Če bi jest biu na njenmu mestu, bi ga koj znogiru. Idiot! :angry2: Ljudje svašta razpredajo/mo ... eni na forumu, eni pa pač pred kamero. Razlika je samo v številčnosti populacije :)
pirrulz Objavljeno Januar 10, 2006 Opozori Objavljeno Januar 10, 2006 Razlika je samo v številčnosti populacije :) pa v tem, da kamera baje zapopa deset kil zraven. :hmm: :fredy: :)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se