Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

No še mal pa se bom vprašal a se res ne splača narest diesel motocikel 1,0! Se bi za 3 litre okol vozu oz cca 600sit!To bi pa blo neki kaj?!

Ciao,by Pero

Objavljeno

Na svetovnem trgu se je nafta POCENILA za 6,3 odstotka,pri nas pa za isti procent gor.A se je onim tipom v vladi skeglalo ali kaj?

N e vem ,no,a čisto zblazneli zaradi tega letala ,da nas bodo s takimi forami nategovali.

Ja,ja...

Objavljeno

Včasih so pravli da ja v vlado treba stare frise volt ... saj ti naj bi si že dost nagrabli , novi pa bi še več , pa ne drži niti eno niti drugo.

Vrana vrani ne bo oči skluvala, sam se jim možgani kisajo od izobilja pa udrihajo po raji ... vzamejo kaj rabijo ... še več, hočejo vse.

Pa ne okol govort !

Objavljeno

Ja Pero

Diesel motor so že Indijci naredil: EINFELD-325, Ravno pravi za naše stare vozniške. Poraba je 1,5 l na 100 km ali 232,00 sit za 100 km.

In če bi natankal petrolej ali kakšno kurilno bi od gorenjskih pa do dolenjskih Jesenic porabil le za kakih 160 tolarjev goriva.Zdaj pa še uvoznika in gremo.

Verjetno bomo še na radarju prišparali.

Samo če bomo tako delali potem res ne bo nikoli aviona.

Objavljeno

Resno študiram na Enfielda in to diesel.Aja a ga ni Ui kupil.Daj oglasi se in pokomentiraj malo to stvar.Kako se pelje in koliko popije.

Ja,ja...

Objavljeno

Naša nezasitna vladaaaa...TO SO LOPOVI BREZ PRIMERE..KRADEJO LEGALNO... IN NIKOLI JIM NE BO DOVOLJ...CIGANI...upam da bodo kmalu volitve! pa zapomnite si jih!

Objavljeno

strinjam se s tipom ki je predlagal NEPOKORŠČINO državljanov.... pejmo tankat pa nč plačat..he he he he..:))))

Objavljeno

quote:

... strinjam se s tipom ki je predlagal NEPOKORŠČINO državljanov.... pejmo tankat pa nč plačat ...

... ja, to bo prava stvar ... pa še posneli te bojo in ti potem poleg stroškov za gorivo nabili še kazen in sodne stroške, pa še kakšne stroške izterjave, slikanja, ...

... sicer pa ... kolikor se jaz spomnim, je že bilo včasih tudi tako, da je vlada vztrajala pri ceni goriva, pa je uvoznik (Petrol, OMV) izsilil povišanje ... in po pravici povedano, če bi bil jaz kakšna velika žverca tam, se tudi nebi bunil nad podražitvijo ...

... sedaj sem se spomnil ... kdo sta že predsednika uprave Petrola in OMVja? ... kako že rečejo: roka roko umije?

lp Easyrider

Objavljeno

• jap lahko priedm kar jaz posnet bo cenej (sm kameramož), pa še u Novice ga spravmo...

• kar se isiljevanja tiče . .. to se sam na zunej vidi v ozadju pa nekdo krepko pobira provizije!!!

• roka roko... z bencinom?

LP!

Krokar

...SOMEBODY STOP ME!!!...

Popravil/a - krokar dne 17/04/2002 ob 13:36:08

Objavljeno

Ma kurc jih gleda!

Bo treba na Dizel prešaltet

Thundercat

Objavljeno

mr. minister ROP

njegov sloves se ujema z negovim priimkom

naredmo kako tako pizdarijo k so jo nardil tovornjakarji sam da mi zapremo pumpe

by gebre

Objavljeno

Kaj pa ce bi na MOTOSVETU naredil eno mini glasovanje, koliko folka bi podprlo referendum o znižanju trošarin...8D 8D 8D

Objavljeno

A kdo ve kdaj je treba sejat oljno repico

Do jeseni še na Petrol, pol pa kar v domačo klet tankat

Škoda da je samo za dizle

nič trošarine, nič DDV

Popravil/a - premza dne 18/04/2002 ob 11:00:19

• 2 let pozneje...
Objavljeno

Danes postavljen rekord....bencin preko 200 SIT :o :BUA: :BUA: :BUA:

od danes naprej:

95 okt: 195.30 SIT

98 okt: 200.30 SIT :o

dizel: 173.10 SIT

jebemti...še malo pa bo 95 preko 200...

Objavljeno
IDEALNO - ni kej!!!!!!
Objavljeno

Ne se sekirat po 1. maju bojo življensko pomembni artikli cenejši----grški sekret papir samo xxx eur.

B)

Objavljeno

Prosim lepo, ne mi sedaj tu k ceni bencina še Evrope mešati.

Komur niso všeč cene bencina pri nas, ga lahko gre mirno natočiti v I, A, H ali HR.

Ga skoraj ni, ki bi imel do najbližje tuje črpalke več kot 100 km.

O cenah skret papirja in o dvomih o Evropi pa prosim v kakšno evropsko temo.

:fight2:

Objavljeno

ok brrm, ker tema je res nekaj o čemer se da razpravljat brez daq se kakorkoli vmeša politiko.

No pa pejmo: ,,o fak res je drag benz ratal---bo treba dizla kupit,,

Si zdej zadovoljen s konstruktivnim odgovorom....al boš še naprej tečn??? :blink:

Objavljeno

Ni problemov. Tečnobe na zalogi v neizmernih množinah. :o

Koliko se poslužujete nabave cenejšega goriva?

V MB in v CE ima Tuš bencinski črpalki, na katerih lahko kupiš do 60 l goriva za 5 tolarjev pri litru ceneje.

Jaz zadnje čase tankam le še tam. Drugje le razliko, do 5 l, da se privlečem do tja.

Objavljeno (popravljeno)

Komur niso všeč cene bencina pri nas, ga lahko gre mirno natočiti v I, A, H ali HR.

Ga skoraj ni, ki bi imel do najbližje tuje črpalke več kot 100 km.

a)V Italiji je benzin boljse kvalitete od slovenskega. Pa ni potrebna debata o temu, ker cutim na avtu in motorju, ko tankam cez.

b)Tokrat si ga ustrelu mocno mimo!

Popravljeno . Popravil sax
Objavljeno

Tvoje točke b ne razumem.

Še manj razumem, če upoštevam tudi tvojo točko a. :wacko:

Objavljeno

hotel je povedati, da se vozi od točke b do točke a tankat motor in avto :D

Objavljeno

Baje grejo bencin-mašine tudi na alkohol.... :naughty:

Samo vžig je treba malo popravit.

Še malo pa bo liter bencina več kot liter špirita... Pa še kaki aperitivček si lahko med vožnjo zmešaš za žejo, če je sila.. :blink:

Objavljeno

baje, da.

in baje je potrebno potem se kaksne delcke menjavati, kateri se malce zasmodijo.

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!